Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 168
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קראתי את הפוסט שלוש פעמים, שיפשפתי עיניים וצבטתי את עצמי לודא שאני לא חולם.

בר72 נוהג באלפא! מה יהיה עם אהבת הואגיות?

בסוף עוד יגיעו להסכם עם פלסטינאים... מי יודע?

מפרגן,

תתחדש, באמת רכב יפיפה!

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

מזל טוב!

שיהיה בשעה טובה.

אין ספק שזו אחת המכוניות הכי יפות. ואני בהחלט מבין את הקטע של מבט לאחור...

אני שמח לגלות שלא הפסדתי בהימור.

דווקא אני מוצא בבחירה שלך משהו יפה. סוג של מודעות למה בעיניך חשוב ומה פחות. הרי לא כל מה שחושב לאחד חשוב באותה מידה לאחר.

אני מקווה שגם לאחר תקופה תחשוב שהשתדרגת...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

יפה, תתחדש. אפשר לקבל קצת הרחבה על V40, למה נפסלה מועמדותו, מלבד המחיר? מסקרן, כי נראה שזה היה מחליף הגיוני יותר לגולף. (או שלא)

פורסם

המדהים מבחינתי זה שאנשי אלפא שלחו אליך את הפרחים. הם היו צריכים לשלוח אותם לאנשי צ'מפיון שבאמת בזכות התמדתם ועיקביותם, אתה היום עם אחת המכוניות היפות ביותר על הכביש.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
המדהים מבחינתי זה שאנשי אלפא שלחו אליך את הפרחים. הם היו צריכים לשלוח אותם לאנשי צ'מפיון שבאמת בזכות התמדתם ועיקביותם, אתה היום עם אחת המכוניות היפות ביותר על הכביש.

צודק, ועכשיו יהיה משעמם יותר בפורום, כמות הפוסטים נגד צ'מפיון תרד משמעותית. :lol:

פורסם

תתחדש!

אומנם אני אישית מעדיף את בצבע לבן או אדום אבל הרכב עדיין יפה מאוד. מקווה שתדע רק זמנים טובים איתה ושתמשיך להסתכל לאחור כשאתה הולך עוד הרבה הרבה זמן!

פורסם

תתחדש,רכב מהמם!!

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הוא דווקא ציין סיבה אחת שכנראה הרבה יסכימו איתו- צ'מפיון.

העניין עם ההחזר מצ'מפיון הוא אולי תירוץ לא לקנות חדש, אבל הוא לא תירוץ למה כן להחליף את הקודם במשהו פחות טוב.

גם האופציות שבחן בצ'מפיון הן פחות טובות ( גולף 7 רגילה, לאון וכו'...)

בשלב זה בחיי הרכב היה יכול להתחיל לטפל במוסך רון (למשל) ולהפרד מצ'מפיון ופליקס.

הגישה שלי בהחלפת רכבים היא שחייבים להשתדרג מהחלפה להחלפה אחרת אין סיבה להחליף ...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...