Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ניראית מצויין, כתיבה יפה. שמח שאתה נהנה.

נמרוד, כתבת 23קג"מ מומנט? יש לה בסביבות 30קג"מ. יש דגם ZHP למנוע עם קצת יותר סוסים ומומנט. מניח צ'יפ יכול להוסיף לך קצת למרות שזה מנוע אטמוספרי.

נסיתי לעשות את ההמרה מפאונדים לקילוגרמים,כנראה שאתה צודק.

Porsche 944 turbo

פורסם
בקיצור: מוכר? ;)

האמת יש מצב רוצה לקנות?,בישבלך אני זורק חבילת סיגרים וטנק מלא לסגור את העסקה.

:lol:

Porsche 944 turbo

פורסם

כתבה מעניינת וכיפית. סקירה מעולה ועניינית, פשוט כיף לקרוא וממש לחוות את התחושות שלך דרך המילים. כיף גדול!

הבימרית שלך יפייפיה, אם אני הייתי בוחר בה, זה היה מסיבות יותר אלגנטיות ופחות ספורטיביות אבל אין ספק שזו ה''קאפ אוף טי'' שלי!

הג'אנטים אם אני לא טועה הן של E90 נכון? נראות מעולה ויותר אגרסיביות כשהן יושבות על E46.

תודה על הסקירה, מדהימה!

שלומי.

פורסם
כתבה מעניינת וכיפית. סקירה מעולה ועניינית, פשוט כיף לקרוא וממש לחוות את התחושות שלך דרך המילים. כיף גדול!

הבימרית שלך יפייפיה, אם אני הייתי בוחר בה, זה היה מסיבות יותר אלגנטיות ופחות ספורטיביות אבל אין ספק שזו ה''קאפ אוף טי'' שלי!

הג'אנטים אם אני לא טועה הן של E90 נכון? נראות מעולה ויותר אגרסיביות כשהן יושבות על E46.

תודה על הסקירה, מדהימה!

תודה על הפירגון,וכן הג'אנט הוא מה E90,ואכן נותן מראה נפוח וקרבי לרכב.

בגדול היא רב הזמן משמשת כקרוזרית עם צד אפל.

Porsche 944 turbo

פורסם

סקירה יפה, ומכונית יפה.

לדעתי ה e46 היא היפה מכל הסדרות. נכון שהקופה יפה יותר, אבל גם הסדאן נראית מצוין.

השיקולים שלך מחזירים אותי הרבה שנים אחורה, שרציתי e36. רוב הקופה היו קרועות לגזרים,

וסדאן ידנית כמעט ולא קיימות, אז סיימתי עם סדאן אוטו׳.

תהנה מהרכב, בייחוד אחרי יישור הקו שעשית. טוב לדעת שרכב כזה נמצא בידיים אוהבות.

פורסם

תהנה מהרכב, עשית בחירה טובה. מבחינת הפנים ה"dated" לדעתך, לדעתי הוא עדיף בהרבה על של מכוניות חדשות. הארגונומיה ממש טובה.

כמו שאמרו לך, לדעתי בסכום שתיקנת את הגיר, או מעט יותר, יכולת להחליף לידני. עדיין אפשר.

את הפלאגים יכולת לקנות ממותג בוש ב$6 ליחידה. גם רדיאטור ושאר החלקים אפשר להביא מחו"ל אבל פלאגים נכנסים אפילו במעטפה.

מה שאני לא מבין, הוא המשפט "לאן להתקדם מכאן". אם אתה מרוצה, למה להחליף?

אני החזקתי E46 (אומנם עם מנוע M43TU) שבע שנים והחלפתי אותה רק משום שנולד לי ילד רביעי והייתי זקוק למוביל נוסעים.

כשתרצה להתקדם, תחליף את המושבים הפשוטים שלך במושבי הספורט המקוריים, ואת בולמי הזעזועים תחליף לבילשטיין B6. יש להם את השילוב המאגי של נוחות בנסיעה יומיומית ומיתון זוויות הגילגול. גם מוטות מייצבים עבים יותר יעזרו פלאים.

ככה אני עושה בE30 שלי, מחליף ומשפר כל רכיב שמיציתי את היכולות שלו. כבר 9 שנים ואני לא רוצה להתקדם לשום רכב אחר.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
תהנה מהרכב, עשית בחירה טובה. מבחינת הפנים ה"dated" לדעתך, לדעתי הוא עדיף בהרבה על של מכוניות חדשות. הארגונומיה ממש טובה.

כמו שאמרו לך, לדעתי בסכום שתיקנת את הגיר, או מעט יותר, יכולת להחליף לידני. עדיין אפשר.

את הפלאגים יכולת לקנות ממותג בוש ב$6 ליחידה. גם רדיאטור ושאר החלקים אפשר להביא מחו"ל אבל פלאגים נכנסים אפילו במעטפה.

מה שאני לא מבין, הוא המשפט "לאן להתקדם מכאן". אם אתה מרוצה, למה להחליף?

אני החזקתי E46 (אומנם עם מנוע M43TU) שבע שנים והחלפתי אותה רק משום שנולד לי ילד רביעי והייתי זקוק למוביל נוסעים.

כשתרצה להתקדם, תחליף את המושבים הפשוטים שלך במושבי הספורט המקוריים, ואת בולמי הזעזועים תחליף לבילשטיין B6. יש להם את השילוב המאגי של נוחות בנסיעה יומיומית ומיתון זוויות הגילגול. גם מוטות מייצבים עבים יותר יעזרו פלאים.

ככה אני עושה בE30 שלי, מחליף ומשפר כל רכיב שמיציתי את היכולות שלו. כבר 9 שנים ואני לא רוצה להתקדם לשום רכב אחר.

שוב לגבי הגיר,עלות הפרוייקט כזה הוא באיזור ה25K להבדיל מE36.

אני מחפש משהו קצת ...יותר,אולי זד4 אולי ניסאן 350Z אולי קורבט C4 לסופשים. שוקל גם אודי TT דור שני או אודי S4,כל האופציות אולי מלבד הקורבט דורשות הכפלה של התקציב בעבור דוגמא ראויה.

Porsche 944 turbo

פורסם

סיכום נהדר ומקיף.

תמיד רציתי כזאת אך עלויות אחזקה גבוהות (אמר זה עם האאודי), גיר אוטומת (השגיא במקור) ומחסור בארזמפלר שמור מנעו זאת ממני.

אולי עכשיו שהמשפחה ממשיכה להתרחב נשקול אותה בשנית.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...