Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי נתחיל לאהוב את הרכבים שלנו יותר מאשר את האחרים ולא את האחרים פחות מאשר את שלנו ?

לכל אחד יש את ההעדפות שלו - בואו נהנה מהשונות ולא נהיה כולנו שייכים לאותו שבט - אלפא, פולסווגן, במוו, מרצדס, דאצ'יה או טאטא - העיקר שאנו נהנים מהרכישה :)

• תגובות 168
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
אין כאן הערצה ומעולם לא היתה הערצה. יש כאן עובדות והעובדות הן שמנקודת המבט של חובב ההגה או כל נק' מבט אחרת שלא מונעת מהערצה למותג אלפא מדובר כאן בשינמוך. נכון הרכב שונה בנוף ונראה פחות בנאלי מ GTI.

אני אפילו לא מדבר על כך שהבחור הפסיד ב3 שנים סכום של כ120K בירידת ערך בלבד ועוד לא התחיל לנצל את הרכב...

בכל מקרה, ככל שהשרשור התקדם התגברה אצלי ההבנה שהבחור רצה להתקדם בשנתון בכל מחיר ובמקרה זה השדרוג היחיד עבורו אכן יהיה סוג של ריגוש מרכישת משהו שונה מהותית ממה שהוא הכיר עד היום ולאו דווקא מיכולות דינמיות כאלה ואחרות כי אכן לאור שימושו ברכב אין הצדקה מצידו להוציא שוב כסף על GTI חדשה. אני דיי בטוח שאם היה רוכש גולף MK7 TSI כפי שהזמין בהתחלה ככל הנראה היה מרגיש שינמוך בחוויה הכללית.

נ.ב. משתמש עם הכינוי "אייל" יש רק אחד (מאז יולי 2002). כל השאר חיקויים 8)

טוב, לא 120 אלא פחות מ- 100, אבל בהחלט וואחד סכום. אלא שאני לא רואה את זה כהפסד, משום ש(א) זו כן חוויה; ו- (ב) זו בכלל הוצאה. כך זה עם כל רכב, בוודאי חדש. לגבי שנמוך, שוב - תלוי במה. לך אולי חשוב להתגרזן כל סופ"ש, לי חשוב שאפשר יהיה לקפל את המראות ושלא יגידו לי שזה עולה אלפי שקלים אז לא מביאים את זה לארץ. לך חשובים אולי בולמים קשיחים, אני מתפלא כבר יומיים מכך שהצמיגים אותו חתך והנסיעה עדיפה פי כמה. אתה נוסע ברכב אולי לבד, אני נוסע עם ילדים, אז מיזוג יעיל מאחור וכרית עם מקום לשתיה בין המושבים האחוריים מסייעת לי. ובכלל, רוב הזמן, הרכב אצל אשתי :-)

שינמוך?!

האלפא זאת עליית מדרגה מכל כך הרבה בחינות

לא צריך לריב. כל אחד זכאי לדעתו. :-)

עריכה אחרונה על ידי bar72

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אייל תתחדש :wave:

רכשת רכב עם סטייל, מתאים לצפונבון רמת גני ולמכונת הקפה בבית :wink:

לפי ההשוואות שביצעת לדגם 1.2 tsi של הגולף ואפילו לא לדגם ה- 1.4 שלה, אני מבין שגם את הג׳ולייטה רכשת במחיר דומה לדגם ה- 1.2, כלומר קיבלת הנחה יפה מאד על הג׳ולייטה שהפכה את הרכישה לכדאית יותר ויש לקחת זאת בחשבון במכלול השיקולים שהביאו אותך לרכוש את הג׳ולייטה (לכל מי שמתפלא על ה״שנמוך״).

בכל אופן נחכה לגמר ההתלהבות שלך מרכישת הג׳ולייטה, על מנת לקבל נתונים אובייקטיבים יותר עליה, כרגע נראה שמדובר במטוס פרטי ולא במכונית :-)

אתה מתכוון להתקין מערכת מולטימדיה או להישאר כך?

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם (נערך)

בוקר טוב

שמע בר, אם כרגע אתה בעבודה וכותב כאן על האוטו זה טוב- אתה נלהב.

אבל אם כרגע אתה פנוי בבית וכותב על האוטו במקום לנהוג בו- זה פחות טוב, יש פריחה בדרום. צא לסיבוב עם כמה עצירות צילום ברקע כלניות.

עריכה אחרונה על ידי [פנדוב
פורסם
ובכלל, רוב הזמן, הרכב אצל אשתי :-)

האם זה אומר שאתה רוב הזמן עם הקורולה? :wink:

פורסם

אני אפילו לא מדבר על כך שהבחור הפסיד ב3 שנים סכום של כ120K בירידת ערך בלבד ועוד לא התחיל לנצל את הרכב...

אייל - כשמשקיעים כסף בהשקעה כספית ובסגירת הפוזיציה מגלים שיש פחות כסף בכיס - זה הפסד.

