Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כ-3 שבועות עשיתי ניקוי מחסן והעלתי למכירה 13 פריטים כאשר נמכרו 3 מהם.

היום, לאחר כחודש, קיבלתי את המייל שמופיע בתמונה.

גם אם הייתי סוחר, על מה הם מתכוונים לדווח לרשויות המס? האם יש מניעה חוקית שסוחר יבצע מכירה באינטרנט באתר חינמי?

אני אשמח לדעת איזה עוד אתרים קיימים חוץ מ-WINWIN שלא עושים שיטות מצליח.

Yad-2.JPG

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

סביר להניח שאיפשהו בתנאי השימוש שלהם יש משהו לגבי זה.

בכל מקרה זה נראה כמו הודעה אוטומטית שעברת רף מסוים של מודעות, צור איתם קשר, תסביר שפינית את המחסן ושאתה לא סוחר, אני סבור שזה יסדר את העניין.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

זו לא הודעה אמיתית מהנהלת יד 2.

כל אחד יכול לשלוח לך את זה, ומישהו כנראה רוצה להסתלבט עליך או שאתה מהווה לו תחרות או וואטאבר.

בכל מקרה, תתעלם.

פורסם (נערך)

משונה. יד2 יכולים פשוט לא לאשר את המודעות (הרי הן מאושרות ידנית אחת אחת) או למחוק אותן בעצמם. למה הם צריכים לדרוש מהמפרסם להסיר?

לא נראה הגיוני.

נראה כמו מישהו שקורא לעצמו "הנהלת יד2" כדי לעבוד עליך (מתחרה?).

עריכה:

ברור. כתובות האימייל צריכות להסתיים בסיומת yad2.co.il@

מספר הטלפון של יד2 מכיל 2 אחד פחות: 03-5522222

חייך, עבדו עליך!

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם

חיפשתי זריז בגוגל את המספר טלפון שבמודעה, לא מצאתי.

גם העובדה שהמייל שלהם תחת הדומיין של Gmail קצת מסריח, אבל מי יודע איך הם עובדים.

in the face

with a chair

פורסם

קרא למעלה.

מספר הטלפון לא חוקי. 2 אחד נוסף על המספר של יד2.

כתובת אימייל לא נכונה.

יד2 ישלחו לך אימייל ישיר, לא הודעת מערכת כזו. זוו הודעה שכתב גולש באתר.

:turn-l:
פורסם

זה מישהו שמנסה לגרום לך להוריד את המודעה.

הוא נרשם לאתר בשם "הנהלת יד 2", ובגלל זה כתוב לך ש"הנהלת יד 2 מבקש ליצור איתך קשר..." ולא כתוב *מבקשת* כמו שצריך.

בנוסף מספר הטלפון בעל ספרה אחת יותר מידי.

וכמו שאמרו פה, יד2 לא משתמשים בג'ימייל, יש להם דומיין משלהם, הלא הוא yad2.co.il מה שאומר שכל מייל מהם יגיע ממיל כלשהו שהסיומת שלו הוא כמו הדומיין.

בקיצור, אני הייתי מדווח על ההודעה הזאת להנהלת האתר האמיתית, על מנת שיאתרו את השולח ויחסמו אותו. הוא מתחזה להנהלה ואני בטוח שהם לא יאהבו את זה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

כמי שמוכר הרבה ביד 2,

רואים שזה המכתב המקובל שנשלח במייל כאשר מוכר פונה אליך בבקשה לפרטים נוספים על מה שאתה מוכר,

כמו שנאמר לך - ניסו לעבוד עליך/לדפוק אותך/לגרום לך לחשוב שאתה לא בסדר/רימו אותך וכו'.

אל תתייחס לזה, תמשיך למכור כרגיל ובמקביל דווח ליד 2 על המתחזה החוצפן.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בהתחלה חשבתי שיש בזה משהו, אחרי הכל היו פה סיפורים על יד-2 שניסו להוציא כסף ממוכרים פרטיים, ויש חברות שעובדות עם גוגל.

נו מילא, בינתיים הועבר דיווח לגוגל. אולי מחר נתקשר ליד-2 בתקווה שלא יתעורר בהם היצר לנסות לגבות כסף באמת.

in the face

with a chair

פורסם

מעניין לראות לאן מובילים הלינקים, יש מצב שזה phishing קלאסי - אתה נכנס לאתר שבנוי בצורה זהה למקורי, מכניס את הפרטים שלך ובכך נותן לנוכלים גישה לחשבון.

מאידך, תמיד יתכן שזה סתם ניהול רשלני של יד2 דרך איזה קבלן משנה שלא זכאי לכתובת רשמית בדומיין של האתר. כך או כך, הייתי מדווח להם ישירות ומבקש הבהרה, וכל גישה לחשבון הייתי מקפיד לבצע רק דרך האתר ולא דרך הלינקים שבמייל.

פורסם

ואני שואל את עצמי מי זה המשועמם הזה שיעשה דבר כזה?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

תעשה להם REPLY למייל שיחלכו לחפש מי...

סתם מתחזה אידיוט.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...