Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושש מאד שאצל הנהג הישראלי התגובה תהיה אחת - לחיצה על הגז. הנהג הישראלי לא מסוגל לתכנן את הנסיעה - יוצא ברמזור בפרפור צמיגים רק כדי לעצור ברמזור הבא בחריקת בלמים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נכון שכל מי שהעיר פה הערות לגבי שליחים, מזמין מעת לעת גאנקפוד ומפעיל סטופר בעת סיום השיחה ועד להגעת השליח ? ואם בטעות השליח איחר ב30 שניות או יותר, יאאלה מצלצלים ועושים צעקות...

אז זה בעצם הסיבה שהם נוסעים כמו מטורפים.

ולא, אני לא מצדיק אותם, צריך לעשות לזה סוף דרך המעסיקים (שיפסיקו להתחייב על זמני הגעה לא הגיוניים)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
אני חושש מאד שאצל הנהג הישראלי התגובה תהיה אחת - לחיצה על הגז. הנהג הישראלי לא מסוגל לתכנן את הנסיעה - יוצא ברמזור בפרפור צמיגים רק כדי לעצור ברמזור הבא בחריקת בלמים.

או אולי דווקא זה יעלה תרבות נהיגה ואנשים יתחילו לתכנן את המסלול.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מהפה שלך לרגל הגז.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

52. הולכי רגל שעומדים ליד מעבר חצייה, אבל לא מתכוונים לחצות כי הם סתם עומדים שם, או מדברים בסלולר. אתה עוצר אבל הם לא חוצים את הכביש.

את השוטר שמחכה בניידת מטרים ספורים משם, זה מעניין? "תבקש להישפט!" הוא אומר, ומוסיף: "אל תשכח לחפש את הבן אדם שעמד שם שיעזור לך במשפט".

פורסם

54. נהגים שמאיצים כל כך לאט שנראה שמה שדוחף אותם זו רוח קלה. קורה לי הרבה שאחרי שרמזור מתחלף לירוק, אני צריך להישאר עם הברקס חצי לחוץ כדי לא להיכנס בזה שלפני (שאורות הברקס שלו כבויים- מה שמוסיף לתעלומה). וזה לא שיש לי מפלצת עם 325235223 קג"מ, מדובר בלאנטיס בת 15, ואפילו לא 1800.

כמובן שכפועל יוצא של נהיגה כזאת גם קורה הרבה שברמזור של 20 שניות עוברות 4 מכוניות.

"ai motoare capul doare"

פורסם
39. כל מי שעובד באלביט

אפרופו אלביט, החגיגה נגמרת.

למי שנגמר החוזה וחדשים אין יותר רכב לבן.

עוברים לליסינג עם הגבלת ק"מ.

Peugeot  5008 2023 

פורסם

הבעיה של נהגי אלביט היא לא הגבלת הק"מ.

הבעיה היא איך הם ינהגו בקילומטרים עד להגבלה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

55. נהגים שמסוגלים לאבד עד 30% ממהירות נסיעתם רק בגלל שיפוע העלייה הקיצוני של גשר מחלף בכביש מהיר.

אני שונא כשהקולות בראש שלי משתתקים... אני אף פעם לא יודע מה הבני ז@נ$ת האלה מתכננים

פורסם
54. נהגים שמאיצים כל כך לאט שנראה שמה שדוחף אותם זו רוח קלה.

זה דווקא בסדר, לא כולם רוצים להאיץ סטייל פורמולה 1. אני למשל לא אוהב לקרוע את האוטו שלי ומעדיף להאיץ לאט. ולגבי זה שאתה צריך ללחוץ ברקס כאשר הם מאיצים - בדוק תקלות ברכב שלך, אולי סל"ד סרק אצלך גבוה מידי. רוב הרכבים ללא גז נוסעים באותה המהירות בדיוק.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

זה לא הרכב היחיד שבו נתקלתי בזה. בכל מקרה, כאשר אנשים מאיצים באיטיות קיצונית עד כדי עיכוב התנועה, בסדר זה לא. זה עוד תסמין של חוסר התחשבות בשאר משתמשי הדרך. אולי לא מדובר בבריונות, אבל זה לא מצב תקין.

"ai motoare capul doare"

פורסם

56. אלה שנצמדים לרכב שמקדימה, ואז כשהוא מאט, דופקים ברקס, ואז עוד פעם נצמדים, וחוזר חלילה. ממש תענוג לנסוע אחרי אחד כזה בחושך.

57. רכבים עם שלט בסגנון "תינוק בונבון באוטו" (המהדרין גם מזמינים וילון עם הפרצוף של הילד המונגולואיד שלהם). מאלה צריך לברוח כמו מקוף עם AK47 - כי מאחר וכל התשומת לב שלהם מרוכזת בפרי חלציהן, ושהסביבה תסתדר איך שבא לה.

58. ברלינגו/קנגו/קאדי/קונקט. כמה שהרכב יותר ישן ומוזנח, ככה יש יותר סיכוי שהנהג חושב שהוא בגמר של WRC, ונשאר לך רק להתפלא מאיפה לברלינגו המתפרקת שלו יש כח להיצמד לרכבים לרכבים צעירים ממנה ב15 שנים. לפעמים אחד כזה מתקדם בחיים, ועובר לספרינטר או קראפטר, ויאללה בלאגן.

59. אלה שכביכול אמורים לייצג את החוק. מאוד כיף לראות פקק ובראשו ניידת שהחליטה לחסום נתיב כדי לעצור נהגים לבדיקת רשיונות. או להסתתר בשיחים עם דבורה, ולהעביר משמרת בשיחות על החיים עם השותף, או לחסום שלוש חניות נכים כדי לקנות סיגריות. או לחסום כניסה לבניין מגורים. לכל דבר יש תירוץ בלתי ניתן להשמדה - "אני בתפקיד".

60. אלה שעוקפים פקק ונעמדים ליד ראש התור.

61. דייהטסו 40 טון. אישה שחושבת שלדייהטסו סיריון שלה יש רדיוס פניה של פול טריילר, ונוסעת בהתאם.

62. ה-BMW. גם אם קנית בכסף האחרון 318 מתפרקת מודל 91, זה מקפיץ אותך כמה דרגות מעל בסולם ההיררכיה בכביש, ואתה כל הזמן צריך להוכיח את הסטטוס שלך בזה שאתה חותך את כולם. זה נהיה יותר גרוע אם הBMW נהיית חדשה ויקרה יותר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

63. נהגים שנמצאים מאחוריך ברמזור אדום תוך כדי שיחה בטלפון ונצמדים עד שהפנס שלהם נוגע בלוחית זיהוי האחורית של הרכב, אתה מתרחק חצי מטר מהם ואז הם נצמדים שוב

עברתי לסקייטבורד

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

62. ה-BMW. גם אם קנית בכסף האחרון 318 מתפרקת מודל 91, זה מקפיץ אותך כמה דרגות מעל בסולם ההיררכיה בכביש, ואתה כל הזמן צריך להוכיח את הסטטוס שלך בזה שאתה חותך את כולם. זה נהיה יותר גרוע אם הBMW נהיית חדשה ויקרה יותר.

כל כך נכון. הם מנסים בכל כוחם להוכיח את הסטיגמות על ידי הקצנה שלהן במעשים.

• תוכן חדש...