Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

הרשימה הזו כרגע די קשיחה (כנראה ההנחות שהם מקבלים שם הם גבוהות) שימוש 90% מהזמן אני לבד נסועה של 40K+ בשנה (ו..אני גבוהה 1.99):

ספלאש - הרכב הנוכחי שלי בשנה האחרונה (ו 40K ק"מ) מיושנת אבל זריזה ומרווחת היתרון שווי מס נמוך ב230 ש"ח בחודש מהסוויפט והסוניק, אין בלוטוט ואין USB, קופצנית משהו.

קורסה - אני לא כ"כ רוצה, שווי מס גבוה (חישוב לפי 104900 עלות) לא רואה שום יתרון אלא אם תאירו את עיני.

סוניק וסוויפט שניהם שווי מס שווה האיבזור יותר טוב בסוניק אבל מרווח? נוחות? סחיבה? (דלק לא רלוונטי).

אשמח לתובנות

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ממה שאני מכיר, הסוניק יחסית נוחה, יש לה דיבורית BT מובנית וUSB ואם אני זוכר נכון גם בקרת שיוט. אבל מה? יש לה גיר מעצבן והיא לא סוחבת. תוסיף על זה מד מהירות דיגיטלי מעצבן.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תצמצם את האפשרויות לסוויפט ולסוניק. ביניהן הסוניק מרווחת נוחה וזריזה יותר (הגיר האוטומטי משנת 2013 אינו בעייתי יותר - להיפך), הסוויפט חסכונית יותר. מציע שתיקח נסיעת מבחן וכך תוכל לבחור מי יותר מתאימה לך.

פורסם

הסוניק היא הזריזה, המאובזרת והמרווחת מכולן.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הסויפט - באיזה רמת גימור? אם הבסיסית (GLS) הרי שיש USB אבל אין בקרת שיוט ואין דיבורית BT. סוחבת טוב מאד, הגיר בסיסי (פלנטרי 4 הילוכים) אבל מגיב נכון בכל מצב. לטעמי נעימה מאד לנהיגה, אבל אני נוסע רבע מפות"ש.

פות"ש - לסויפט האוטומטית בדיוק אותה מערכת הנעה שאתה מכיר מהספלאש, אבל המכונית שוקלת כמה עשרות ק"ג פחות.

יתכן שעבור פות"ש יש לספלאש יתרון בגלל הגובה.

בכל מקרה - כדאי לבקר בסניף נמכירות, להתרשם מרכב ולקחת לנסיעת מבחן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...