כשהולכים למסעדה/נוסעים לחו"ל זו הוצאה כי המרת כסף להנאה רגעית, חוויות וזיכרונות שילוו אותך לאורך כל החיים. הרי ברור לך שאת רשמי הטיול האחרון שעשיתי אי אפשר להמיר בחזרה לכסף כנגד מחיקת הזיכרונות... לרכישת רכב יש אלמנטים מהאפשרות הראשונה שציינתי כי בסוף התקופה ישנה ציפייה למכור אותו במחיר גבוה ככול הניתן, מאידך רכב מספק גם ריגושים שבספק אם ניתן להשיג אותם בדרך אחרת - ובמובן הזה הוא דומה יותר לאפשרות השנייה עליה כתבתי - ולדעתי הוא באופיו קרוב יותר לשם מאשר לאופציית ההשקעה הכספית. בר - שמח שרכשת רכב שמעורר בך רגשות כל כך עזים - מברוק.

פורסם

במקום להצטרף לקטטה הזו מה טוב יותר, אני מבקש לחזור לענין העיצוב ברשות החברים כמובן. אני חושב שמה שמאפיין את המותג מבחינה זו הם שלושה : נקיון, אלגנטיות ופרופורציות מוצלחות. ומהבחינה הזו גם הג'ולייטה גם ה 159 מצטיינות, למרות עיצובן המאוד שונה. ובכדי להציב רקע שימחיש את הענין, כדאי אולי לקחת את המזדה 6 החדשה, מדובר במכונית יפה אין ספק, נמוכה, ארוכה, זורמת, עתירת קימורים גלים וקשתות, אבל עיצובה עמוס מדי, מכביד על העין, חרטומה ארוך מדי ( ב 3 זה כבר גובל בגרוטסקה ) ובאופן כללי היא אינה משדרת די אלגנטיות. האלפות מצטיינות ברמזים לקו, קשת או גל, אצל היפנים זה מסומן במרקר עבה מדי. בכל מקרה ולפותח הדיון החביב הזה, כל שנותר הוא לאחל הרבה הנאה מאוטו באמת נחמד מאוד.

פורסם
שינמוך?!

האלפא זאת עליית מדרגה מכל כך הרבה בחינות.

אולי עדיפה בתחושות או במראה כללי (ושוב, זה סובייקטיבי) אבל חד משמעי אין שום ערך מדיד שבו האלפא עדיפה על ה GTI.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אין כאן הערצה ומעולם לא היתה הערצה. יש כאן עובדות והעובדות הן שמנקודת המבט של חובב ההגה או כל נק' מבט אחרת שלא מונעת מהערצה למותג אלפא מדובר כאן בשינמוך. נכון הרכב שונה בנוף ונראה פחות בנאלי מ GTI.

אייל,

תכין את השַׁכְפָּ"ץ.

:-P

איזה כייף לי :)

פורסם

תתחדש.

טוב לשמוע שגם אצלך לרובר 25 יש מקום של כבוד. :)

אני מאוד אוהב את האלפא הזאת, במיוחד בשחור או אדום.

בהחלט אחת מהאופציות להחלפת האאודי (אם כי עדיף את גרסת התלתן).

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

תתחדש, אחלה בחירה! שמתי עליה עין כשחיפשתי לפני כמה חודשים מחליפה לאיביזה FR שלי, אבל היא הייתה הרחק מהתקציב שלי :-(

אהבתי מאוד את הקווים העיצוביים שלה, ובאדום/לבן אפילו עוד יותר.

אולי בפעם אחרת..

ובכלל, רוב הזמן, הרכב אצל אשתי :-)

נו, אז איך הקורולה כרכב עיקרי? תהיה סקירה גם עליה? ;-)

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם
ובכדי להציב רקע שימחיש את הענין, כדאי אולי לקחת את המזדה 6 החדשה, מדובר במכונית יפה אין ספק, נמוכה, ארוכה, זורמת, עתירת קימורים גלים וקשתות, אבל עיצובה עמוס מדי, מכביד על העין, חרטומה ארוך מדי ( ב 3 זה כבר גובל בגרוטסקה ) ובאופן כללי היא אינה משדרת די אלגנטיות. האלפות מצטיינות ברמזים לקו, קשת או גל, אצל היפנים זה מסומן במרקר עבה מדי.

לא מסכים, מה שאתה אומר נכון לדעתי לגבי יונדאי, במאזדות החדשות העיצוב ממש לא נראה עמוס מדי. אבל כל אחד והטעם שלו. :wink:

פורסם
לא מסכים, מה שאתה אומר נכון לדעתי לגבי יונדאי, במאזדות החדשות העיצוב ממש לא נראה עמוס מדי. אבל כל אחד והטעם שלו. :wink:

אני רואה את הדברים אפילו יותר מרחיק לכת מרועי5. ה 6 פשוט מוגזמת והחן שנדמה שקולטים בשניות הראשונות הופך לחוסר נוחות. היא פיקשוש לגמרי לטעמי.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

לשכן שלי יש מזדה 6 (החדשה) סטיישן.

עיצוב מרהיב, זורם וחסר מתחרים בקטגוריה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אולי עדיפה בתחושות או במראה כללי (ושוב, זה סובייקטיבי) אבל חד משמעי אין שום ערך מדיד שבו האלפא עדיפה על ה GTI.

כל החוויה,המראה,החדות בנהיגה,השרות..רחמנא ליצלן..הרכישה..איזה הבדל.

• תוכן חדש...