Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי פולו שנת 2001 ידנית 1400. יש לי קצת ניסיון עם רכבים, בעיקר ידניים כי מאז שיש לי רישיון נהגתי רק בהם ולא באוטומטים.

לפי מה שאני יודע שאני מכניס צריך להרגיש כזה שההילוך נכנס ברכב, הוא כזה הולך טיפה אחורה כזה ולא ממשיך לנסוע רגיל, אתם מבינים על מה אני מדבר מרגישים כזה שההילוך נכנס ברכב שאתה מעביר הילוך.

בזמן האחרון יש לי תופעה מאוד מוזרה אני שם הילוך ראשון מתחיל בנסיעה ואני מעביר לשני, משחרר את הקלאץ וכאילו ההילוך נכנס ובכלל לא הרגשתי, אני משחרר את הקלאץ והרכב ממשיך לנסוע בצורה רגילה לגמרי, בלי לעצור לשנייה משהו שמאוד נראה לי מוזר.

התופעה ממש מורגשת בהעברת הילוך מראשון לשני וגם לשלישי, לרביעי חמישי פחות מרגישים את התופעה אך היא ישנה.

מאז שהרכב ברשותי לא היה לי את הבעיה הזאת ופתאום היא התחילה בשבוע הזה, אציין גם שבהורדת הילוכים כמובן הבעיה לא מופיעה ומרגישים שהרכב די נבלם שאני מוריד הילוכים.

מה לדעתכם הבעיה ?

פורסם

אין לך שום בעיה...אתה פשוט מעביר הילוכים בזמן הנכון ומשחרר בעדינות אצ הקלאצ בלי לזרוק אותו יותר מידי. הבלימה שקורית לעיתים בעת הכנסת ההילוך ועזיבת הקלאצ היא כתוצאה משיחרור מעט מהיר של הקלאצ או הישתהות יתר על הקלאצ ואיבוד הסלד המתאים לאותו הילוך. נהג מקצועי זה נהג שלא מורגשת אצלו העברת ההילוכים בזמן נסיעה. מה גם שהעברה חלקה שומרת על הרכב ומאריכה את חייו.

פורסם

לא יודע למה אתה רוצה עוד דעות , אז הנה בבקשה אני בדעתו של מאור , ואם זה רלוונטי גם מחזיק פולו ענתיקה ידנית וגם מנוסה עם גיר-או-כמה .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

• תוכן חדש...