Jump to content

soundforge

  • הודעות

    15
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי soundforge

  1. היי, בניסן החדשה שקניתי יש 2050MP Pioneer הוא מספק אותי פלוס מינוס אבל בכל מקרה תכננתי להחליף אותו מאחר ויש לו יציאת RCA אחת ואין כניסת USB. אבא שלי נכנס לסיפור (וגם לתקציב) ואמר אם כן בוא נביא פאנל יותר ידידותי שגם אני אדע לתפעל (נוח לאדם מבוגר יותר, נניח משהו עם טאצ' או עברית וכו') כמובן שבו יהיה כניסות AUX, USB ואפשר גם BT... קיים אחד כזה לפיוניר? במחיר הגיוני? התקציב יסתובב באיזור ה- 1000 שקל, תלוי בטיב ההצעות, אולי אוכל לקפוץ גבוה יותר. למעני - אני צריך שהפאנל יתפעל סט מורל קומפוננט 6.5 קדימה + רמקולים 6X9 פשוטים אחורה, עם תיגבור של מגבר וסאב (בהמשך) -- מה שאומר שאני צריך מינימום 2 יציאות RCA או יותר (?) לא מבין בזה כל כך אשמח לקבל הצעות... (עדיפות לפיוניר אם קיים, רק כי אני פשוט אוהב את הפאנלים שלהם).
  2. צודק, טעות שלי..... 550 הסט. 200 על ההתקנה הסתכלתי ונראה כי אין מקום לטוייטרים בדלת של הניסן טידה 2008, זה אומר שאצטרך לעשות חורים בפאנלים אם אעשה זאת בעצמי?
  3. אכן 750 שקלים להתקנת הסט מורל טמפו , לא נראה לי שהתכוונן לבנייה ואיטום מאחר וציינתי את סוג הרכב ובעל העסק אמר בעצמו שזה רכב פשוט וסטנדרטי... חשבתי שמחיר ה- "התקנה" כולל כבלים מסויימים שנחוצים...... אם לא... אשמח לנסות להתקין אותם לבד באם אין בזה בעיה... אבא שלי חשמלאי אם זה עוזר, ואם אין סיבוכים וכיוב' אני מאמין שאפשר לחסוך את ה- 200 שקלים הללו... האם ידוע לכם על מדריך/וידאו או שרשור ישן בפורום להתקנת הסט הנ"ל? תודה לכם
  4. נראה מצויין... שאלתי בפוסט שלי, אז אשאל גם פה, האם צריך כבלים מסויימים לקנות? או שמה שצריך מגיע עם הסט של המורל?
  5. אבל אני מניח שצריך כבלים מסויימים לא? שבהתקנה כנראה מקבלים אותם ועל כן גם המחיר? או שמא אין צורך בקבלים מסויימים? (מגיע בחבילה עם המורל?) תודה רבה לך
  6. המחיר שנאמר לי בחנות המקומית היא 750 שקלים להתקנת המערכת + 550 על הסט של המורל מדובר בניסן טידה 2008 1.6 האם המחיר נשמע בסדר, או שבמקרה ההתקנה היא דבר פשוט ואוכל לעשות אותו בעצמי?
  7. אוקיי , ובמידה ואעדיף להשתדרג עם הפאנל למען המגבר והסאב, תוכל לתת הצעה לדגם יחסית זול ואיכותי שייספק את מה שאני צריך? (הפיוניר 2050MP מספיק לי מבחינת "פיצ'רים, לכן שדרוג פאנל יהיה למען המגבר והסאב) תודה רבה.
  8. זאת אומרת בעיקרון שהפאנל הזה יוכל לאפשר לי את המערך הבא? מורל טמפו 6.5 סאב + מגבר (בעתיד) תודה..
  9. בבקשה אשמח לתשובה פשוטה האם הפאנל 2050MP יספיק להגברת המורל טמפו 6.5 קדימה כהתחלה? ואם ארצה להוסיף סאב בהמשך, הפאנל ייתן לי אופציה לחבר מגבר ואליו סאב? אני לא רוצה שיערבבו אותי כשאני מגיע לחנות ולרגע ההתקנה......
  10. הקפצה... אף אחד לא יכול להמליץ בנושא? בכל מקרה, חבר הביא לי PIONEER DEH2050MP חדש. כך שמבחינת HU אני מסודר... אני חושב שאלך על קומפוננט לקדימה, Morel Tempo 6.5 ... בסטנדרט... אז במקום הכסף לפאנל, אולי אחשוב על תוספת של סאב וכנראה מגבר לסאב (?) בתוספת של כסף כמובן.... אפשר המלצות?..
