Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לנכה 100% רגליים + התקנות

נהג מתחיל
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

חברים שלום,

חבר חביב בעל נכות רגליים קיבל רשיון וביקש ממני לסייע לו לבחור רכב חדש. הוא סיפר לי שביטוח לאומי נושא בעלות המיסוי ומציעים לו הונדה סיויק ב-70 אלף ש"ח, אך אני מניח שיש חלופות טובות יותר וזולות יותר, האיש לא שוחה בכסף.

כמו כן, הציעו לו שלושה ספקים להתקנת הציוד הנדרש עבורו ברכב.

הנסיעות שלו ברובן בתוך העיר אך חשוב שתהיה יכולת בינעירונית טובה למדי.

כשאני יושב איתו לעזור, מה לשאול? מה חשוב לדעת? חשבתי להציע לו פיאט קובו רובוטית אבל המחיר מופרך. יש רכב דומה שנוח להכנס ולצאת ממנו?

תודה רבה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אבי תודה על ההצעה, אני מעדיף שנמשיך כאן ולא בפרטי כדי ליצור בסיס ידע בפורום.

שוב תודה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לי יש רכב באותו הסדר.

מה שחשוב בעיקר זה שיקנה רכב שנוח לו לכניסה ויציאה ויהיה עם נפח מנוע מעל 1300 סמ"ק.

כפי שכתבת מגיעים לו מיסים על הונדה סיוויק.

מכונית שלדעתי יכולה להתאים וגם תהיה זולה יותר היא שברולט טראקס עם מנוע 1.8.

גם יטי (שיש לי) עם מנוע 1.8 יכולה להיות אופציה מעניינת - אך היא תהיה יקרה יותר מהסיוויק.

לגבי הספק - יש לי נסיון עם כולם. הכי נחמד ומקצועי הוא "שחר מנגנוני נהיגה" מפתח תקווה.

סקודה יטי 2.0 TDI 4x4 (נמכרה)

וולוו XC40 T3 Momentum

טויוטה יאריס קרוס הברידית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

צביקה תודה, ותודה על ההצעה לסייע פרטנית.

Winston S. Churchill -

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...