Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אין פה יותר מידי גאונות.

+- למצבר

+- לחשמל של הנורה הרצויה.

תהנה

מכיר מישהו שמוכר או יודע להתקין את זה פה בארץ?

פורסם

יש בפנדה כזאת מערכת מובנת,אולי במשך כמעט 3 שנים השתמשתי בזה פעמיים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
יש בפנדה כזאת מערכת מובנת,אולי במשך כמעט 3 שנים השתמשתי בזה פעמיים.

איך השתמשת רק פעמיים חח זה נדלק כל פעם שאתה פותח את הרכב עם השלט

פורסם
כל חשמלאי רכב ^^

זה רכב חדש 2014 אם אני יסמוך על כל חשמלאי רכב השם ישמור. אתה לא מכיר מישהו שהרכיב דבר כזה בעבר?

פורסם

בפנדה,כשאתה מכבה את הרכב אתה לוחץ על ידית האורות ויש לך בחירה בין 30 שניות,60 שניות ו90.

זה לא ממש שימושי,חבל על הכסף

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אצלי ברכב זה מגיע מקורי,וגם אפשר לכוון כמה זמן אתה רוצה שהאורות ישארו דלוקים.

אם זה לא היה מגיע מקורי אני לא הייתי מתקין,להתחיל לחפור בצמות של הרכב,נשמע לי מקור לתקלות.

פורסם

ועוד צמה של C5??

:wink: צוחק גוגי..

פורסם

למי שגר באיזור שהחניה שלו חשוכה קצת זה עוזר מאוד. אבל לא הייתי מתעסק עם חיווטים של רכב חדש.. בטח שלא סיטרואן, כפרה עליהם הצרפתים..

פורסם

המערכת מתאימה רק למי שגר בבית פרטי,והרכב חונה לכיוון הדלת,לכמה אנשים יש כבר כזה בית?

מי שגר בשכונה ממוצעת יש תאורה,ואם לא,אז או שחונים בין רכבים,ואז את מה בדיוק זה יאיר? את הפגוש של הרכב לפננו?

פורסם
אצלי ברכב זה מגיע מקורי,וגם אפשר לכוון כמה זמן אתה רוצה שהאורות ישארו דלוקים.

אם זה לא היה מגיע מקורי אני לא הייתי מתקין,להתחיל לחפור בצמות של הרכב,נשמע לי מקור לתקלות.

זה נכון שאם אני מתקין את זה האחריות על הרכב לא בתוקף?

פורסם
זה נכון שאם אני מתקין את זה האחריות על הרכב לא בתוקף?

כמובן,אתה נותן להם תירוץ מוצלח לבטל לרכב את האחריות.

• תוכן חדש...