  11. היי, רכשתי רכב חדש, ניסאן טידה 2008, עם מערכת מובנת שהגיעה מהחברה. אציין כי אין לי הרבה ידע ומושג במערכות מולטימדיה לרכב. אני רוצה מערכת שמע טובה ואיכותית אבל בלי לעוף על סכומים אדירים. אז כהתחלה סביר להניח שאצטרך HU מסויים. פיוניר אני מניח? אם כן, איזה דגם יעשה עבודה טובה ובזול? (דרישות ספציפיות שארצה - שיהיו יציאות כגון USB / AUX וכו' - לא חייב יחד, אבל אפשרי - כמה שיותר אופציות שמע ממקור חיצוני). שאלה קטנה נוספת לגבי ה- HU, באם בעתיד ארצה להוסיף סאב ומגבר לסאב, כמה יציאות מגבר אצטרך מהפאנל? --הלאה אני מניח שקומפוננט קדמי במקום הרמקולים המובנים..? חשבתי על זול וטוב, לאחר קריאה מרובה - MOREL TEMPO. בשלב זה, אוכל להסתפק מהרכיבים, השאלה האם יחידת ה- HU מגבירה את המורל ולא אצטרך כהתחלה מגבר חיצוני? באם כן, מה לגבי הרמקוליים האחוריים שבאים עם הרכב? משאיר אותם גם כן במערך? גם הם יוגברו על ידי ה- HU? איך זה עובד? נ.ב - לא מעוניין בסאב כרגע. לאחר הסיפתח הנ"ל אני מאמין שאוסיף סאב טוב עם מגבר חיצוני שיחמם אותו כמו שצריך.... תודה רבה לכם!
  12. אוקיי לקחתי לעצמי את כל התגובות. שאלה נוספת שעדיין לא הבנתי - באותם רגעים כשנלקחתי לשימוע מהיר, רשיוני נשלל ל-30 יום ונקבע תאריך למשפט. למה באותו (שישי) הם אמרו לי שאצטרך לעלות ביום ראשון לבית משפט השלום לשימוע נוסף? --לבסוף התקשרו אליי היום בבוקר ואמרו לי שהמשפט "מועד ב" קראו לו - נדחה למחר. על מה ולמה? אם שללו לי את הרשיון, וקבעו תאריך משפט, מה קורה פה בדיוק? אמנם כבר התייעצתי עם עורכי הדין המומלצים ואכן סגרתי אבל אף אחד מהם לא יוכל להגיע מחר על הבוקר לשימוע הזה (אני גר בצפון) מישהו יכול להסביר? תודה,
  13. האם הכוונה היא שאקבל שלילה למספר חודשים ולאחר מכן רשיוני יוחזר אליי ואוכל לנהוג אך "על תנאי"? לגביי שאלותיך: היכן זה היה ומה מהירות המותרת בקטע ? -- כביש בין-עירוני, 2 נתיבים - מהירות מותרת 90 קמ"ש. האם היית (רכבך) בודד בכיוון נסיעתך ? -- הייתי עם 3 אנשים ברכב, מאחורינו היה רכב נוסף שנסע אף הוא במהירות גבוהה איך אינני יודע כיצד ניתן להוכיח זאת מאחר וניידת המשטרה עצרה אותי ראשון. האם הוצגה מהירותך במכשיר, לאחר העצירה ? -- במכשיר הוצגה המהירות.
  14. תחילה, תודה רבה לכם על ההתייחסות והתמיכה, נרגעתי במעט לאחר חיפושים באמת מצאתי את עורכי הדין דוד גולן ואסף שמיר כמומלצים בתחום התעבורה. אם אאלץ להפרד מכמה אלפי שקלים זה בסדר, אם אאלץ לקבל שלילה למספר חודשים, זה "גם בסדר" (אם כי זה לא בידיי). האם אפשרי ואקבל בפועל 3 חודשי שלילה (בעזרת השם) וסוג של "על תנאי" למספר שנים, במקום שלילה ישירה למספר שנים?
  15. שלום רבותיי.. אני בחור בן 22 , חייב לציין שלמרות העברה הקשה שעשיתי, הנני בחור מאוד מאוד בוגר, שקול שמעולם לא עושה צרות ושטויות כאלו או אחרות, אין לי עבר פלילי או שום דבר דומה. אין לי עברות תנועה, דוחות וכו'. יש לי רשיון כ-5 שנים. השבוע יצאתי לבלות ואני הייתי הנהג התורן, לא שתוי, ללא אלכוהול, בדרך חזרה (כביש מהיר עם ירידה) נהגתי מהר, וברוב טיפשותי המשכתי ללחוץ על הגז באופן שלא מתקבל על הדעת ואף טיפשי לחלוטין... הגעתי למהירות של 191 קמ"ש וזו פחות או יותר המהירות בה תפסה אותי ניידת המשטרה בעזרת "דבורה". נלקחתי לתחנה ורשיוני נשלל ממני ל-30 יום עד זימון לבית משפט. בבקשה אני לא צריף הטפות מוסר, או הודעות כמו "הייתי זורק אותך לכלא" וכו', אני מודע מאוד לטעות הגדולה והחמורה שעשיתי ועדיין תוהה למה ואיך. ואשלם על העונש ככל שאצטרך. שאלתי היא האם מישהו יכול לעזור ולתת לי כיוון מה צפי העונש? שלילה של שלוש שנים? שלילת רשיון לחלוטין? האם יש איזהשהו סיכוי שמאחר וזו עברת התנועה הראשונה שלי מאי פעם למרות שהיא היננה חמורה מאוד, העונש יהיה פחות משלוש שנים? בנוסף, אשמח לקבל המלצה לעו"ד הגון שיוכל לעזור לי בנושא. תודה רבה ויום טוב.
×
×
  • תוכן חדש...