Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מורן, כל הכבוד!

כמה לדעתך שווים צמיגים אולטרא ספורטיביים איכותיים למסלול (סמי סליקס) לעומת צמיגים טובים מאוד בשניות הקפה?

לא לפאביה, אני מתכוון למכונית רגילה, כמו שלך...

תודה שי,

צמיגים זה אחד הדברים הכי חשובים כי הם מחברים בין הכביש לרכב.

את הזמנים הכי מהירים שלי עשיתי עם צמיגי קוהמו דיי משומשים (המוסך שם צוחק עליהם באופן קבוע), החלק החשוב ביותר זה תנועה במסלול ושאהיה יבש :wink:

אני יודע מכמה נהגים מנוסים משם שצמיגים ממש טובים כמו michlin pilot cup or Dunlop DZ03 יכולים להוריד 10 שניות... (סליקס מלא עוד 15-20 שניות)

אני עדיין לא התנסתי בצמיגים האלה עדיין אבל השבוע אני מזמין סט של דאנלופ ומקווה לבדוק אותם בטיול הבא שלי ב22/3 :lol:

מקווה מאוד שאהיה יבש שם ואז אני אדע בעצמי אם זה ממש עוזר

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

אז אחרי שחזרתי מהטיול האחרון ברינג היה טעם של עוד אז החלטתי שאני מזמין את אח שלי לטיול קצר לרינג, היה הסופש של 22/3 היה יום מלא ביום ראשון ויום מסלול ביום שני, דיי קצר וקולע...

קניתי שבוע לפני זה צמיגים טובים חדשים, דאנלופ דירזה DZ03. יש להם המון אחיזה אבל מעבר לזה אנין לי כלכך מה לכתוב, יצא לי לסוע עליהם בסהכ 10 הקפות.

אח שלי נהג רוב הזמן על הרכב ואני דיי בטוח שהוא נהנה מזה :lol: לי יצא גם לנהוג על רכבי מרוץ של חברים שלי E46 and E92 M3 אין לי מילים לתאר את הרכבים האלה, הם פשוט מהירים ודבוקים ברמה אחרת לאספלט.

ההקפה הכי מהירה עד היום 7:44 (עם קצת תנועה) :lol::lol:

הקפה שאני רודף אחרי פורש GT3 rs

IMG_6349.JPG2303_IMG_2686.jpgSamT.jpg

IMG_2808 .jpgAndy.jpg2303_IMG_1397.jpg

עריכה אחרונה על ידי MORAN GOT
פורסם

מרהיב!

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
Awesome video, awesome pics, great driving!

מרהיב!

:D

אורות גבוהים?

תודה חברים, כייף לשמוע שנהנתם מהווידאו :wink:

האורות הגבוהים זה הרגל מגונה שפיתחתי כדי להודיע לרכבים אחרים שאני מגיע ואני לא מעוניין בתאונה....

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

הקפצה קטנה אחרי עוד סופ״ש מדהים ברינג :)

אז אחרי כמה ביקורים השנה ברינג החלטתי שאני משאיר את את הרכב בגרמניה כי הוא כבר ממש לא נוח לנהוג בעיר או בכל מקום אחר שהוא לא מסלול...

השארתי את הרכב בביקור האחרון בתחילת מאי שאותו בליתי בחברת רוני (חבר פורום).

הסופש היה ממש עמוס, היו המון תאונות ולא יצא לי לנהוג הרבה על הרכב ככה שלא יכלתי לשפר את הזמן הכי טוב שלי אבל בהקפה האחרונה שלי ביום ראשון הצלחתי לרדת מ7:40 אבל לא ידעתי בכמה בגלל שהגופרו לא הייתה מחוברת, אז כמו שאומרים ״אין וידאו לא נחשב״...

סבבה, אני חייב לחזור בהקדם ולשפר אץ הזמן הקודם!

אז בסופ״שׁ האחרון חזרתי לרינג לבד, בלי שום חבר שהגיע איתי או שפגשתי שם. 8)8)

זה אומר שהיה לי המון זמן נהיגה, הולך לישון ממש מוקדם ללא ערבים ארוכים מלאים באלכוהול שזה נהדר :)

היה מזג אויר מאוד טריקי, ירד גשם אבל רק למעט זמן מה שאומר שיש מצבים שהמסלול רטוב בחלק אחד ובחלק השני יבש...

אפילו היה מצב שנכנסתי לפניה שהכביש יבש והיציאה רטובה, זה ממש מפחיד!

