Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רשמים מנסיעת מבחן על המיצובישי אטראז

domo2
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

ברצוני לשתף אתכם ברשמים שלי אחרי נסיעת מבחן על המיצובישי אטראז החדשה לטובת מי שחושב או מתעניין בקנייתה.

נתחיל בכך שבנתונים היבשים ובתג המחיר הם מציעים חבילה מעניינת ומשתלמת ולאור מבצע "חבר" יש התעניינות רבה אבל אתמול לאחר נסיעה על הרכב אני יכול לאמר שהרכב פשוט מיושן! מנוע ה-3 צילינדרים רועש ברמה הזויה במיוחד בלחיצת דוושה וטורים גבוהים בעליות, בידוד הרעשים לקוי מאוד ואפילו הרדיו הפועל לא הצליח להעלים אותו.

הרעש הגרגרני והלא נעים הזה מופיע אפילו בעת עצירה ברמזור!!! הרכב מקרקש כמו קטנוע.

מבחינת כוח הוא סביר ולא יותר מכך. עליה תלולה בפול גז עם 3 מבוגרים ב-90 קמ"ש אבל הרעש... אוי הרעש...

דבר נוסף שאותי עיצבן אישית הוא הגיר הרציף. למי שלא מכיר זהו גיר שהמהירות בו עולה במתינות בעת לחיצה על הדוושה ואין "קיק דאון" כמו ברכב אוטומטי רגיל. צריך להתרגל לזה.

הרכב יחסית יציב אך מורגש המשקל הקל שלו (פחות מטון...) והפח דק ביותר.

מסקנה שלי: מתאימה למי שהתקציב שלו לא מאפשר קניית משפחתית ממוצעת חדשה ועדיין רוצה רכב "משפחתי בינוני" חדש מהחברה. אישית, זו ברירת מחדל וכל משפחתית בת שנה שנתיים משומשמת עדיפה עליה.

לא סתם מיצובישי בחרה לאבזר אותה בכל טוב ולהציב תג מחיר שגבוה ב-1000 שקל בלבד מהדגם הבסיסי (אבסורד)

זה אמור לחפות על המגרעת הגדולה ביותר וזה מנוע חלש ורועש.

בהצלחה לכל מי שכן מעוניין.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה לגבי המושבים? הספייס סטאר מאוד חסרה לי התמיכה,האם הם שיפרו פה?

איך המרווח מאחור לעומת הספייס?

חבל שלא טיפלו בביקורת שהספייס קיבלה גם הרעש מנוע,אם היו מבצעים על הפיגו 301 לדעתי הרבה יותר עדיפה.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חבל שלא טיפלו בביקורת שהספייס קיבלה גם הרעש מנוע,אם היו מבצעים על הפיגו 301 לדעתי הרבה יותר עדיפה.

במיצובישי ישראל דווקא טוענים שכן טיפלו בנושא והאטראז' מגיעה עם בידוד רעשים משופר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המרווח ליושבים מאחור דווקא מצויין. המושבים בסדר גמור. לקודמי ששאל מה בנוגע לשאר - אז כן, היא באמת מאובזרת הרבה יותר ממכוניות אחרות אבל לטעמי זה מתגמד לעומת מנוע חלש ורועש. אפילו המולטימדיה המשוכללת שלהם לא עזרה... אז?

דרך אגב כן יש מבצע על ה-301.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...