Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי חיפוש ארוך מצאתי דאבל דין שאני רוצה ויתאים לי. Pioneer AVH-X8550BT

יש למישהו ניסיון עם הדאבל דין הזה ? ואיך אני יכול לבדוק שהוא יכנס בגודל אצלי באוטו ? אני מזמין מחול אז זה יהיה אחרי זה קצת בעיה להחליף. ואני גם ישמח לאיזה אתר להזמין את הדאבל דין.

תודה לעוזרים

פורסם

לפני שאתה רץ להזמין בחו"ל אני מציע לך להציץ כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?516547-הצעת-רכישה-קבוצתית-דאבל-דין-pioneer-AVH-X8550BT

גם אנחנו לפני רכישה של המכשיר, אנחנו כרגע מנסים לגייס כמה שיותר אנשים בשביל לקבל מחיר טוב יותר מהמחיר שכבר נמצא בין המחירים הזולים בארץ.

קח בחשבון שמכשיר מחו"ל יגיע אליך ללא עברית (תצטרך לעדכן) ובנוסף תצטרך להתמודד עם מכס+מע"מ ולא לשכוח את סוגיית האחריות שגם היא דיי בעיתית שמדובר

על מכשיר מחו"ל.

פורסם

זה שאתם מפחדים להביא מחול זו בעיה שלכם, אחרי מיסים ומכס המכשיר יעלה 3600 שקל, את שאר הכסף תשלמו על "אחריות" שבה סביר להניח שלא תשתמשו.

SCANSPEAK

פורסם

אני מאוד מאוד מסכים עם בנגי, אני הזמנתי מגבר מחו"ל היו חששות טיפה אני לא אשקר.

אבל בחייאת, המגבר פה בארץ עולה 1280 ש"ח אני הבאתי כולל משלוח ב630 ש"ח, והבנתי שלא צריך לפחד מלהזמין מחו"ל.

מה שכן צריך לדעת ממי מזמינים.

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם

אתה משווה 1280 ש"ח למוצר שעובר את ה3500?

אני גם בעד לחסוך - כמעט כל דבר אני מזמין מחו"ל, אני תמיד בעד.

אבל צריך לקחת בחשבון שיש דברים שהם יקרים - מר בנגי היקר לא נביא! אם יבוא יום ונצטרך לממש אחריות אנחנו בבעיה.

אף אחד לא יקח אחריות על המכשיר ומי כן יסכים לתקן ירצה סכום מכובד (אחרי הכל לא קנינו מאותו X טכני אז צריך לקבל עונש)

פורסם

הכל תלוי כמה זה עולה פה בארץ! אם זה עולה כפול?! אז עזוב אחריות תקנה 2 כאלה.

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם

מסכים אתכם שזה תלוי במחיר, אם המחיר הוא כפול לדעתי עדיף להסתכן ולקנות מחו"ל, בזמנו פיוניר 5050 dvd מסך 7 אינטש נשלף יצא לי 2500 שח בעוד שבארץ הוא היה נמכר ב4800.

• תוכן חדש...