Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצחיק להסתכל על ההתנהגות של אייל בשרשור הנ"ל. התנהגותו מזכירה לי ילד קטן שייעשה הכל על מנת למשוך תשומת לב. הוא מתהפך עכשיו כי רואה איך הוא מאבד את המעריץ הנוסף שלו למותג VW...

משעשע (ואני בוודאות לא היחיד שחושב ככה).

נ.ב.

זה שאימי נוהגת ברכב זהה, לא מוריד מההערכה שלי אליו. רכב שפשוט כיף להתיישב בו בבוקר. :-P

Veni Vidi Vici

• תגובות 168
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יש פה יותר מיידי "אייל", "איל", eyal וכו'.

מהיום יקרא שמך הירשזון!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)

הייתי צריך לחשוב על זה קצת :-) אז הנה התשובה: מבחינה חיצונית הרכב נראה כמו הדבקה של שלושה רכבים. שום דבר מוגדר, שום דבר יפה. זו דעתי לפחות. נכון הוא, שגרסה ה- CC נראית טוב יותר. מבפנים, הרכב נוח ונאה, אבל מעצבן אותי שרכב במחיר הזה מגיע בלי USB, חיישנים, ודיבורית. זה כמעט כמו למכור רכב ב- 150K בלי ג'נטים ;-). בנסיעה - הרגיש לי עייף. לצורך העניין, הרגיש לי כמו גולף 122, שהיא סבירה לכשעצמה אבל ובשביל ה- V40 זה עייף. שוב, אולי זה רכב המבחן ואולי זה מאוד סוביקטיבי.

צודק, באמת בזיון שאין בגרסת הבסיס דברים בסיסיים כ"כ היום. סוג של נסיון להכריח אנשים לקנות גרסה יותר בכירה. לפי הכמויות של V40 בכבישים, כנראה שזה יותר מבריח אנשים (אותך למשל). :-) ראיתי גם שבתוספת תשלום יש הנמכה מהמפעל, אופציה לא שגרתית בארץ ועוד במותג שמרני (לשעבר?) כמו וולוו. לגבי העיצוב, כנראה לא סתם אומרים שזה עניין של טעם. :-D אגב הערב בדרך הביתה וראיתי מאזדה 3 ספיריט האצ'בק, איזה רכב יפה, אם לא קו החלונות שעולה גבוה מדי בדלת האחורית העיצוב ממש מושלם. טוב - לטעמי בלבד. :wink:

עריכה אחרונה על ידי Arco
פורסם
כולנו שמחים לשמוע!

נבקש ממילון אוקספורד לשים את התגובה שלך ליד הערך TOO MUCH INFORMATION

לא משנה מקדימה או מאחורה העיקר שנהנים :lol:

איזה כייף לי :)

פורסם
:-D אגב הערב בדרך הביתה וראיתי מאזדה 3 ספיריט האצ'בק, איזה רכב יפה, אם לא קו החלונות שעולה גבוה מדי בדלת האחורית העיצוב ממש מושלם. טוב - לטעמי בלבד. :wink:

גם במקרה של ה-3 וגם במקרה של המיטו (בעיקר) ובג'ולייטה (פחות). כשלוקחים רכב גדול שהוא מעוצב ממש יפה ומנסים לכווץ אותו לרוב זה לא באמת מצליח.

במקרה של ה3 תשוו למאזדה 6. ה-6 נראת פשוט יותר טוב. נכון, לדעתי גם ה-3 לא רעה אבל ה-6 פשוט יותר טוב.

במקרה של האלפות- לקחו את ה-8C שנראת מהמם (לדעתי, וכן אפילו עם הפנסים המוזרים האלה) וכיווצו לה את הפרונט. בגלל זה המיטו לדעתי ניראת לא טוב (לא ממש רע אבל גם לא ממש שם) והג'ולייטה יפה מאוד אבל בעיקר מהצד ומאחור.

נ.ב, באגירה- מסכים לחלוטין שהקו של 159 נראה הכי מוצלח עד היום.

פורסם (נערך)
מצחיק להסתכל על ההתנהגות של אייל בשרשור הנ"ל. התנהגותו מזכירה לי ילד קטן שייעשה הכל על מנת למשוך תשומת לב. הוא מתהפך עכשיו כי רואה איך הוא מאבד את המעריץ הנוסף שלו למותג VW...

משעשע (ואני בוודאות לא היחיד שחושב ככה).

נ.ב.

זה שאימי נוהגת ברכב זהה, לא מוריד מההערכה שלי אליו. רכב שפשוט כיף להתיישב בו בבוקר. :-P

אין כאן הערצה ומעולם לא היתה הערצה. יש כאן עובדות והעובדות הן שמנקודת המבט של חובב ההגה או כל נק' מבט אחרת שלא מונעת מהערצה למותג אלפא מדובר כאן בשינמוך. נכון הרכב שונה בנוף ונראה פחות בנאלי מ GTI.

אני אפילו לא מדבר על כך שהבחור הפסיד ב3 שנים סכום של כ120K בירידת ערך בלבד ועוד לא התחיל לנצל את הרכב...

