Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חוויה ומראה זה סובייקטיבי.

השרות, לא קשור לרכב.

רכב מול רכב, ראש בראש, אין לג'ולייטה (בטח בדגם שנרכש) שום יתרון על ה GTI, גם לא ב"חדות הנהיגה" (שאני לא מבין בדיוק מה זה אומר אבל יאללה, נזרום).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 168
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תודה מיוחדת לעמיקם, שבאמת עשה ימים כלילות וסייע רבות.

יפה יפה...

תתחדש. השארת את שמילוב לבד להגן על GTI.

ולבסוף, תיקון קטן. "לילות כימים" לא "ימים כלילות". שהרי - אין במה להתגאות אם מישהו מעביר את ימיו בדרך בה מעביר את לילותיו. ההיפך, דווקא כן.

חז"ל.

תתחדש :lol:

---

פורסם
אני רואה את הדברים אפילו יותר מרחיק לכת מרועי5. ה 6 פשוט מוגזמת והחן שנדמה שקולטים בשניות הראשונות הופך לחוסר נוחות. היא פיקשוש לגמרי לטעמי.

לשכן שלי יש מזדה 6 (החדשה) סטיישן.

עיצוב מרהיב, זורם וחסר מתחרים בקטגוריה.

הנה הדגמה למה אין יצרן רכב יחיד בעולם שכולם אוהבים אותו. :wink:

אני לצד בגירה בעניין הזה.

פורסם
רכב מול רכב, ראש בראש, אין לג'ולייטה (בטח בדגם שנרכש) שום יתרון על ה GTI

מי החליט שרכב אחד עדיף על משנהו על סמך פרמטרים מדידים מסוימים? אם זה היה המצב, אפל לדוגמא לא הייתה שורדת בשוק שלה. זה בסדר גמור לחשוק במוצר על סמך השיוך המותגי שלו. מה שמשנה בפועל הוא התענוג - ואם בר מפיק תענוג, בסך הכולל של הדברים, עם הג'ולייטה יותר מאשר עם ה-GTI, שיהיה לו לבריאות. לגיטימי לגמרי. כנ"ל למי שקונה A1 במקום פולו, או iPad על פני החלופות שלו וכו'.

מה שמצער הוא שכמה וכמה בעלי GTI בחרו לעקוץ במקום לפרגן (ויצא לי לקרוא הודעות שעוד לא נערכו.. אהם, אהם..). לא מספיק לכם להיות בקונצנזוס, אתם צריכים ללכלך גם על העריקה הבודדת הזו כדי להרגיש טוב עם הרכישה שלכם? אולי אתם לא כל כך בטוחים בה כמו שחשבתם..

:idea:
פורסם

אפשר, עובדה.

אולי בפרמטרים אבסולוטים לא, אבל בתועלת והמענה לצרכים (שלא השתנו בין רכב לרכב) של פותח השירוש, אפשר.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אבל אי אפשר להשוות גולייטה 1400 לגולף גיטיאיי עם כל הכבוד אלה שתי מכוניות שונות וגם המחיר ביניהן שונה

שיהיה שבת שלום לכולם

אם אני עובר מ-GTI ל-500 טריבוטו פרארי, זה אומר ששינמכתי או שידרגתי? אחרי הכל, "אלה שתי מכוניות שונות וגם המחיר ביניהן שונה". אני אעזור לך, התשובה היא לא זה ולא זה. התשובה הנכונה היא שאני שואב יותר תענוג מ-500 טריבוטו פרארי מאשר מ-GTI, אפילו אם לוקחים בחשבון שה-500 גורמת לי לסבל כפול בכיס. אתה מרשה לי, נכון?

:idea:
פורסם

תתחדש!

צדקתי בהימור שלי :king:

באמת אחלה אוטו שבעולם, חסכוני, זול לאחזקה, כנראה יהיה גם אמין כמו קודמיו, הלכת על בטוח וזה מעולה, אין על קורולה!

גם הג'ולייטה סבבה...

אני בכלל נוהג על טויוטה פריוס.

מגן על רכבים טובים ויורד על גרועים, אני די ניטרלי.

נוסיף את אייל ל"מועדון ההיברידיות" בקרוב, למרות שמדובר בטויוטה רגילה, יש לי שם פרוטקציות 8)

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
יפה יפה...

ולבסוף, תיקון קטן. "לילות כימים" לא "ימים כלילות". שהרי - אין במה להתגאות אם מישהו מעביר את ימיו בדרך בה מעביר את לילותיו. ההיפך, דווקא כן.

חז"ל.

תתחדש :lol:

לפחות חלק מהמנוברים של עמיקם היו חייבים לערב פעילות לילית ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אייל תתחדש! קנייה מצוינת.

אני מקווה שביום ראשון אתה מגיעה עם הג'ולייטה לעבודה כדי שאוכל "לשטוף את העיניים" לאחר הפגישה שלנו :-)

מני.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

• תוכן חדש...