Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אייבו 13 בייבוא אישי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

דבר ראשון את האיבו אני רוצה להביא בייבוא אישי לחסוך עלויות דבר שני הצבע שאני מתכוון להביא הוא לבן שהוא הכי יפה לרכב אם מישהו ראה את הרכב בצבעים אחרים שיותר יפים מוזמן לשלוח לי הודעה עם תמונות כמובן...

עכשיו ההתלבטות הגדולה זה בין שתי הדגמים שזה ה-gsr וה-mr אחד מגיע עם ספויילר ואחד לא נעשה לכם סדר

הGSR שזאת תיבת הילוכים ידני מגיעה עם ספויילר מאחור והMR שזאת תיבה אוטומטית כפולת מצמד מגיע בלי..

עכשיו השאלה הגדולה אני כמובן חובב הילוכים מושבע וכל האוטומט הזה ברכב כזה קצת לא לעניין אבל השאלה היא האם שווה לוותר על ההילוכים לטובת המצד הכפול זה משהו שעדיין לא הצלחתי להחליט עם עצמי...

אם מישהו יכול לעזור אני אשמח כמובן שאני כרגע נוטה לכיוון ההילוכים שמבחינתי זה הכי טוב לרכב....

נ.ב

דרך אגב אם מישהו מבין ברמות אבזור וכל החבילות שהחברה מציעה ויכול לתת לי הסבר מה כלול בכל אחת כי יש כמה שלא הבנתי.

עריכה אחרונה על ידי 12ewe
פורסם (נערך)
דבר ראשון את האיבו אני רוצה להביא בייבוא אישי לחסוך עלויות דבר שני הצבע שאני מתכוון להביא הוא לבן שהוא הכי יפה לרכב אם מישהו ראה את הרכב בצבעים אחרים שיותר יפים מוזמן לשלוח לי הודעה עם תמונות כמובן...

{ אתה רציני? צבע זה עניין של טעם. וגם נניח מישהו רוצה לשכנע אותך לקנות בצבע אחר אז אתה יכול לבדוק באתר של החברה. שליחת תמונות.... משהו לא בסדר בחשיבה שלך}

עכשיו ההתלבטות הגדולה זה בין שתי הדגמים שזה ה-gsr וה-mr אחד מגיע עם ספויילר ואחד לא נעשה לכם סדר

הGSR שזאת תיבת הילוכים ידני מגיעה עם ספויילר מאחור והMR שזאת תיבה אוטומטית כפולת מצמד מגיע בלי..

עכשיו השאלה הגדולה אני כמובן חובב הילוכים מושבע וכל האוטומט הזה ברכב כזה קצת לא לעניין אבל השאלה היא האם שווה לוותר על ההילוכים לטובת המצד הכפול זה משהו שעדיין לא הצלחתי להחליט עם עצמי...

אם מישהו יכול לעזור אני אשמח כמובן שאני כרגע נוטה לכיוון ההילוכים שמבחינתי זה הכי טוב לרכב....

{ תמו הימים בהם אוטומט היה לנוחות ומנגד ידני נתן ביצועים וחסכון בדלק. ברכבי ספורט הביצועים באוטומט יותר טובים. חד משמעית.

חווית הנהיגה היא ענין של טעם אבל הרבה אנשים בתחום נהנים יותר מידני. אבל איבו זה רכב ביצועים נטו וזה נראה קצת מוזר לא לצייד אותו בתיבה האופטימלית מבחינת ביצועים, שהיא האוטומטית....

בקיצור אין לי תשובה ואני גם רחוק מהדילמה שלך.

באיזשהו מקום אני נוטה לומר שמי שהידני מדבר אליו על אף הפגיעה בביצועים בכלל צריך לוותר על איבו וללכת בכיוון היותר קלאסי של מיאטה/סובארו BRZ/טויוטה GT86. וזה מה שאני הייתי שוקל אם בכלל הדילמה היתה רלוונטית עבורי }

נ.ב

דרך אגב אם מישהו מבין ברמות אבזור וכל החבילות שהחברה מציעה ויכול לתת לי הסבר מה כלול בכל אחת כי יש כמה שלא הבנתי.

{אין כמעט כאלו על הכביש, אם בכלל. אז קשה לי להאמין שתמצא כאן תשובות ממקור ראשון. ואם כבר לא ממקור ראשון אז מוטב לפנות לאתר החברה או לסוכנות שתסייע לך עם הייבוא האישי}

החופש הגדול התחיל? או טרול? קשה לדעת

עריכה אחרונה על ידי razi_pazi
  • תוכן חדש...