Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לו פולו 2003 אוטומט 1400

הממיר הקטלטי מרעיש ולא תקין אחרי בדיקה של אגזוזן הממיר גמור וכנראה שגם החלקים בתוכו,

הוצע החלפת ממי אבל לא בא לי לשלם את זה 100חו0 לחדש.

אני חושב על הסרתו של ממיר קטליטי לצינור במקום.

הרכב לא סוחב טוב כל כך כנראה בגלל הממיר התקול כל השאר באוטו עובד פיקס, השאלה היא האם הסרת ממיר קטליטי תתרום ל"שחרור" המנוע ולהוספת עוד כמה כוחות סוס??

האם יהיה לי רעש שאני נוסע בלי ממיר? רעש מעצבן?

אם יש לי טסט ואני בא למכון רישוי האם האם יכולים להכשיל אותי רק על עצם זה שאין לי ממיר?? למרות שהרכב יוצא טוב בבדיקה של הגזים?

למרות שאני יכול לנסות לעבור ללא ממיר(להשים תוסף ולבוא עם מנוע חם) עשיתי את זה עם רכב של חבר ועבר טסט.

האם זה לא ייגרום ל"מחלות" כגון טורים לא יציבים, בעיות עם חיישנים וכדומה.?

תודה מראש

פורסם
הרכב לא יעבור טסט ללא ממיר .

חיישן למבדה תקין?

מזאת אומרת לא יעבור טסט? יש רכביים שעובררים טסט ללא ממיר,או עם ממיר תקול זה אפשרי בהחלט..

השאלה היא האם הבוחן פוסל אותי אוטומטית בגלל שאין ממיר פיזית..?

פורסם

יש רכבים שעוברים טסט גם בלי להגיע למכון וזו לא בדיחה.

ועכשיו ברצינות- קשה לי להאמין שמישהו יוריד לך את הממיר וייקח אחריות שתעבור טסט, פשוט אין סיכוי.

ניסית לברר מחירים להחלפה? אל תשכח שחלטורות כאלה יכולות להשפיע לך על צריכת הדלק ופעולתו התקינה של המנוע ובסופו של דבר גם זה עולה כסף.

• ספונסר פורום
פורסם
מזאת אומרת לא יעבור טסט? יש רכביים שעובררים טסט ללא ממיר,או עם ממיר תקול זה אפשרי בהחלט..

השאלה היא האם הבוחן פוסל אותי אוטומטית בגלל שאין ממיר פיזית..?

זאת אומרת שהרכב יכשל על ערכי זיהום אוויר לא תקינים. אם הבוחן ערני אז הוא ישים לב שאין לך דוד של הממיר ויכשיל את הרכב, אם לא אז המכונה שמודדת זיהום אוויר אמורה להתריע על כך. יש רכבים שעוברים טסט ללא ממיר, בדרך כלל מדובר ברכבים ישנים לפני שנת המודל 1994 (אז לא הייתה חובה לממיר) או ברכבים שעוברים בקומבינה.

אני לא מבין למה אתה מסתבך. יש היום ממירים קטליטיים תחליפיים שעושים עבודה טובה ונמכרים במחיר נמוך יחסית. למה להסתבך? זה לא שיש לך פולו ספורט שכל שינוי קטן יגדיל משמעותית את הביצועים. דבר עם אפי אגזוזים מבני-ברק. הוא יעזור לך למצוא ממיר חליפי במחיר הוגן.

פורסם

כמו קודמיי, ממליץ לך להחליף ממיר ולא להוריד לגמרי, מערכת הפליטה תהיה רועשת יותר וגם יזהם יותר, וצריכת דלק גבוהה יותר, אתה מבטל חיישן למבדה אחד בהורדת הממיר.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

תגובתי באדום בגוף הציטוט

..

אם יש לי טסט ואני בא למכון רישוי האם האם יכולים להכשיל אותי רק על עצם זה שאין לי ממיר?? [--כן!--]למרות שהרכב יוצא טוב בבדיקה של הגזים[הוא לא ייצא טוב בבדיקה של הגזים]

למרות שאני יכול לנסות לעבור ללא ממיר(להשים תוסף ולבוא עם מנוע חם) עשיתי את זה עם רכב של חבר ועבר טסט. [אתה יכול לנסות ואולם זה לא יעזור לך. לא תעבור בדיקת גזים, ועוד, הרכב של החבר שעבר טסט לפי טענתך, או שהיה מתחת לשנת 1994 או שהיה בעל ממיר שלא הסירו אותו! והממיר היה במצב תקין [גם אם גבולי או גבולי לאחר הוספת התוסף והגעה "נכונה" למכון הטסטים" כמו גם שאר מערכות הרכב ועל כן עבר טסט . להדגיש, לא תעבור טסט ללא ממיר]

..

[מאיפה אתה מביא את זה?[ השאלה היא האם הבוחן פוסל אותי אוטומטית בגלל שאין ממיר פיזית..? [הוא לא צריך לבדוק פיסית. מכשיר הבדיקה יראה לו זאת]

הערה: לא מן הנמנע במאת האחוזים שהרכב לא יעבור טסט באם הטסט מבוצע שלא לפי הכללים ו/או ב"קומבינה" כזו או אחרת.

[

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...