Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 6 (קניית רכב) ב40K שנת 2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות רכב בסביבות 40K רכב שאני מועניין הוא מאזדה , הספר טיפולים שלו מצורף לנושא

יש לי כמה נושאים שמדאיגים אותי כמו שאפשר לראות פגוש אחורי שהוחלף ונעשה חיזוק לפגוש.. וחוץ מזה יש דוח שמאי

מן הסתם יש שם הורדתערך מוסיימת של הרכב ורשום בדיוק על התאונה , אשמח לקבל ראייה טכנית שלכם בקשר לספר טיפולים של הרכב

תודה מראש

12312.jpg

123123.jpg

23.jpg

1231234.jpg

פורסם

לדעתי האישית, תיקוני הפחחות האלה נוגעים רק לפגוש וזה לא כזה נורא, כל שאר הטיפולים נראים די סטנדרטים, כולל החלפת תושבת מנוע.

הייתי לוקח אותו לבדיקה קצת יותר מעמיקה, אם אין שילדה אז הייתי מתמקח על המחיר ולוקח אותו כי בסה"כ הרכב נראה מטופל בחברה מיומו הראשון.

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם

את הרכב שלי קניתי בידיעה שהרכב עבר מספר תיקוני צבע, ואפילו אני בעצמי עשיתי תיקון של שתי הפגושים לשם חידוש המראה.

אני לא חושב שתיקוני צבע ופחחות צריכים להשפיע לרעה על החלטה לרכוש רכב, בכל זאת מדובר ברכב בן 7 שנים, וזה שיש לו תיקוני צבע ופחחות זה לגיטימי במדינה שלנו.

אם השילדה/שאסי נקיים, והמצב המכאני טוב, אז למה לא?

בהצלחה.

• תוכן חדש...