בכל אופן היה סופש מדהים! אני ממש שמח על הצמיגים שקניתי (דאנלופ דירזה DZ03) כי גם עכשיו אחרי 100 הקפות שעשיתי איתם עדיין יש להם אחיזה.

זה ההקפה הכי מהירה שעשיתי עד היום :wink: ממש שמח עם הזמן הזה! :lol:

מומלץ לצפות בHD ווליום גובה...

קצת תמונות מהסופ״ש

10380964_726037700786965_3064028049523656980_n.jpg10457420_721779797861435_3132200204133516926_o.jpg10488144_10152221440864211_2072316612877830914_n.jpgScreen Shot 2014-07-01 at 18.30.19.jpgpage_597557-9b518cbda7c033a7bf4ffbcbc6c09c12.jpgidMDkzNDAyMTlkOTFhYzI2YQ==-5587e2510d90e99d53df22f6aecab714.jpgidMDUzNDAyMTlkOTFhYzI2YQ==-e9ac0e5c0457d4975d2c1bd51b4faedd.jpgidOTIzNDAyMTlkOTFhYzI2YQ==-8659c9e628fcdf960f972d0263eb8d8b.jpg

פורסם

נהיגה מדהימה, קוים מושלים תוך כדי שמרגישים שאתה על קצה היכולת בכל הפניות, מראה על נסיון וזכרון מדהימים של המסלול ! וכמובן כישורי נהיגה מעולים.

מה הקטע ששתי ה"קרוסלות" כל כך משובשות ? עם כל השיפוע שלהן זה נראה כאילו אפשר לפנות באותה מהירות אם לא תשתמש בהן מרוב השיבושים (בעיקר בראשונה).

אגב אני צודק בהרגשה שאתה לא בולם הכי חזק ומאוחר שאתה יכול? אין דרמות בבלימה ולמרות שלא מדובר במהירויות שאני רגיל אליהן הירידה בסל"ד נשמעת קצת איטית ?

פורסם

מורן אני בטח כותב את זה בפעם ה-20 פחות או יותר- המכונית שלך פשוט מדהימה, השילוב של הצבע עם הג'אנטים והקויילאוברים נותנים לה לוק פשוט סקסי לאללה.

עוד לא יצא לי לראות את הסרטון אבל בטוח שיש לי למה לצפות.

במקרה השתעממתי השבוע באיזה ערב ופתחתי סירטונים של הרינג ביוטיוב, אתה מככב שם אבל אתה צריך לבדוק מה הבעיה עם הרכב כי בכל הסירטונים הוא מאוד התקשה לנסוע ישר ;)

לגבי השאלה בעניין הקרוסלות, לא יצא לי להיות עדיין ברינג אבל אחד הדברים שיכולים להעלות לי אחלה חיוך בנהיגה זה עיקול שהאספלט בו בזוית המתאימה, כלומר הרכב "רוכן" לתוך הפניה ורצוי בזוית כמה שיותר גדולה, השילוב של זה עם הנעה אחורית פשוט מהנה- אתה מועך את דוושת הגז ויש תחושה שהסרן האחורי פשוט נשתל בתוך האספלט והרכב משוגר קדימה, זה עובד יופי גם על אספלט לא הכי משובח.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

תודה רבה על הסרטון. צפיתי בו מההתחלה ועד הסוף, ונהניתי מכל שנייה.

אתה יודע את הזמנים שלך במהלך הסיבוב, או שאתה מברר רק בסוף [כדי לא להתרגש במהלך הסיבוב]?

דקה 03:48 - יתוש מחזיר נשמתו לבורא :)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
במקרה השתעממתי השבוע באיזה ערב ופתחתי סירטונים של הרינג ביוטיוב, אתה מככב שם אבל אתה צריך לבדוק מה הבעיה עם הרכב כי בכל הסירטונים הוא מאוד התקשה לנסוע ישר ;)

נראה לי שהוא סידר את הרכב :wink:

מתברר שכשהוא רוצה הוא יכול גם לנהוג סופר נקי.

כ"כ נקי שאתה גורם לזה להראות קל.

כ"כ נקי שנתקלת ברכב אחד בודד בכל המסלול :shock:

כבר התחלתי לחשוד שסגרת לעצמך יום ניסוי :lol:

תשמע, בערך 8 דקות להקפה, תוצאה מדהימה (אפשר נראה לי להקביל את הרכב שלך ל-csl, לא ?) ואין ספק שאתה תותח אבל אתה חייב לגלח עוד כמה שניות כדי להוריד את הקוף מהגב...לא יכול להיות שקופרה עוקפת אותך :-P

ניר

• תוכן חדש...