Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פראיירים לא מתים, רק מתחלפים.

אני בעד להעיף את השרשורים האלה כל מי שמחליט להיות פראייר שלא יציק לנו.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם
פראיירים לא מתים, רק מתחלפים.

אני בעד להעיף את השרשורים האלה כל מי שמחליט להיות פראייר שלא יציק לנו.

דווקא מעניין לשמוע את הפראיירים.

alfa 156 2.5.

פורסם
קראת את השרשור?

ההודעה הוצמדה לשרשור ע"י מנהל, הוא לא שרשר לכאן במקור.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

נראה לי שכל הים התיכון לא יספיק להכיל את התמימים שנופלים ברשת הזו שפרושה מאתונה ועד השד יודע איפה (פי המודעות כמובן. מי יודע היכן באמת יושבים הנוכלים).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

העניין הזה מסרב למות.

רק מעיד על כך שזה כנראה מצליח להם לא רע בכלל

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

או שהם פשוט ממשיכים לנסות.

אין מה לעשות, כשרואים רכב נחשק ומחיר נמוך מתעלמים בכוח מנורות (זרקורים יותר נכון) אדומות בדרך.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

כמה עיוור אפשר להיות אני ממש לא מבין.

כל כך הרבה סימנים ונורות בגודל פרוג'קטור שמסנוורים ומזהירים שזה פח אחד גדול.

ועדיין אנשים מתעלמים .

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם
או שהם פשוט ממשיכים לנסות.

אין מה לעשות, כשרואים רכב נחשק ומחיר נמוך מתעלמים בכוח מנורות (זרקורים יותר נכון) אדומות בדרך.

לנסות לא עולה כסף.

זאת גירסה משודרגת של הנסיך הניגרי (ד"א, בניגריה אין נסיך ואין מלך, זאת רפובליקה נשיאותית).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...