Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסכים איתך שאם היכולת הכלכלית מאפשרת אז הגישה הכללית היא להשתדרג אך תסכים איתי שמה שאתה מגדיר כשידרוג שונה ממה שמישהו אחר מגדיר כשידרוג, כלומר יכול להיות שהגולף GTI כרכב אכן טובה יותר מהג'ולייטה, אבל זה לא סותר את העובדה שיכול להיות שהג'ולייטה תיהיה יותר מהנה לפלוני אלמוני.

בהנחה ואייל לא מתגרזן עם הרכב או יוצא לנהיגות ספורטיביות בתדירות גבוהה- אין סיבה שהוא לא יהנה מהאלפא יותר ושהיא תהווה עבורו שדרוג.

לא הכל ברכב נמדד בביצועים או אחיזה, רכב נישה קונים בשביל לעשות לעצמך טוב על הלב, מכאן- כל אחד ומה שעושה לו את הצביטה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 168
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

תודה לכולם.

צבע: גם אני חשבתי שאני לא אוהב שחור. עד שראיתי את הג'ולייטה, מה גם שזה לא ממש שחור, וכל פעם שמתקרבים ורואים את הצבע הסגלגל מנצנץ מתוך השחור, זה פשוט מהמם. בכל מקרה, זה לא שהיתה לי בחירה :-)

שדרוג: מאחר שאנו צריכים שני רכבים, אז רכב ב- 200K לא היה רלבנטי מלכתחילה. לגבי ה- GTI החדשה, נדמה לי שנכתב מספיק על איך היא מגיעה לארה"ק ועל האטרקטיביות שלה. לו היינו נשארים עם רכב אחד, מאוד סביר שהיינו הולכים על התלתן החדשה; A3 או קופרה (אם הייתי יכול להתגבר על הבחילה מהיבואן) או מחכים ל- WRX, נניח.

160: אם להשוות לגולף 160 (שממילא לא מיובאת עוד, וגם את ה- 140 הם לא מביאים כי אז חו"ח לא יוכלו לפלח עד השקל את הלקוחות שלהם ו/או הם חוששים מפיאסקו מנועים נוסף), אז הג'ולייטה לוקחת מכמה סיבות: ראשית, פלייר; שנית, מראה; שלישית, גימיקים; (אני יודע שכל הקודמים זה אותו דבר...). לגבי הנסיעה - הלאון 1.8 מרגישה כמו גולף 160. הג'ולייטה מרגישה שונה. יש לה הגה עדיף, ומבחינת תאוצה זה שונה. מתחיל קצת קודם, גם במצב N (כלומר "רגיל") ומרגיש דומה במצב D (כלומר "ספורט"). אבל אלה הבדלים קטנים. ממה ששמעתי, ההבדלים מעל 100 כבר מאוד מהותיים, אבל לא בדקתי ;-) הג'ולייטה כן מפסידה בהשוואה כזו בנושא המושבים, שהיו יפים (בהירים) ומתכוננים יותר ב- 160. בנוסף, הגרסא שלי היא ה"יוצאת" אז אין לי מערכת מ"מ - מה שיש בגולף 160 שלך. אבל ד"ר, בא איתי לאלפא. אתה ואשתך לא תצטערו :-)

נתיב שמאלי: ג'ולייטה שחורה מפנה הרבה (!) יותר טוב מאשר GTI :-)

מיני - דווקא כן שקלתי אותה לרגע, כמו גם את המיטו, כרכב שני. אבל הפרקטיות (ע"ע טויוטה) ניצחה.

עריכה אחרונה על ידי bar72

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אני לא האמנתי שתקנה לא-גולף ואני צריך לאכול את הכובע :)

תתחדש וסע בזהירות, טוב לי לשמוע בתור מי שהחזיק אלפא 147 במשך חמש שנים שלמותג יש עוד כח משיכה.

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

תודה, לצערי עוד אין לי כובע של אלפא לתת לך ;-)

לגבי החלפת ה- GTI. מי שקורא כאן בעקביות יודע, שאני בד"כ משתדל (אם אני יכול) להחליף בתום תקופת האחריות הרשמית. לא שהיו לי אי פעם בעיות, אבל גם ככה להחזיק את הרכב שלוש שנים במקום שנתיים זה התפרעות עבורי ;-) אגב, עוד דבר שאלפא נתנו זו התחייבות לטרייד מחירון על הרכב לאחר תקופה קצרה יחסית. ממש ממש מנסים ללכת לקראת הלקוח. בצ'מפיון מקבלים "כינים" פחות 4%.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

תתחדש יקירי, וולקאם טו דה קלאב.

ראיתי את הרכב, בהחלט נאה. לגבי ביצועים (כח, התנהגות) יש אפשרויות לשדרוגים, לא צריך לדאוג.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

תתחדש!

נשמע שאתה נהנה וזה באמת מה שחשוב בסוף. יפה שהם יודעים לתת ללקוח הרגשה טובה, זה בהחלט משדרג משמעותית את חויית הקניה.

הצבע מהמם, סווירלים זה לא משהו שלא יודעים להתמודד איתו...

פורסם

תתחדש! אחד המכוניות המושכות בנוף המוטורי. כמעט קניתי, הבת שלי כל כך רצתה (גם Romeo וגם Gulietta !) ואז פתחו מבצע חיסול של GT86 ...

פורסם

תתחדש!! זכור לי הסיבוב על ה170 הידנית (העדיפה לדעתי) שעשינו ביחד. הג'ולייטה מיוחדת בכך שמקדם החיוך שלה היסטרי. היא מחניפה לנהג שלה ומוסיפה המון כיף לכל נסיעה שיגרתית.

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
צודק, ועכשיו יהיה משעמם יותר בפורום, כמות הפוסטים נגד צ'מפיון תרד משמעותית. :lol:

הוצאת לי את המילים מהמקלדת.

גם בסקירת רכב של סמל"ת, הוא הזכיר 30 פעם את המילה צ'מפיון.

בר72 תתחדש ותהנה, רכב ממש יפה.

פורסם

קודם כל תתחדש, אבל משום מה נראה לי שהחלטת להעניש את עצמך בגלל שלא ידעת שיש דמי ביטול הזמנה של 500 שקל בצ'מפיון. להחליף גולף GTI בג'ולייטה?! נו מילא. כמו כל יהודי טוב הוצאת לעצמך שתי עיניים כדי לתלוש לצ'מפיון ריס במקרה הטוב. ולגבי התחייבות קניה חוזרת במחיר מחירון, אני מקווה שדאגת לקבל את זה כמסמך רשמי של החברה. חבר טוב קיבל הבטחה דומה מיבואן אחר וכשרצה לממש את ההבטחה אמרו לו שמי שהבטיח לו את זה כבר לא עובד שם והתנערו ממנו. בכל מקרה, תהנה מהצעצוע חדש.

• תוכן חדש...