Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי על הכוונת רובר 200 צבע בורדו מטלי......יפיפיה.

אני מעוניין לדעת איך שוק הרכב הזה, כלומר האם בעוד נגיד שנתיים היא תרד המון?(בהנחה שעכשיו המחירון הוא 40K ש"ח ולפני חמש שנים כשהיא הייתה חדשה היא עלתה 105K ש"ח)

איך הטיפולים וההחזקה שלו, זולים\יקרים?

מהיא צריכת הדלק שלה(1.6 גיר רגיל)?

איך המנוע של הרכב, חזק\ חלש\ רגיל?

בקיצור, כל חוות דעת שלילית או חיובית תתקבל בברכה.

תודה מראש

ג'ניה

:king:

פורסם
שלום

יש לי על הכוונת רובר 200 צבע בורדו מטלי......יפיפיה.

אני מעוניין לדעת איך שוק הרכב הזה, כלומר האם בעוד נגיד שנתיים היא תרד המון?

המחירון יירד - אבל בלי קשר מאוד קשה למכור אותה וגם שמוצאים קונה אז זה לא במחיר מחירון.

איך הטיפולים וההחזקה שלו, זולים\יקרים?

מחירי הטיפולים השוטפים והאחזקה השוטפת סבירים לחלוטין (השמן זה אותו שמן לרוב הרכבים).

הרובר מתקלקלת פה ושם. מחירי החלקים ב-200 לא יהיו גבוהים מאשר של מאזדה לאנטיס או קורולה (הרכבים שעלו כמוה כשהיא הייתה חדשה) אם זאת, סביר להניח שהיא תיכנס למוסך לעיתי ם יותר תכופות - כמה?! אי אפשר לדעת.

מהיא צריכת הדלק שלה(1.6 גיר רגיל)?

מה זה משנה?! 1-9,1-10. היא לא שתיינית כרונית וגם לא תעשה 1-20.

ממוצע, כמו כל 1.6 אחר.

איך המנוע של הרכב, חזק\ חלש\ רגיל?

המנוע חזק ונעים - בצירוף אם גיר רגיל ושלדה נחמדה ביותר אז תקבל שילוב טוב.

בקיצור, כל חוות דעת שלילית או חיובית תתקבל בברכה.

רובר מוכרים רכבים מיוחדים ומפנקים במחירים מצחיקים כיד שנייה.

הרכבים שלה מציעים פינוק מכול טוב, אבזור עד השמיים ועיצוב נעים ואפילו יפה

אבל

אין מתנות בחינם.

שאתה קונה רובר אתה חייב לדעת מה המשמעות.

1. בדגמי ה-200 וה-400 הסחירות לא טובה. יש יותר היצע משוק לכן חובה לקנות אחת סופר-שמורה ובמחיר נמוך ע"מ שתוכל למכור אותה אח"כ.

(ה-600 וה-800 נהנות משוק עדיף בהרבה - היקף היצע הרבה יותר נמוך).

2. תמיד תזכור שלמרות שהיום מחיר הרכב נמוך, פעם הוא יקר, מאוד יקר ומחירי החלפים בהתאם, כלומר אם תשווה עלויות אחזקה של סובארו לאונה או ג'אסטי ל-200 ה-200 תהיה יקרה לאחזקה, אם תשווה לנצ'יה דדרה, VW גולף, אלפא 145/146 וכו' - כלומר המתחרות הטבעיות -> האחזקה תהיה סבירה.

3. הרובר מתקלקלת. אם תטפל בה ותעניק לה טיפולים לפי הספר בזמן ובמוסך מקצועי (שים לב שאמרתי מקצועי ולא מורשה, כי המורשים בארץ של רובר הם בעיקר זבל של מוסכים) אז היא תתקלקל פחות. מערכת הקירור ברכבים האלה רגישה. לבדוק ב-7 עיינים לפני שקונים, אחרי שקונים וכל הזמן שהמנוע לא יתחמם. אם תזלזל ותזניח זה פשוט יתפוצץ לך בפנים.

תודה מראש

ג'ניה

בהצלחה!

פורסם

יש לי מספר הארות לאחר שבועיים באנגליה עם רובר 200 חדשה דנדשה בשכירות!!!

האוטו פשוט...איך להגיד לך בעדינות... חרה!!!

מנוע נוראי וחלש, שילדה שכנראה עשויה מפלסטלינה, מעל 120-130 האוטו מאבד יציבות בצורה מסוכנת ומשיית לרוחב המסלול, איכות הפנים ואיכות ההרכבה בערך כמו בעזה (ויסלחו לי כל העזתים על העלבון) ואעפ"י שהאוטו היה חדש עם כולה עם 15000 ק"מ, כל הפנים והדשבורד קירקש וציפצף.

נהגת פעם באוטו? נהנית? כי אני לא אהיה מוכן לקבל כזה אוטו גם במתנה!!!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

Nakamichi

ל]חות יש משהו שאומר פה דברים טובים(סבירים) על רובר...בדרך כלל זה היה מסתיים בחפש רובר ותבין למה לרדת מהעניין...

יש משהו ברכב הזה...משהו בריטי...משהו שגם במגזין הגה אוקטובר אמרו אולי הוא עוד יחזור...

אני חיב לציין שבלי קשר ליכולות הרכבים או השוק שלהם כמעט תמיד אני מעיף מבט אחריהם ולא מבין למה זה קרה...

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אני לא יודע על איזה רובר נהגת באנגליה, אבל לי יש אחת, מודל 99 אצלי כ9 חודשים והיא פצצה, מכל בחינה, אני מטפל בה טוב ושוטף והיא לא עושה לי בעיות, אין לי זמן לפרט פנה בפרטי אם תרצה חוו"ד ממישהו שיש לו אחת, גם לי אמרו תיקונים אוטו חרא, אבל אני ? מסתכל על עובדות! יש לי מנוע 1.4 עם 103 כ"ס!!! רשום גם על הרשיון!, מנוע חזק ומהיר, והדש בורד לא מצפצף כמו שאמרו פה, מה שכן יש מחלה לרכב הזה, שהגג צונח בשלב מסויים אני מתכוון לריפוד של הגג, אז צריך להדביק אצל רפד או לבד אם בא לך, אני מדבר מניסיון של חברים שלי ולא שלי, שהיה להם רובר, לי זה לא קרה, אצלי בינתיים טפו טפו טפו, היא בסדר גמור גמור! קניתי אותה יד ראשונה מודל 99 ב22800 ש"ח!

זה המחיר שלה, והכל עניין של מחיר מול מה שאתה מקבל, ולומר את האמת נהגתי גם בהונדה 1.4 האטצ'בק, תאמין לי אני נהנה משלי יותר..אולי כי אני רגיל אליה, ואולי לא, לי היא נוחה יותר.

מחיר מנצח מול מה שאתה מקבל!

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

• תוכן חדש...