Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 168
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אימי מחזיקה דגם זהה.

הנה הרגת אותו סופית!

טוב שלא כתבת סבתי :roflmao::roflmao::roflmao:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
כולנו שמחים לשמוע!

לא יודע אם כולנו, לא כולם פה בקטע :wink:

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

תודה לכל המברכים, תשובות לשואלים (וגם לשועלים):

לדעתי ה-בעיה העיצובית של האלפות מיטו וג'ולייטה היא הפרונט בכלל והפנסים הקדמיים בפרט.

במכוניות החדשות מכסה המנוע הרבה יותר גבוה בגלל התקנים להגנה על הולכי רגל ובאלפא לא הצליחו לעצב משהו נאה.

לא יודע על מה אתה מדבר. רכב יפייפה. מכל זווית. בכלל בחנתי אותי עוד לפני שלוש שנים, לפני רכישת ה- GTI, ולא לקחתי אותו רק משום שה- TCT היה אז מאוד לא בשל (ואולי זה היה רק רכב המבחן, לא יודע). כיום ה- TCT מעולה כמעט כמו ה- DSG (מרגישים קצת יותר את המעבר לראשון בעת נסיעה איטית לקראת עצירה). גם אני חושב שהידנית כיפית יותר, אבל גם אשתי נוהגת ברכב.

למשל פורד, מזדה ואפילו הטויוטות החדשות

עריכה - ועכשיו כשאני חושב על זה לעומק אפילו יונדאי

שמע, אתה חייב להחליף משקפיים. בתור מי שרכש טויוטה, היא די מכוערת. נכון שהוא שהפורד 5ד והסטיישן נראות לא רע, וגם המגאן והיונדאי - אבל דחילק זו לא אותה ליגה.

וולוו V40 למשל. מאחור הרבה יותר יפה (לטעמי), מקדימה תלוי בטעם אישי, אני אוהב את שתיהן מקדימה. לכן גם התעניינתי למה הוא שלל אותה, אך לא קיבלתי תשובה בינתיים.

הייתי צריך לחשוב על זה קצת :-) אז הנה התשובה: מבחינה חיצונית הרכב נראה כמו הדבקה של שלושה רכבים. שום דבר מוגדר, שום דבר יפה. זו דעתי לפחות. נכון הוא, שגרסה ה- CC נראית טוב יותר. מבפנים, הרכב נוח ונאה, אבל מעצבן אותי שרכב במחיר הזה מגיע בלי USB, חיישנים, ודיבורית. זה כמעט כמו למכור רכב ב- 150K בלי ג'נטים ;-). בנסיעה - הרגיש לי עייף. לצורך העניין, הרגיש לי כמו גולף 122, שהיא סבירה לכשעצמה אבל ובשביל ה- V40 זה עייף. שוב, אולי זה רכב המבחן ואולי זה מאוד סוביקטיבי.

אפתח בשאלה: מהו הדגם החדש שסמלת מציעים ב170000? האם זה הדגם עם 120 הסוסים?

גם אשתי נלחצה ;-) מחיר הפתיחה הוא ל- 120 כ"ס ידנית ברמת אבזור נמוכה. וזה עוד לפני רישוי ואיתוראן. מצד שני, אפשר להניח מיקוח של עד 10K לדעתי. המחירים לפי רמות אבזור לא התשנו מהדגם הקודם, אלא שכמובן כעת זה מגיע עם אבזור MM יותר טוב וכסאות קצת שונים. לטעמי עיצוב הפנים עכשיו פחות יפה, משום שוויתרו על הכפתורים המדליקים שהיו מתחת לרדיו והעלו אותם ל"סתם" כפתורים מימין להגה.

בר תתחדש. בהחלט בחירה נבונה ומוצלחת בהתחשב במה שחיפשת. בחירה טובה כל עוד תתנהל בזהירות ושיקול דעת.

ההיסטוריה מכירה במקרים לא מעטים של בעלי אלפא חדשה שנהנו מימנה עד ש.....

עד שהשטן נקש על סף דלתם ואמר בלחש: פסססט...קח סיבוב באלפא ישנה עם המראה הנכון או באחת עם הצליל הנכון או חלילה באחת מחלידה עם ההגה הנכון או שמא באחת קלאסית שעושה כל זאת יחדיו, כולל החלודה. במקרה זה נידון הקרבן האומלל לחיפוש מתמיד של רכב, חלקים, מוסכים וכסף.

מחלה לא קלה גם אם מהנה. אז תהנה אבל תזהר.

אל תשאל, כבר התחלתי להתעניין על 166...

3 פעמים בדקתי שבר72 הוא פותח השרשור הזה... :)

ברוך הבא למועדון. אימי מחזיקה דגם זהה.

תן לה את הטלפון שלי ;-)

קודם כל תתחדש, אבל משום מה נראה לי שהחלטת להעניש את עצמך בגלל שלא ידעת שיש דמי ביטול הזמנה של 500 שקל בצ'מפיון. להחליף גולף GTI בג'ולייטה?! נו מילא. כמו כל יהודי טוב הוצאת לעצמך שתי עיניים כדי לתלוש לצ'מפיון ריס במקרה הטוב. ולגבי התחייבות קניה חוזרת במחיר מחירון, אני מקווה שדאגת לקבל את זה כמסמך רשמי של החברה. חבר טוב קיבל הבטחה דומה מיבואן אחר וכשרצה לממש את ההבטחה אמרו לו שמי שהבטיח לו את זה כבר לא עובד שם והתנערו ממנו. בכל מקרה, תהנה מהצעצוע חדש.

