Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם חברים יקרים,

המאזדה 2 2009 שלי כעת במצב פקקטה. זה התחיל לפני שבועיים כשפתאום באמצע רמזור אדום היא נכבתה. התנעתי מחדש והכל היה בסדר. אתמול בהתנעה ונסיעה של כמה דקות היא שוב נכבתה. פניתי למוסך האיצטדיון בבני ברק / רמת גן ושם ניקו לה את המצערת. בדקו אותה במחשב והכל היה תקין.

הנסיעה בחזרה לביתי הקרוב לשם הייתה בסדר. אך כשנסעתי להורים שלי בחדרה, היא נכבתה כמה פעמים. המוסך כבר היה סגור והייתי באמצע הדרך, אז המשכתי עד אליהם.

כעת שניסיתי לצאת בחזרה היא נכבת בכל עצירה בנסיעה קצרה ממש. חזרתי לבית של ההורים ואני אחכה למחר בבוקר כדי להגיע למוסך האחים באיזור התעשייה הסמוך. כשהרכב נכבה, יש אור אדום בנורית של המצבר, וצהוב במנוע.

מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה? המפלג?

תודה רבה.

שי.

פורסם

הנורה של המצבר שנדלקת ברגע שהמנוע כבה היא נורמלית ואין מדובר בתקלה.

לתופעה שתיארת יכולות להיות מספר סיבות. אם הרכב בזמן נסיעה מרגיש חלש, הייתי בודק לחץ דלק ושוקל לבצע ניקוי מזרקים.

לעומת זאת, אם הוא מתנהג כרגיל אז הייתי מנסה לשלול את האפשרות שהמצמד של ממיר המומנט (TCC) אינו מתנתק.

מתי הוחלף לאחרונה מסנן אויר?

נ.ב.: במכוניתך אין מפלג.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

היי, תודה על המענה.

הרכב עצמו מרגיש רגיש חלש עם טורים נמוכים בנסיעה במהירויות לא גבוהות.

מסנן מן אוויר למיטב ידיעתי לא הוחלף בשנה וחצי שיש לי אותה.

פורסם

היי,

הבוקר היא בכלל נכבתה אחרי מטר של נסיעה. הזמנתי גרר, לקחו למוסך מורשה קרוב שהתכוונתי ללכת אליו. לדעתם צריך להחליף את כל המצערת. 4,000 שקל לחדשה, 1,200 למשומשת. מה לעשות?

פורסם

כדאי לגרור את הרכב (אם לא ניתן לנסוע בו) למכון להזרקות דלק טוב באיזור מגוריך.

אם אתה יכול לגרור לפ"ת,פנה למשה זר הזרקות דלק ושם בקש את עזרתו של חיים יוד חבר הפורום.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

היי,

שמת לב במקרה איך ניקו לך את המצערת?

לצערי לא הייתי בסביבה, היו לי סידורים אחרים.

בכל מקרה, גם לאחר החלפת המצערת - הבעיה חזרה על עצמה ביציאה מהמוסך אחרי חצי קילומטר - לקראת עצירה, הרכב פשוט נכבה לשם שינוי הוא לא נכבה כל פעם כמו בבוקר, אלא רק בעצירה. לא שזה מנחם אותי. חזרתי אליהם והשארתי את הרכב ללילה שיבדקו מחר. דיברו שם באופן כללי על הכספת / מחשב. האם יש קשר?

פורסם

לפני שאתה נכנס להוצאה הזאת, אני ממליץ לך לבדוק היטב את צינור הגומי הגמיש שבין המצערת לסעפת. אם יש בו חור או סדק, סימן שהמנוע מושך אויר אחרי המצערת, כך שבפועל הוא עובד על תערובת עניה, וזה בהחלט יכול להסביר את התקלה שלך, בפרט לאור העובדה שציינת שלא נרשם קוד תקלה כלשהו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
לפני שאתה נכנס להוצאה הזאת, אני ממליץ לך לבדוק היטב את צינור הגומי הגמיש שבין המצערת לסעפת. אם יש בו חור או סדק, סימן שהמנוע מושך אויר אחרי המצערת, כך שבפועל הוא עובד על תערובת עניה, וזה בהחלט יכול להסביר את התקלה שלך, בפרט לאור העובדה שציינת שלא נרשם קוד תקלה כלשהו.

היי, זה נבדק בהתחלה.

מסתבר, נכון לכרגע, שמדובר בכמה כבלים שנמחצו מתחת לכספת של הרכב. המצערת הקודמת החוזרה למקום ועכשיו הרכב רץ בסדר. מאחל שזאת באמת הייתה הבעיה.

• תוכן חדש...