Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

עברתי ל012 לפני חצי שנה בחבילה של 49 שח שיחות וSMS

לאחר חצי שנה יתשר לאמר שעבר חצי שנה וזה עולה 80 וקצת שקלים

מה עושים ?

עוברים שוב מאחד לשני או שיש מה לעשות?

בעלי ניסיון?

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

פשוט תיכנס לחשבון ותעבור לחבילה של ה59 או 79 מה שמתאים לך...

אם לא תעדכן אז כאילו זה אמור לחזור למחיר שהציעו לך בהתחלה.

אני שכחתי לעדכן וחודש אחד כמעט שלמתי את ה80 ש"ח גם, מידי בצ'אט רשמו אותי לתוכנית החדשה של ה44(לפני מס' חודשים) ואמרו לי שאפשר לבצע זאת עצמאית כל פעם דרך החשבון שלך באתר- לא צריך להיתנתק וכו' בשביל להירשם לחבילות החדשות שלהם.

עכשיו אני תוהה עד מתי המיבצע שלי - אולי אני גם צריך לעדכן :-).

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אני שכחתי לעדכן וחודש אחד כמעט שלמתי את ה80 ש"ח גם, מידי בצ'אט רשמו אותי לתוכנית החדשה של ה44(לפני מס' חודשים) ואמרו לי שאפשר לבצע זאת עצמאית כל פעם דרך החשבון שלך באתר- לא צריך להיתנתק וכו' בשביל להירשם לחבילות החדשות שלהם.

.

גם אני הייתי במבצע של ה 44 ועכשיו אני נאלץ לשלם 80 כי אין להם יותר את המבצע של ה 44 ...בעסה.

ולא בא לי לעבור לחברה אחרת. מה לעשות?

פורסם

מעדכן תוכנית דרך האתר - לפי הצרכים שלך. כמובן שאפשר לבצמע ניוד חדש. חלק מה-MVNO's יציע תוכנית שתעלה סביב 50 ש"ח, רק צריך לבדוק אם נפח הגלשה מתאים לצרכך שכן לפחות חלק מהחברות עדיין משווקות חבילות של 1 ג"ב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

לא הבנת, ה44 היה לפני כמה חודשים עם 1GB - כעת זה 59 וזה עם 3GB...

פשוט תיכנסו לדף החשבון שלכם ותיכנסו לבחירת מסלול ותיבחרו במסלול שמתאים לכם או 59 או 79 ותאשרו וזהו- וככה לא תיצטרכו לשלם 80 ש"ח וכו'.

מי שלא מעדכן לתוכנית החדשה פשוט המערכת תתחיל לחייב אותו את המחיר המלא שהוא התחייב עליו שהיצטרף עד שהוא יעדכן לעצמו את החבילה לחבילת המבצע.

ככל הניראה הם לא מפרסמים שכל אחד יכול לעשות את זה כי ככה הם ירוויחו לכאורה עוד כמה ג'ובות.

מבחינתי כל עוד בעתיד לא יעברו את ה100 שקל לתוכנית ללא הגבלה עם 3GB גלישה אז המהפכה הייתה אמיתית.

ולחשוב שפעם החשבון היה עובר את ה500 ש"ח בקלות...

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם (נערך)

קודם כל תודה רבה על התגובות העיניניות !

אני מזכיר שוב.

כשהתחברתי ל012 בחרתי בחבילה 49₪ לחודש שבא יש -1GB נפח גלישה + sms ושיחות

ללא הגבלה למשך חצי שנה

בתום חצי שנה, התעריף יתעדכן ל 85₪ בחודש

החשבון האחרון (פבואר) פתאום יצא 67 שח

לא יודע מה זה המחיר הזה (לא שייך לאף חבילה)

עכשיו אתה מציעה לגשת לאתר ולעדכן לבד לתוכנית של 59 או 79?

אפילו שהתקשרו לעדכן שמעכשיו החבילה עולה 85 שח?

אין מצב לעדכן לחבילה הקודמת שלי (49שח)?

שמתי לב שהיא כבר לא קיימת באתר.

