Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 506
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לוקו, אתה בן אדם חכם, אתה יודע לא להתעסק איתי :twisted:

שמח לארח אותך בפורום אקונומיקה ועקרות בית נואשות!

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
ולפני השרשור הזה הופך לגיבוב נחזור לנושא המפגש במחצית השניה של חודש פברואר. (אני בטוחה שיש פה עוד סטודנטים!!)

כבר בעמוד הראשון, הייתה לי הרגשה שזה יקרה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

טוב, אני מת.

מסתבר שלוקח את המפגש הזה מאוד ברצינות.

התחלתי לעבוד על הרכב מעשר בבוקר, עד השניה הזאת.

אך ורק חיצונית, והמצחיק הוא שעדיין לא סיימתי.

בקצרה, התחלתי בניקוי הצמיג ולאחריו הג'אנטים - megs hot rims, כל מיני סוגי מברשות והתמקדות רצינית על הקאליפר, שטיפה טובה, ipa wipedown, ולאחריו אטימה עם CARPRO HYDR02.

לאחר prewash onr לכל הרכב, המתנה, שטיפה, ונקיון 2 דליים עם נוזל כלים בריכוז גבוה יחסית - הסיבה לכך היא שההגנה של הסונקס bsd פשוט פסיכית.

ראיתי סרטוניםשבהם מדגימים את חוזקה של ההגנה, שטפו חלק מסויים בפח שמוגן על ידי הסונקס, עם apc, בכל מיני דילולים מ1:10 ועד apc נקי, רק בשלב האחרון של הapc לאחר כל הנסיונות, החומר התחיל לעשות טובה ולפהק מעייפות.

ממשיכים,

לאחר 2 הדליים, פלסטלינה וOnr כסיכה.

הפעם האחרונה שביצעתי פלסטלינה על הרכב הייתה באוגוסט, הפעם הפלסטלינה ב90% מהמקרים יצאה נקיה לחלוטין, אבל בכל מקרה לקחתי את הזמן בביצוע.

לאחר הפלסטלינה, prewash onr , המתנה, ושטיפה עם צינור - בשלב הזה הייתי בטוח שסיימתי וההגנה ירדה, אבל לא, היא נחלשה אולי ב-20%.

אז שוב הלכתי על שני דליים עם סבון כלים, דילול של כ 50 מ"ל.

לאחר השטיפה ההגנה עדיין נשארה! נחלשה, אבל עומדת איתן.

מפה עברתי לייבוש טוב בעזרת uber.

יצאתי להפסקה של חצי שעה, וחזרתי ל ipa wipedown בדילול של בערך 20%.

לאחר שסיימתי לנגב את כל הרכב עם האלכוהול המדולל, בדקתי בעזרת הצינור אם ההגנה ישנה, היא נחלשה מאוד, אבל עדיין היו שאריות.

למזלי השלב הבא היה srp new formula , שיש לו יכולת מעולה לנקיון הפח וכהכנה לשלב האטימה.

השתמשתי בפד אובלי לבן של לייק קאנטרי שמיועד לפיניש (יכולת חיתוך קטנה), שרוסס במעט מים (למדתי מהפעם האחרונה שיישמתי גלייז, שהפד הזה דיי שותה חומר, המים גורמים לחומר להשאר מעל הפד כמו שצריך, טיפ שקנוורת' זרק לי, ועליו גם קראתי אתמול בלילה), התחלתי לעסות את הרכב ולעבד את החומר פנימה, משימה לא קלה.

כמות קטנטנה מחומר מספיקה לחלקים דיי גדולים ברכב.

אז קירצפתי היטב בתנועות ישרות בעיקר, מעלה ומטה ולצדדים, תוך כדי הפעלה של כוח על הפד, עד שהפוליש נהפך לשקוף, ולאחר מכן בתנועות מעגליות עד שהרגשתי שדיי.

לא ייחסתי חשיבות לזמן המתנה ובאפינג, באתר של אוטוגלים נאמר שניתן לבצע את שלב הבאפינג לאחר יישום הפוליש על כל הרכב.

אז האמנתי להם, עם חששות, הפורמולה הישנה הייתה לא סלחנית במקרים של עודף חומר על הרכב, תהליך הבאפינג היה קשה, והיה המון אבק, ואם החומר היה מחכה יותר מידי זמן על הפח? הלך עלייך.

אבל פה הופתעתי! בעזרת מגבות הבאפינג הכחולות של הקוראני, מעבר קליל, בלי טיפת כוח, פשוט "מחק" את החומר מעל הפח, דיי נדהמתי, השתמשתי בלא מעט חומר בחלקים מסויימים, וגם הם נעלמו בחלקיק שניה.

ממש נהנתי מתהליך הבאפינג, לחלוטין זה החומר הכי קל להסרה שהשתמשתי בו עד היום, סלחן גם למשתמשים טריים שישימו יותר מידי חומר, ולהזכירכם הבאפינג נעשה כשעה וקצת לאחר היישום של הפוליש.

לצערי בלי לשים לב, השעה הפכה לארבע וחצי, והאור החל להחלש.

בתיכנון מחר, עוד שכבה דקיקה של srp, רק בשביל הפילרים, ומעל החלטתי ליישם MPL, שכבה או שניים, לא הוחלט.

קיצר תהליך ארוך, אבל כיף ומספק בטירוף.

"יאללה בירי".

פורסם

עכשיו רק חסרים כמה ג'חנונים ואתה מסודר.

(דרך אגב, לגבי ההערה מלפני כמה עמודים לגבי החוש הומר, אני מוותר, לא אהבתי את הקונספט).

האמת שאני לא רואה את עצמי כרגע עושה פוליש, כנראה אני אאלץ להתעורר מוקדם (האוטו אגב, מטונף, אני מתבייש להגיע ככה).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

הבעיה שבשביל לעשות פוליש למכסה מנוע אני צריך את המכסה מנוע שאין לי גישה אליו כ"כ (הוא עם אמא שלי בעבודה).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...