Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'יפ Renegade, פעם ראשונה שיש מיני ג'יפ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4491 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני באמת לא מבין מה אתם רוצים... הוא נראה לא פחות ממעולה!

ועושה רושם שגם המפרט יהיה מרשים.

אני רק מקווה שיביאו אותו לארץ במחיר הנכון (כמתחרה לג'וק ובסביבת המחירים שלו) והוא יכול להיות כאן להיט!

עריכה אחרונה על ידי KoF-sHeLeG
פורסם

האמת, אם הוא באמת יתומחר סביב המתחרות ואם הוא באמת מציג יכולת שטח, יכול להיות פה להיט ענק בנישה מיותמת מרכבים מאז שנסתלק מאיתנו הג'ימני.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
מאז שנסתלק מאיתנו הג'ימני.

הג'ימני יעבור מתיחת פנים שתכלול גם esp לקראת סוף השנה, לדעתי יחזור לפה הרבה לפני שהrenegade יגיע.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
זה חילול הקודש. כמו שפרארי תעצב את הגריל של הפיקנטו 1000 סמ"ק ידני ותקרא לזה פרארי. צלם בהיכל. חזיר בבית המקדש.

אחת התגובות באתר היא FUGLY...

איזו הגזמה פראית. ראשית דבר, הפנדה 4x4, עליה אתה מדבר, היא לא פיקנטו. זה רכב שטח אמיתי לכל דבר ועניין, ולא צעצוע. שנית, לג'יפ, עם כל הכבוד - ויש כבוד - אין מעמד כמו לפרארי. בקיצור, בהתחשב בכך שמדובר ברכב שטח אמיתי מתחת, אני לא רואה כאן חילול הקודש (ואם ישנו, הוא לא מוגזם כמו שאתה מתאר).

:idea:
פורסם

כל רכב שמיועד לשטח ולא למדרכות כיום הוא ברכה מבחינתי.

חסרים כיום רכבים זולים וקטנים בעלי יכולות שטח.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
אני חושב שאת הגידול הזה במכירות צריך לזקוף לגרנד צירוקי החדש.

גם הצירוקי החדש (שעשה את ההבדל במכירות) שונה מכול ג'יפ שהיה עד היום ואמריקאים אומרים מה זה הדבר המוזר הזה.

הגריל הכי מעצבן אותם.

מי שאומר שזה בנוי על הפנדה\500 זה בנוי על 500L שזה בגודל של הפונטו.

מידות של הג'וק כמו שאמרתי בהתחלה

אייל

פורסם (נערך)

הפנדה 4X4 היא רכב חמוד מאוד. הוא לא רכב שטח בשום צורה, ובטח לא רכב שטח לכל דבר ועניין. יש לו יכולות מצויינות על שבילים כבושים, קצת מהמורות, בטוח שקרח / שלג על הכביש לא מרתיעים אותו אבל הוא לא רכב שטח לכל דבר ועניין.

לג'יפ יש קהילת מעריצים ואוהדים גדולה ופנאטית. מספיק לראות את הדאחקות שהם מעבירים בפייסבוק על הקומפאס בשביל להבין שהם יקבלו את הגמד הזה כמו שמטופל מקבל חוקן. אפילו את הרנגלר הארוך לקח להם זמן לעכל, ואז להתמכר אליו בזכות יכולת השhפורים שלו, אבל כל עוד לא ניתן יהיה לעשות עם הגמד המכוער שטח אמיתי, הוא יהיה סתם גמד מכוער.

זה ג'יפ:

1456526_723501354344521_167246166_n.jpg

1476261_10151920423108393_1757180406_n.jpg

עריכה אחרונה על ידי discoTD5

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
הג'ימני יעבור מתיחת פנים שתכלול גם esp לקראת סוף השנה, לדעתי יחזור לפה הרבה לפני שהrenegade יגיע.

שני המותגים מיובאים ע"י מכשירי תנועה, נקווה שהם יחליטו לייבא את שניהם, אפילו אם זה ייצור "קניבליזציה".

עכשיו נשאר לראות מתי הדאסטר יגיע.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

העיצוב של הרנגייד, בסך הכל נאה וחמוד אבל יש לי איתו שתי בעיות קלות.

1. הפרונט, ברור לי לחלוטין שמדובר בחזית האחידה החדשה של חברת ג'יפ, ככה גם נראה הגרנד צירוקי החדש אבל ברצינות, לאף אחד במחלקת העיצוב לא היה נראה שיש פה איזה דמיון קל לג'ימני?

2. במבט מהצד, כל החלק האחורי זה פשוט קיה סול.

פורסם

עם כל הכבוד לנוסטלגיה, נראה לי שאיבדנו אותה לפני 30 שנים לפחות.

בחייכם, הכול שיווק. ג׳יפ שמיפ. עוד מעט נחזור פה לדיונים על הנשמה של אלפא...

ספציפית בנוגע לנושא השרשור: פשוט לא יפה. גיבוב?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

הנשמה של אלפא... זה לא ספר ההמשך לנזיר שמכר את הפרארי שלו?

פורסם
הפנדה 4X4 היא רכב חמוד מאוד. הוא לא רכב שטח בשום צורה, ובטח לא רכב שטח לכל דבר ועניין. יש לו יכולות מצויינות על שבילים כבושים, קצת מהמורות, בטוח שקרח / שלג על הכביש לא מרתיעים אותו אבל הוא לא רכב שטח לכל דבר ועניין.

למען הסר ספק, כשאני אומר רכב שטח אמיתי, אני מתכוון בקונטקסט של פורום רכב (ולא פורום רכבי שטח), כלומר הכוונה לרכב כביש-שטח ולא לחיית שטח שמעבירה את זמנה על הכביש רק כדי לרדת לשטח.

זו פנדה 4x4:

:idea:
פורסם

ועוד מעט יוצאת גרסה חדשה וגברית יותר עם אפשרות ל4x4 נעול קבוע 50/50 (עד 50קמ"ש) במקום ה"שילוב סרן אחורי כשצריך" בקיימת, וגיר עם הילוך ראשון ממש קצר "כאילו LOW" בדומה לדאסטר.

image.jpg

image (1).jpg

עוד פספוס של סמל"ת לדעתי..

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...