Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עלויות באמסטרדם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני טס באמצע מרץ לסופ"ש באמסטרדם ואני לא מצליח למצוא מידע על כמה כסף צריך לקחת איתי.

מלון וטיסה כבר שולמו המלון ממש על כיכר דאם ככה שאני לא מתכוון לנסוע בתחבורה ציבורית בכלל אטרקציות רק מדאם טוסו ואולי מפעל הייניקן.

רציתי לדעת מאנשים שהיו שם על כמה פחות או יותר כסף צריך להספיק כדי לחיות טוב בלי להגביל את עצמי ?

תודה ושבת שלום!

פורסם

אנחנו חיינו על תקציב של 100 יורו ליום כולל ארוחות טובות, מסיבות ומוזיאונים. ממליץ על קצת יותר כדי לא להיתקע. מקסימום לחזור עם עודף.

פורסם

תלוי מה זה טוב.

היו ימים שאכלתי שווארמה ב 7 יורו וי ים שאכלתי במסעדה של 150 יורו לראש. יש לך את כל הטווח בין לבין.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כלל האצבע שלי בטיולים באירופה הוא 100 אירו ליום לזוג, אבל זה יכול להיות קצת פחות או קצת יותר. לדעתי קח אתך משהו סביב 120 אירו ליום וכרטיס אשראי כך שבמידת הצוך תוכל למשוך עוד מזומן.

אמסטרדם די קומפקטית, מאדם טוסו נמצא ממש בדאם ולא זכור לי כמשהו מרשים במיוחד. לעומת זאת מוזיאון היינקן זכור לי לטוב כאחד האתרים שבהם גם אני וגם שאר המשפחה נהנינו מאוד. לפי זכרוני (וזה מלפני 12 שנה) מצריך נסיעה לא ארוכה במיוחד.

יש באמסטרדם הרב מה לעשות, אם הנסיעה שלך אינה בענייני עבודה איני מבין מדוע לא תהנה מעוד כמה דברים, ואני לא מדבר על עוגיות חלל.

יתכן שתרצה להשתמש בתח"צ (היעיל) גם כדי להגיע לעוד אתרים, אם כדי להמלט ממזג אויר מזופת ואם פשוט כדי לחלסוך זמן. כדאי שתקרא כיצד להשתמש בה, בעיקר כיצד לשלם, כיון שיש להם שיטות שאינן מובנות לישראלי המצוי והקנס על אי נשיאת כרטיס תקף - וזה יכול להיות גם שימוש לא נכון בכרטיס שרכשת - כבד, ומבקרי הכרטיסים מגמדים את ארל ויליאמס.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ספריאל, שיטת האיזורים המסובכת כבר לא קיימת. יש כרטיסים לפי זמן (משעה ועד כמה ימים) שמאפשרים לך נסיעה חופשית בכל הטראמים.

מוזיאון היינקן נמצא רבע שעה הליכה מהדאם.

דניאל, באיזה מלון תהיו שם?

פורסם

בקיצור, אח שלו. זונות ברובע אורות האדומים עולות החל מ50 אירו. חומר טוב החל מ20 יורו. אוכל לא יקר במיוחד.

עשה חישוב בעצמך לפי הצרכים וצריכה של מה שיש לעיר להציע.

פורסם

עזוב אותך מספייר ריבס.

מאחורי מרכז הקונגרסים לכיוון מסילת הרכבת יש שווארמה של מצרי אחד שעשוייה כמו שצריך ען שומן כבש. כשהציע את הרוטב המגעיל שיש בכל השווארמיות שם שאלתי אם יש לו עמבה ואז הוא הוציא צנצנת וא ר שאני הראשון חוץ מהחברים שלו שמבקש עמבה.

בהאארלם יש מסעדת בשרים על האש מעולה. לא זוכר את השם שלה אבל היא נמצאת לא רחוק מהתחנה המרכזית שלהם.

