Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הציעו לי בחברת הליסינג את המכונית הנ"ל בעלת 68 אלף ק"מ , בטופס הבדיקה שלהם הכל תקין חוץ מהסעיף של שלדה ומרכב, שהוחלף פגוש אחורי ויש פגיעה בקצה קורת אורך אחורית בעלת משמעות נמוכה.

לא הסתפקתי בטופס הבדיקה שלהם ועשיתי בדיקה פרטית במכון קומפיוטסט בראשון לציון, הבדיקה של קומפיוטסט די דומה לבדיקה של חברת הליסינג, הבודק אפילו הראה לי את הפגיעה בקורה האחורית, אמר לי שזה ממש כלום אבל אפשר לשחק על זה על מנת להוריד את המחיר(רק להגיד שאסי כל הזמן והמוכר יוריד את המחיר), שאר חלקי המכונית במצב מעולה.

חזרתי למגרש הליסינג, אמרתי שאסי כל הזמן למוכר ולבסוף הוא הגיע למחיר אחרון של 41 אש"ח כשהמחירון של הרכב לפי לוי יצחק הוא 58 אש"ח, בנוסף אני אקבל אחריות לשנה על המכלולים של הרכב בהשתתפות עצמית של 400 שח, התחייבות לטרייד אין, תיקון ליקויים קטנים שמצאו בבדיקה של קומפיוטסט ועוד כמה צ'ופרים קטנים.

אני מתלבט אם לרכוש, המחיר מפתה והתכנון להשאר עם הרכב הזה לפחות 3-4 שנים, מה דעתכם?

פורסם

זה רכב ליסינג בן 4, עם ק"מ די נמוך. סה"כ נשמע בסדר גמור, אבל כמו שאמרו לך כאן, תעלה את טופס הבדיקה ונראה הלאה.

אם אתה מתכוון להישאר איתו 4 שנים, זו יכולה בהחלט להיות עסקה טובה. בטווח המחירים של 15K (שבו תמכור את הרכב ) אף אחד כבר לא מתעניין בקצה שלדה אלא יותר במצב מכני וקוסמטי.

פורסם

קצה שלדה אומר שיהיה קשה עד בלתי אפשרי למכור את הרכב הזה בסכום ראוי בעוד 3-4 שנים.

מאחר שאקסנטים בגיל הזה נמכרים בכ-25K ש"ח בערך - אז גם אם תקנה רכב מושלם תהיה לך בתקופת השימוש ירידת ערך של יותר מ-30K ש"ח.

ז"א שאם תמכור בעוד 4 שנים ב-10K ואפילו פחות - כנראה שלא תפסיד.

השאלה אם יהיה מי שיקנה - וכמה זמן זה יקח. אל תסמוך על אופציית הטרייד-אין כי הם יקרעו לך את הצורה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

שים לב שהחימום ברכב לא עובד - זאת הוצאה של עוד כמה אלפי שקלים במידה והרדיאטור חימום הפנימי לא תקין. נסה להכניס את התיקון הזה על חשבון חברת הליסינג. חוץ מזה, מה ש-zvit כתב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
שים לב שהחימום ברכב לא עובד - זאת הוצאה של עוד כמה אלפי שקלים במידה והרדיאטור חימום הפנימי לא תקין. נסה להכניס את התיקון הזה על חשבון חברת הליסינג. חוץ מזה, מה ש-zvit כתב.

תודה על התשובה,

כל הליקויים יתוקנו.

פורסם
קצה שלדה אומר שיהיה קשה עד בלתי אפשרי למכור את הרכב הזה

אבל קצה שילדה במשמעות נמוכה כמו שרשמו בטופס לא מסוכן מבחינה בטיחותית?

פורסם
קצה שלדה אומר שיהיה קשה עד בלתי אפשרי למכור את הרכב הזה בסכום ראוי בעוד 3-4 שנים.

בעוד 3-4 שנים המחיר של הרכב יהיה כל כך נמוך ברמה שלא בטוח שאותו אחד שיקנה אותו יקח אותו לבדיקה.

so far so good so what

פורסם
אבל קצה שילדה במשמעות נמוכה כמו שרשמו בטופס לא מסוכן מבחינה בטיחותית?

כנראה שלא, אבל עד שלא רואים בעיניים - לא יודעים.

בכל מקרה עיקר ההשפעה של הפגם הזה הינה מסחרית כלומר אדם שיחפש רכב כזה יעדיף כנראה לקנות רכב ללא פגיעה, וכאלה לא חסרים בשוק.

לגבי מה ש-epiphone ההנחה שלי היא שאתה אדם ישר שנוהג בשקיפות עם מי שיקנה בדיוק כמו שאתה ואני רוצים שינהגו אתנו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

רוב מוחלט של הרכבים בשנתונים כאלה ובמחירים כאלה לא הולכים לבדיקה במכון.

הייתי קונה כי למעט התאונה ורדיאטור החימום הפגום אין פה שום בעיה מהותית. קצה שלדה זה בעיקר עניין מסחרי.

• תוכן חדש...