בכל מקרה, ככל שהשרשור התקדם התגברה אצלי ההבנה שהבחור רצה להתקדם בשנתון בכל מחיר ובמקרה זה השדרוג היחיד עבורו אכן יהיה סוג של ריגוש מרכישת משהו שונה מהותית ממה שהוא הכיר עד היום ולאו דווקא מיכולות דינמיות כאלה ואחרות כי אכן לאור שימושו ברכב אין הצדקה מצידו להוציא שוב כסף על GTI חדשה.

אני דיי בטוח שאם היה רוכש גולף MK7 TSI כפי שהזמין בהתחלה ככל הנראה היה מרגיש שינמוך בחוויה הכללית.

נ.ב. משתמש עם הכינוי "אייל" יש רק אחד (מאז יולי 2002). כל השאר חיקויים 8)

עריכה אחרונה על ידי אייל

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם (נערך)
קשקשן... אין כאן הערצה ומעולם לא היתה הערצה. יש כאן עובדות והעובדות הן שמנקודת המבט של חובב ההגה או כל נק' מבט אחרת שלא מונעת מהערצה למותג אלפא מדובר כאן בשינמוך. נכון הרכב שונה בנוף ונראה פחות בנאלי מ GTI.

אני אפילו לא מדבר על כך שהבחור הפסיד ב3 שנים סכום של כ120K בירידת ערך בלבד ועוד לא התחיל לנצל את הרכב...

בכל מקרה, ככל שהשרשור התקדם התגברה אצלי ההבנה שהבחור רצה להתקדם בשנתון בכל מחיר ובמקרה זה השדרוג היחיד עבורו אכן יהיה סוג של ריגוש מרכישת משהו שונה מהותית ממה שהוא הכיר עד היום ולאו דווקא מיכולות דינמיות כאלה ואחרות כי אכן לאור שימושו ברכב אין הצדקה מצידו להוציא שוב כסף על GTI חדשה.

אני דיי בטוח שאם היה רוכש גולף MK7 TSI כפי שהזמין בהתחלה ככל הנראה היה מרגיש שינמוך בחוויה הכללית.

שינמוך?!

האלפא זאת עליית מדרגה מכל כך הרבה בחינות.

עריכה אחרונה על ידי GUGY
פורסם

תתחדש! מכונית מדהימה, שלא יגידו לך אחרת.

תמיד אלפות עשו לי את זה (בעיקר בררה, 159, GT), ומאז שנהגתי קצת (ממש קצת האמת) בג'ולייטה אני חולם שתהיה לי אחת כזאת בחניה.

תהנה, וסע בדרכים טובות. ללא ספק רכב כיפי מאוד וייחודי יותר מהגולף GTI שכמובן כבודה במקומו מונח.

פורסם
שינמוך?!

האלפא זאת עליית מדרגה מכל כך הרבה בחינות.

אני לא מסכים ידידי,

האלפא המדוברת היא אחלה רכב וגם ה-GTI אחלה רכב אבל מה מהווה שדרוג על פני מה זה עניין סובייקטיבי לכל אחד ומה שהוא מחפש.

אחד מחפש יכולות דינמיות (עדיפות ל-GTI), אחר מחפש עיצוב וסטייל (עדיפות לאלפא) וכדומה.

אלא מכוניות שהן לא מספיק "שונות" בצורה קיצונית אחת מהשניה כדי לומר בבירור מי עדיפה על מי, לכל אחת יתרונות וחסרונות על פני השניה.

אישית הייתי עושה את אותה בחירה של בר כי אני לא ממש מתחבר ל-VW ואלפא הרבה יותר מדגדגת לי את החושים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

בר צבי, תתחדש-תהנה וסע בדרכים טובות ומהנות.

בן דודי רכש את הג'ולייטה (גם 170 - לבנה) לפני מספר חודשים. מאוד מרוצה ממנה (ויש לו עבר ספורטיבי בנהיגה).

אולי לשם שינוי נזכה גם לצלם אותה, בניגוד ל-GTI... (אולי... מחר?)

לגבי דיטיילינג, יש לך את יבגני (NESS), דימה (PDR) ויעקב (סטודיו אלטר). מניסיון - כולם מ צ ו י י נ י ם.

קח בחשבון שיעקב אוהב לעבוד על האוטו לפחות יממה, ויבגני הקפיץ מחירים מהותית מאז שהתחיל להיות הדיטיילר של פרארי / מזראטי.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
אין כאן הערצה ומעולם לא היתה הערצה. יש כאן עובדות והעובדות הן שמנקודת המבט של חובב ההגה או כל נק' מבט אחרת שלא מונעת מהערצה למותג אלפא מדובר כאן בשינמוך. נכון הרכב שונה בנוף ונראה פחות בנאלי מ GTI.

מי אתה שתקבע לו כמה כסף להוציא, על מה ומתי? בוא תספק לנו הסבר לזה.

bar72, בניגוד אלייך (נניח), ככל הנראה לא מתגרזן עם הרכב כל יום יומיים בכבישים מפותלים, אך אם זה כן היה המצב אז כנראה שהיינו אומרים לו תתחדש (ודי) על פוקוס ST או מגאן RS/קאפ.

נ.ב. סביר להניח שלא נהגת על הג'ולייטה כלל.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תוכן חדש...