עריכה אחרונה על ידי HEBO
פורסם

כמו בכל חברות הסלולר - תוכניות משתנות, ואפשר להתחבר רק לתוכנית הפתוחה בעת ההרשמה. מה שכן - תמשיך לעקוב אחר התוכניות ואם תמצא תוכנית שמתאימה לך יותר עבור אליה. לזכות 012 - הם מאפשרים מעבר בין תוכניות באופן חופשי גם למנויים ותיקים, בניגוד לחברות אחרות שנותנות תנאים משופרים רק לממצטרפים חדשים ואפילו רק למניידים.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

נכון מאוד- זה מה שאהבתי ב012- שניגמר לי התוכנית חשבתי שאני שוב צריך לעבור לחברה אחרת ולהזמין סים חדש וכו' בשביל המיבצע- אבל הופתעתי לטובה שאמרו לי שפשוט אני צריך להיכנס לחשבון שלי ולשנות לעצמי את התוכנית למיבצע החדש.

HEBO- שים לב שהתוכנית החדשה ב59 ש"ח היום כוללת 3GB גלישה בימקום 1GB לכן המחיר לא ממש התייקר מ-49ש"ח ו1GB שהיה לך- כנס לחישבון שלך ותעדכן לתוכנית של 59 ש"ח וזהו :-).

אני שמח לגלות שהם התקשרו לעדכן אותך שהמחיר עלה- כניראה התנהלות חדשה שמאוד חשובה בשביל לא לשלם פיתאום את המחיר המלא ללא המיבצע.

פורסם

אני הולך ל מידע על החשבון- צפייה בחשבוניות-רושם את הנייד-מקבל SMS אם קוד-רושם אותו-מקליד ספרות 4 ספרות ביקורת + תז וזה לא נותן!

רושם שזה לא נכון

פורסם (נערך)

אני שמח לגלות שהם התקשרו לעדכן אותך שהמחיר עלה- כניראה התנהלות חדשה שמאוד חשובה בשביל לא לשלם פיתאום את המחיר המלא ללא המיבצע.

זו ההתנהגות של 012 מזה זמן רב, נתקלתי בה לראשונה חצי שנה אחרי ההצטרפות הראשונה, כאשר נגמר ה"מבצע" הראשון, כך גם כעבור חצי שנה נוספת.

אני חושב שבכל מקרה העניין נכפה על כל החברות על ידי משהת"ק.

אני הולך ל מידע על החשבון- צפייה בחשבוניות-רושם את הנייד-מקבל SMS אם קוד-רושם אותו-מקליד ספרות 4 ספרות ביקורת + תז וזה לא נותן!

רושם שזה לא נכון

הקוד צריך להיות בן 6 ספרות.

יש להם גם שירות לקוחות טלפוני (1800-055888 או 6012*) שאינו מפורסם באתר אולם מופיע בחשבונית. נסה מחר, כיון שהשירות מסתיים בשעה 18:00. והצטייד בהרבה סבלנות בהמתנה למענה.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם
קודם כל תודה רבה על התגובות העיניניות !

אני מזכיר שוב.

כשהתחברתי ל012 בחרתי בחבילה 49₪ לחודש שבא יש -1GB נפח גלישה + sms ושיחות

ללא הגבלה למשך חצי שנה

בתום חצי שנה, התעריף יתעדכן ל 85₪ בחודש

החשבון האחרון (פבואר) פתאום יצא 67 שח

לא יודע מה זה המחיר הזה (לא שייך לאף חבילה)

עכשיו אתה מציעה לגשת לאתר ולעדכן לבד לתוכנית של 59 או 79?

אפילו שהתקשרו לעדכן שמעכשיו החבילה עולה 85 שח?

אין מצב לעדכן לחבילה הקודמת שלי (49שח)?

שמתי לב שהיא כבר לא קיימת באתר.

היות שהצטרפת באמצע החודש (או כנראה לקראת הסוף) ובחודש פברואר עדיין היה מגיע לך מספר ימים עם 49 ש"ח והשאר לפי 85, לכן החלק היחסי הוא 67

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תוכן חדש...