פורסם (נערך)

תרשו לי להתעלק על השרשור כי גם אני מתכנן לטוס בקרוב לגרמניה / הולנד (עדיין לא סגור על עצמי לאיפה בדיוק).

אם אני ארצה להיות גם בברלין וגם באמסטרדם, כמה זמן לדעתכם צריך?

עריכה אחרונה על ידי BeBest
פורסם

~

זכור לי שעניתי על השאלה הזאת לפני כשלוש שנים. המספר שציינתי אז לאדם שקונה בסופר, נוסע בתח"צ ואוכל פעם אחת ביום במסעדה היה 40 יורו ליום בממוצע. אני מאמין שהמספר הזה נכון גם היום, אך הוא אינו כולל ביקור במוזיאונים, בתי קפה מהסוג הירוק ושאר אטרקציות שיש לעיר להציע.

נסיעה טובה.

פורסם

אמסטרדם היא כמו הטור דה פראנס- הרבה מסוממים שרוכבים על אופניים ביחד.

אתה מתארח במלון ואן קליף במקרה?

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

ברלין בין שבוע לשבועיים, אמסטרדם כמה ימים. ואל תשכח שגם המרחק ביניהן יגזול לך יום (בטיסות, כולל נסיעות אל ומנמה"ת) ועד יומיים (בתחבורה יבשתית).

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לגבי אמסטרדם, מומלץ לקנות כרטיס iAmsterdam שמעניק הנחות , כניסה למוזיאונים והסדר לתח״צ.

לקחת בחשבון סדר גודל של 8 יורו ליום להשכרת אופניים (צורת התחבורה היעילה והמהירה האפשרית).

אוכל- כאמור, החל מתקציב של 5 יורו לארוחת שווארמה בשכונה שאינה במרכז העיר, דרך 30-40 יורו לארוחה סבירה, 70-80 יורו לארוחה טובה, והרבה כסף לארוחת יוקרה (המחירים הנל לאדם אחד).

שופינג- תלוי במבצעים ובאיכות, טווח מחירים אינסופי .

לגבי תעבורה מברלין לאמסטרדם- שעה טיסה ו100 יורו עם איזיג׳ט. שש שעות עם רכבת/רכב.

לא יום ובטח לא יומיים. (אתמול בבוקר הייתי באמסטרדם, ההודעה הנוכחית נכתבת מברלין , אחה״צ אהיה חזרה באמסטרדם ...)

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם (נערך)

לקחתי את הבן לטיול אחרי צבא לפני חודשיים לאירופה כולל אמסטרדם לכמה ימים

הקצבתי 100 יורו ליום עבור שנינו –הלך הרבה פחות כולל טיולים ואוכל.

קניות זה משהו אחר,יש שם מבחר של נעליים שאני עד היום מצטער שלא לקחתי לפחות 2 זוגות יקרים

במיוחד שחזרתי עם עודף. (הלך לי פחות מחצי ממה שהוצאתי/שערתי)

היו הוצאות נוספות של הבן (חלונות אדומים מעט עשבים...) אבל זה לא נחשב בתקציב

אלא דמי כיס שהוא הביא איתו.

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם
.

לגבי תעבורה מברלין לאמסטרדם- שעה טיסה ו100 יורו עם איזיג׳ט. שש שעות עם רכבת/רכב.

לא יום ובטח לא יומיים. (אתמול בבוקר הייתי באמסטרדם, ההודעה הנוכחית נכתבת מברלין , אחה״צ אהיה חזרה באמסטרדם ...)

שעה טיסה, ומה לגבי נסיעה לשדה בברלין, בידוק לטיסה, ויציאה מהשדה בסכיפהול? אלה מוסיפים עוד 6 שעות, כלומר שרפת יום, פחות או יותר. רכבת ממרכז העיר למרכז העיר לוקחת 6 שעות, יחד עם ההגעה לתחנה ומנה למלון\בית הגעת לסדר גודל דומה.

• תוכן חדש...