אתה מה זה לא בכיוון... כמו שראית, ממילא שקלתי את הרכב גם בעבר (כפי שיכול להעיד מי שגולש כאן והיה מנהל האולם). בנוסף, זה לא שלא ידעתי שיש "קנס" של 500 ש"ח, אלא שנאמר לי במפורש שאין. שלישית, בכלל בלי קשר, אני לא מבין למה אתה חושב שאני מעניש את עצמי, בזה שלא לקחתי גולף 122 עירומה אלא ג'ולייטה מאובזרת וזריזה יותר. אבל, זכותך :-) 7 שנים עם גולף לא גרמו לי להחליף סמלון... האלפא - יש בה משהו. וגם אם זה רק נדמה ולא ממש - זה כיף :-) הגולפים היו מעולים, אין ספק. אבל אם טויוטה היא מקרר, אז הגולף היא אולי מקפיא מהודר, אבל היא ממש לא תנור ;-)

לגבי הבטחות מאלפא - אני, על אף מקצועי, תמיד דבר ראשון נותן אמון, ומתהפך אם מפרים אותו. (ויודע מה? לא ביקשתי ובכל מקרה קיבלתי את זה בכתב, בלי לבקש, עוד לפני קבלת הרכב). ואני לא חושב שאני מעניש את צ'מפיון, הם מוכרים המון מכוניות ואני לא מזיז להם, למרות שאני שמח לראות כל פעם שאני עובר ליד האולם של VW, שהוא ריק. לא אכחיש. ואני עובר שם בערך פעמיים ביום. ובכל זאת, כפי שכתבו - גם אני וגם אלפא חייבים להם תודה :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

חלק יחשבו שהיא יפה, חלק אחר יחשבו שמדהימה (שלא להגיד 100ממת!1) , בסופו של יום, אני חושב שכולנו פה מצטערים שאלפא נטשה את הקו העיצובי של ה 159.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מי שהכי מצטער הוא ג'יאוגיארו, שהיה מקבל מזה אחלה תמלוגים, שזו בדיוק הסיבה שאלפא עזבו את הקו העיצובי הזה :-D

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

תמיד אני אומר לאישתי שימאס לי מהבראבו אני אקנה ג'ולייטה! אחלה אוטו שבעולם, יפיפיה מכל זוית, מנוע מעולה, סאונד טוב, קיצר באמת מושלמת.

סע בדרכים טובים, וברוך הבא לקונצרן האיטלקי!

אין צורך בחתימה....

פורסם

האמת היא שבאמת יש שם כמה דברים נאים, ואפילו ה- 500L נראית טוב יותר במציאות מאשר בתמונות (והיא עושה קפה!!), רק שהמנועים הנוכחיים זה דרדלה, שלא לדבר על הגיר החד-מצמדי... שיביאו שילוב של 170 (אפילו 120) + TCT ...

פורסם
חלק יחשבו שהיא יפה, חלק אחר יחשבו שמדהימה (שלא להגיד 100ממת!1) , בסופו של יום, אני חושב שכולנו פה מצטערים שאלפא נטשה את הקו העיצובי של ה 159.

:mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah:

159 האלפא היחידה שעושה לי את זה. למרות גודלה :)

לא נעים לי לומר כמו מה העיצוב של הסמל בתוך המשולש הפעור נראה...

אייל, לא הגיע הזמן גם להוריד את הכיתוב שאתה מחפש WRX סטיישן? נראה לי שזה כבר לא יקרה :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

כל כך נכון!. ה-159 הייתה מדהימה בעיצוב שלה אחד מרכבי הסדאן הנאים ביותר, מכל זוית ועד היום היא ניראת מצויין בעיקר בגרסאות Ti.

הגולייטה נראית טוב אבל גם היא וגם המיטו נראות הרבה פחות טוב מהקו הקודם של אלפא (159, 156 מתוחת פנים , בררה), העיצוב העגלגל והשמנמן הזה ניראה הרבה פחות אגרסיבי ומאיים, יש בו משהו מאוד נשי אפילו.

פורסם

אם נסטה שניה מעניין העיצוב.

כשנהגתי בג'ולייטה תלתן ירוק, הרגשתי יותר מדי גולף.

כשנהגתי ב ST קבלתי טעם של אלפא.

איזה בנאדם מוזר אני.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
:mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah:

159 האלפא היחידה שעושה לי את זה. למרות גודלה :)

לא נעים לי לומר כמו מה העיצוב של הסמל בתוך המשולש הפעור נראה...

1. 159 זה לא רכב גדול.

2. בתור אחד שנוסע על גולף, הטעם שלך לא משהו...

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

כשאמרתי שטויוטה, מזדה, יונדאי ופורד יפות יותר התכוונתי אך ורק לפרונט של הרכב ולא לכל שאר הרכב.

חשבתי שזה ברור כי הרי כל דגם של מותג מסויים שונה אחד מהשני אבל בפרונט יש חזית אחידה לכל יצרן.

גם אני חושב שהג'ולייטה יפהפיה בפרופיל וגם מאחור אבל הפרונט שלה לא יפה בעיני וזה של המיטו עוד יותר מכוער.

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

אייל, לא הגיע הזמן גם להוריד את הכיתוב שאתה מחפש WRX סטיישן? נראה לי שזה כבר לא יקרה :)

זה למען ההסטוריה :-)

חוץ מזה, לך תדע... אולי כרכב אספנות?

• תוכן חדש...