Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיקון צמיג בצד הדרך

yud
שימו לב! השרשור הזה בן 3948 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

היי,

שמעתי את הטענה הזו איפשהו ורציתי לבדוק מה אתם חושבים על זה שכשיש פנצ'ר

באמצע הדרך אז מומלץ שלא לעצור בצד ולתקן אלא להמשיך בנסיעה/דידוי לפנצ'ריה הקרובה ולתקן שם את הצמיג

השאלה היא מה הסבירות כשנתקלים בפנצ'ר שהוא יהיה ברוב המקרים ברמה שאפשר להמשיך לנסוע עוד כמה עשרות קילומטרים

לצורך העניין עד לפנצ'ריה הקרובה? כי אם כן אז בתכלס אפשר לוותר(ברוב המקרים) על הגלגל הרזרבי...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טענה מופרכת לחלוטין ואם תדדה לפנצ'רייה גם תיאלץ להחליף ג'אנט וחבל. שיש לך פנצ'ר, עצור בצד הדרך במקום בטוח, לבש אפוד זוהר והחלף גלגל. ואני מדבר על מצב שבו אין אויר כלל בגלגל כי אם יש עוד אויר והפנצריה קרובה אין בעיה להמשיך עד אליה על אותו גלגל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היי,

שמעתי את הטענה הזו איפשהו ורציתי לבדוק מה אתם חושבים על זה שכשיש פנצ'ר

באמצע הדרך אז מומלץ שלא לעצור בצד ולתקן אלא להמשיך בנסיעה/דידוי לפנצ'ריה הקרובה ולתקן שם את הצמיג

השאלה היא מה הסבירות כשנתקלים בפנצ'ר שהוא יהיה ברוב המקרים ברמה שאפשר להמשיך לנסוע עוד כמה עשרות קילומטרים

לצורך העניין עד לפנצ'ריה הקרובה? כי אם כן אז בתכלס אפשר לוותר(ברוב המקרים) על הגלגל הרזרבי...

נסיעה על צמיג ללא אויר תפגע בודאות בצמיג מה גם שאתה עלול לאבד שליטה ברכב

ממשיכעים בנסיעה רק במקרים שאין לך ממש מקום לעצור במקום בטוח וגם אז כמה שפחות לנסוע ככה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חודשיים מאוחר יותר...

גם החומר הזה מיועד לתיקון זמני עד שמגיעים לצמיגאי.

אפשר להשתמש בו כשאין אפשרות להחלפת צמיג (רכב דו גלגלי, שני צמיגים עם תקר, אין ברכב גלגל חליפי, וכו').

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עדיף להחזיק באוטו מיכל ספריי לתיקון תקרים. פשוט מבריגים את הצינורית לונטיל ולוחצים על המיכל. ניתן ליסוע כך כמה קילומטרים עד לפנצ'ריה. היתרון בכך שזה מקצר משמעותית את הצורך להיות ליד הגלגל חשוף לתנועה לעומת החלפת גלגל פיזית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רק משום הסיכון בעמידה בצד הכביש, הייתי ממליץ להמשיך עוד קצת עד למקום בו תוכל לרדת בביטחה גם מגובה השוליים. שם לנפח באמצעות ספריי תקרים ולהמשיך לנסוע בצורה סבירה עד למקום בו תאכל להחליף גלגל.

אחרי הכל , אני לא חי X שנים בשביל שאיזה אדיוט מטומטם יפגע בי בגלל שנפל לו הסלולארי או שלח הודעה בWHATSAPP.:idea:

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בנוסף לכל מה שאמרו פה, אם אתה באמצע כביש מהיר ומסוכן, אתה יכול להתקשר למשטרה ואולי ישלחו לך סיוע.

הסיוע היחידי שאתה צריך מהם\אבטחה של כביש 6 (לדוגמא) זה הצ'קלקולת, שיעמדו 20 מטר מאחורייך ויפעילו צ'קלקות, מעלה את הסיכויים שלך לחיות בעשרות אחוזים.

גם נהג רדום יראה צ'קלקות של משטרה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ניר לי פעם היה חסר מים ביישרים והזמנתי את הFBI שימלאו לי מים. תבדוק את העיניין גם אתה.

אבל זה רק בחול בארץ אני מניח שיש למשטרה דברים אחרים לעשות .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז אתה מניח לא נכון!

ניר צודק (קורה לפעמים), תפקיד השוטרים בין היתר הוא לשמור על הבטיחות בכביש. אם רכב עומד בצורה מסוכנת (שלך או רכב אחר) צלצל למשטרה, ושוטרים יאבטחו את הרכב, יסגרו את הכביש במידת הצורך ויסייעו בפינוי (וגם יזמינו גרר מטעם המשטרה, כנראה על חשבונך, אם אין בכוונתך להזמין גרר). כמובן שהשוטרים לא יחליפו לך גלגל או יתנו שירותי דרך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3948 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...