Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי, בניסן החדשה שקניתי יש 2050MP Pioneer

הוא מספק אותי פלוס מינוס אבל בכל מקרה תכננתי להחליף אותו מאחר ויש לו יציאת RCA אחת ואין כניסת USB.

אבא שלי נכנס לסיפור (וגם לתקציב) ואמר אם כן בוא נביא פאנל יותר ידידותי שגם אני אדע לתפעל (נוח לאדם מבוגר יותר, נניח משהו עם טאצ' או עברית וכו') כמובן שבו יהיה כניסות AUX, USB ואפשר גם BT...

קיים אחד כזה לפיוניר? במחיר הגיוני? התקציב יסתובב באיזור ה- 1000 שקל, תלוי בטיב ההצעות, אולי אוכל לקפוץ גבוה יותר.

למעני - אני צריך שהפאנל יתפעל סט מורל קומפוננט 6.5 קדימה + רמקולים 6X9 פשוטים אחורה, עם תיגבור של מגבר וסאב (בהמשך) -- מה שאומר שאני צריך מינימום 2 יציאות RCA או יותר (?) לא מבין בזה כל כך

אשמח לקבל הצעות... (עדיפות לפיוניר אם קיים, רק כי אני פשוט אוהב את הפאנלים שלהם).

עריכה אחרונה על ידי soundforge
פורסם

בנוגע לפיוניר המכשיר שקרוב לדרישות הוא ה-Pioneer DEHX6650BT שהוא הדגם האחרון מסידרה 6.

בנוגע לטאצ או עיברית ,אתה לא תמצא ב-1 דין של פיוניר ולא במחיר הזה.

• תוכן חדש...