Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבתם על זה פעם?

החברה שעוסקים בצורה רצינית בכל הקשור לשיפור הרכב שלהם, משקיעים זמן, כח, המון המון המון כסף.

מה הלאה?

לי יש רכב בנוי בצורה כמעט מושלמת, בלמים מחוזקים, קיט הנמכה שלם, STAGE 3 APR , צמיגים סליקס, אבזור בטיחות מתקדם...

ו.. מה הלאה?

מה אני יכול לעשות עם כל זה? חוץ מלהגיע מ-0 ל-100 בכמה שניות ואז להתפס ע"י שוטר ולהיות מואשם בנהיגה בקלות דעת?

מה אתם עושים? איפה אתם נהנים עם הרכב שלכם בלי להרים את אפם המקורזל של אלו שנושמים אבל מתים מבפנים?

פורסם

אכן, חלק מהחוויה והכיף זו הבניה.

גם לחלוק עם שאר ה"חולים" את התוצאה זה מספק.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

בניגוד לתפיסה הרווחת בארץ, כדי להנות מרכב לא צריך לנסוע על 200 קמ"ש לפחות.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

KEYSER אתה צודק, הרכב שלי מסוגל להעיף את הסקאלה אבל לא זה מה שעושה לי את זה, בגלל זה מושקע בו כל כך הרבה לשם התנהגות הכביש שלו, אחיזה, כושר בלימה, יכולת תקיפת הסיבובים ועוד. איך אני נהנה עם זה? איפה? ביציאה ובכניסה לאיילון?.... למה - אין - לנו - מקום - ייעודי? למה?

פורסם

לכן נוסעים לכבישים שוממים על מנת באמת להכיר את היכולות של הכלי שלך,

גם אצלי אני מרגיש קצת מסורס בגלל התנאים העירונים שבהם אני חיי(תל אביב) ואולי זה מפני שאני מנומס,ולא רוצה לגרום התקף לב לאף סבתלא חמודה.

מצאתי את עצמי לפני מספר שבועות משועמם אמצע השבוע יום חופש,השעה 11 בבוקר,אמרתי לעצמי פאק איט,אני הולך להרביץ קצת.

נסעתי לנס הרים,התנועה הייתה יחסית דלילה,הוצאתי מהרכב יותר אנדרנלין בשעה מאשר בשנה וחצי שהוא אצלי.

Porsche 944 turbo

פורסם

אם נהיה מציאותיים, מרכבים משופרים "מטורפים" כמו שתארת בכותרת אפשר להוציא את המיץ בצורה בטוחה באמת (גם לנהג אך בעיקר לסביבה) רק במסלול סגור ומסודר, וכזה אין לצערי בארץ.

הדבר הכי קרוב הוא נסיעה לכביש שומם בדרום הארץ בלי תנועה בכלל או איזה מנחת.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

לנסוע לדרום הארץ נשמע טוב, אני למשל מכיר אחלה כבישים בבקעת הירדן מבחינת חוסר תנועה ופיתולים כייפים, אבל הם לא איכותיים, הרכב שלי לדוגמא מאוד נמוך, מספיק בליטה קטנה ותנועת בולם אני שובר את האוטו..

פורסם
לנסוע לדרום הארץ נשמע טוב, אני למשל מכיר אחלה כבישים בבקעת הירדן מבחינת חוסר תנועה ופיתולים כייפים, אבל הם לא איכותיים, הרכב שלי לדוגמא מאוד נמוך, מספיק בליטה קטנה ותנועת בולם אני שובר את האוטו..

לא רק שהכבישים בבקעה על הפנים (לפחות בפעם האחרונה שהייתי שם), הנהגים שם נוסעים כמו משוגעים (בפעם האחרונה שביקרתי שם).

שוב פעם, אני מאמין שבכביש ציבורי לא תוכל להגיע עם רכבים כאלה לקצה, אני מקווה לפחות שאתה לא מתכוון לנסות משהו כזה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

הריגוש שלי בכבישים ציבוריים הוא הדבקה טובה מתחת לגשר באיילון צפון בשביל לשמוע קצת רעש טוב על הבוקר... זה הכל.

:-D

פורסם
יכול להיות שכמו בהרבה דברים בחיים, לפעמים המסע מספק מהתוצאה, אבל זה מאד סובייקטיבי.

מסכים*, ממה שאני מבין פותח הת'רד רכש את הרכב משופר ולא הוא השקיע בו.

למי שנמאס מלשפר את הרכב עובר להנעה אחורית, יותר כיף ופחות סיכון לקבל שלילה על מהירות מופרזת.

*מדבר מניסיון של חברים, אני עדיין לא מרגיש שמיציתי את היכולות של הרכב בשביל לשפר אותו.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

נכון הרכב הנוכחי שלי חדש אצלי, אך היו לי בעבר לא מעט רכבים (19 עד עכשיו :-D ) וחלק מהם עשיתי מ-0. הרבה זמן, כסף, ולילות העברתי בחניה. אני יודע על איזה "כיף" מדובר פה, כן יש את זה, יש את התחושה של הסיפוק... אבל שום תחושה כזאת לא תתעלה על תחושת אדרנלין אמיתית שתקבל בכביש..

פורסם
נכון הרכב הנוכחי שלי חדש אצלי, אך היו לי בעבר לא מעט רכבים (19 עד עכשיו :-D ) וחלק מהם עשיתי מ-0. הרבה זמן, כסף, ולילות העברתי בחניה. אני יודע על איזה "כיף" מדובר פה, כן יש את זה, יש את התחושה של הסיפוק... אבל שום תחושה כזאת לא תתעלה על תחושת אדרנלין אמיתית שתקבל בכביש..

בקיצור,על מה אתה נוהג עכשיו חבר?

Porsche 944 turbo

פורסם
בניגוד לתפיסה הרווחת בארץ, כדי להנות מרכב לא צריך לנסוע על 200 קמ"ש לפחות.

אכן כך.

אחד הדברים שהיו חשובים לי ביותר בתהליך ההחלטה על הרכב המתאים הוא ההנאה במהירויות נמוכות ולכן בחרתי ב-MX-5. הרכב מתקשר, מאוזן ובעל מגבלות יחסית נמוכות ולכן ניתן להנות גם בעיר וגם בכביש המהיר מבלי לסכן אנשים אחרים או את הרשיון.

בנוסף, אני מגיע מידי פעם למסלול (כוכב יאיר) כדי לנתק בקרות וגם לעבור את המגבלות. זה יוצא בערך 300 שקל לכמעט נטו שעה של נהיגה (אתה יוצא דיי מותש אך מרוצה).

אם אני צריך קוויק-פיקס אני פשוט הולך למסלול קארטינג שם אפשר להתגרזן עד שיצא לך עשן מהאוזניים.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

• תוכן חדש...