Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן חברים.

במסגרת העבודה שלי קורה לעיתים שאני צריך לנהוג ברכבים גדולים וכבדים במסגרת רכבים ברישיון ב'.

לרוב אני נוהג בסיטרואן ג'אמפי/ I800, אין שום בעיה עם הרכבים האלה,

הם קלים ולא גדולים מדי,

יש גם את הרנו טראפיק עם גג מוגבה שהוא כבר הרבה יותר גדול, רחב וגבוה אבל עדיין המשקל

הכולל שלו הוא כ- 3 טון וגם ברכב הזה אין לי בעיה לנהוג.

הבעיה היא בעיקר עם פיאט דוקאטו/ פיג'ו בוקסר.

רוב הדוקאטו-ים/ בוקרסר-ים הם במשקל כולל של 3,995 ק''ג

אבל יש גירסאות שהמשקל הכולל שלהם הוא 3,510,

כלומר חורג ב- 10 קילו ממה שמותר לי לנהוג בו.

כפי שכבר חלקכם הבינו יש לי רישיון ב' אך הוא מוגבל ל- 3.5 טון ולא ל- 4 טון עקב והוצאתי את הרישיון שלי לאחר שנת 2007.

השאלה שלי היא כזו- נניח ואנהג בדוקאטו/ בוקסר שהמשקל הכולל שלה היא 3,510,

שבאופן טכני הוא מעל למותר, עד כמה שוטרים יאכפו את זה ועד והאם יש סיכון ממשי בנהיגה ברכב כזה?

עריכה אחרונה על ידי shlomi6280

שלומי.

פורסם

ברשיון הרכב מופיע סוג הרשיון הנדרש לנהיגתו. אם מופיע B - קרוב לודאי שאין לך בעיה. אם מופיע C הרי שנהיגה בו כמוה כנהיגה ללא רשיון.

אני מהמר שמופיע C.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם נניח שרשום B, ואני שיש לי רישיון B עד 3.5 טון והרכב הזה שוקל 3,510 במשקל כולל,

לדעתך יאכפו את זה מולי בצורה כזו שיהיה סיכון ממשי לרישיון שלי?

שלומי.

פורסם

עזוב את המשטרה לרגע,

במידה וחס וחלילה תעבור תאונה עם הרכב, הביטוח יתנער ממך באופן מיידי!

לא הייתי ממליץ לקחת סיכון שכזה..

פורסם

יש סיבה ל 10 קילו האלו, זה לא שסתם החליטו שמשקלל כולל יהיה 10 קילו מעל ל 3.5 טון - זה בדיוק כדי להכניס אותו לקבוצה C ולהנות מהקלות במס עליו.

• תוכן חדש...