Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן,

יש לי רכב fiat evo 2011, נתקעתי באמצע פרויקט של הרכבת מערכת לרכב צריך את עזרתכם:

אחרי שבועיים של חיפושים מצאתי מתקין שמתעסק עם פיבר שבאמת מוכן לעשות עבודה בסכום "סביר" 2000שקל[לבנייה בפיבר בלי ציפוי]

אחרי חודש שאני מחכה לבנייה לא התחשק לו על העבודה הזאת וביטל לי!

כבר הייתי מיואש , ואז עלה לי רעיון אתמול לעשות בעצמי תיבת mdf או סוג של עץ דק ולהרכיב עליו את המיד. ברכב קיים כבר עומק[תמונה] מה שישאר לי זה לצפות את התיבה בעור/דמוי עור ולשים אותה בעומק שקיים ומברוק חסכתי 2000 שקל,כמובן שלא משווה לגימור של פיבר.

השאלה האם זה אפשרי?, יש הבדל כלשהו חוץ מהמראה והגימור?

1. udg24mmjycmz.jpg

2. nzdzijui23yz.jpg

אם אני כבר פה:-P ,עוד שאלה קטנה שמציקה לי - נאמר בפורום שמומלץ לקנות 2.5 חיוט לרמקולים, קניתי - ושבאמת באתי להתקין על הקומפונט שלי ראיתי שהחיוט שמגיע buildin עם הרמקולים הוא ממש דק..

לא הבנתי למה לקנות חיוט עבה ויקר יותר אם בסופו של דבר מה שמקבל/צורך הרמקול הוא חיווט דק ועוד המורל elate יחסית נחשב רמקול איכותי

jw4gq2uynnmw.jpg

תודה מראש!!!! על העזרה

עריכה אחרונה על ידי tomer434
פורסם

תראה 2k לבניה (של מיד וטוויטר להבנתי) נשמע לי כמו המון כסף, ועוד ללא גימור.

לא חסרים מדריכים לעבודה עם פיבר פה בפורום, ובפורמים מחו"ל.

תתחיל לעבור על זה, 2-3 סירטונים ביו טיוב בשביל ההבנה והטכניקה.

ברוב החניות לחומרי הבניין ניתן לרכוש את כל חומרי הגלם, לא סיפור יקר.

יריעות פיבר, פוליאסטר+מקשה, טבעות עץ לאלמנטים, אקדח דבק חם, בד נמתח, זה כל מה שצריך.

המפתח לבנייה עם פיבר- סבלנות. זהו.

להבין כל שלב בדרך, לעבוד נקי, ולתת לרפד לעשות את הגימור -שזה השלב היחיד שבאמת מצריך מיומנות מאד גבוהה.

בתקופה האחרונה ראיתי 3 בניות שונות מעץ, יצא בשלושתם יפה מאד, והתוצאה בהחלט מרשימה, אבל זה מעט אגרסיבי לדשבורד.

לגהי החיווט, ההמלצה להחליף לא תמיד נובעת נטו מעובי הכבל, חיווט מקורי של רכב בן עשר (למשל) תופס קורוזיה, רצוי להחליף.

ומורל ספציפית לא משתמשים בסתם כבלים פשוטים, אני יודע שהסופרימו מגיע עם חיווט כסף של וואן דן הול (בסביבות המאה שקלים למטר), ואני רק מעריך שהאילייט לא מגיע עם חיווט פשוט, זה לא רק עובי.

SCANSPEAK

פורסם

את התבעות עץ בפעם הבעה אני יחליף בפלסטלינה של אפוקסי,עולה גרושים יחסית,ניתן לעשות יחסית דק. אפשר ממנה לבנות אפילו בנייה לטויטר.

יש המון,המון מדריכים לעבודה עם פיבר. מה שכן,כל פעם שעתה עושה בנייה חדשה,לומד משהו חדש.

2000 ש"ח לבנייה זה אולי לא זול,אבל לדעתי זה פלוס/מינוס המחירים לעבודה הזאת.

זה לוקח זמן וסבלנות..

בהצלחה.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

• תוכן חדש...