Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי באיביי שיש מצלמות רוורס שמתחברות במקום של אור המספר ,פחות בולט לעין וללא חורים .

הבעייה שלא מצאתי אחת מתאימה לרכב שלי :?

מישהו במקרה יודע איפה אני יכול למצוא מצלמה כזאת שתהיה איכותית ותתאים למאזדה 626 מודל 2000 ?

עופר.י

JOYING 7" ANDROID-> Audison bitOne

TRU S45->HAT Clarus C6+Legatia L3 | Genesis ST60->Morel MT230 | Sundown SAE-1200D->AA 12" Arsenal

פורסם

אני אשמח גם אם תמליצו לי על מצלמה איכותית מסוג אחר .

TRU S45->HAT Clarus C6+Legatia L3 | Genesis ST60->Morel MT230 | Sundown SAE-1200D->AA 12" Arsenal

פורסם

אם אתה לא רוצה לקדוח ואין ספציפית לדגם שלך נשארת לך רק האפשרות של המצלמה שמגיעה מוכנה עם מסגרת המספר.

הבעיה העיקרית היא שבד''כ היא עולה פי 6 ממצלמה שדורשת קידוח.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

תודה לכם.

ותודה על הקישור Negative :-D

השאלה היא איזו מצלמה פחות בולטת ומושכת גנבים (או סתם ילדים שמשעמם להם :x) ?

ומאיזו מצלמה מקבלים את התמונה הברורה ביותר ביום ובלילה ?

פורסם
לא בהכרח כפול 6 :p.

קישור

:shock: כל מה שראיתי היה בסביבות ה300, בא לי להזמין גם :-D

תודה לכם.

ותודה על הקישור Negative :-D

השאלה היא איזו מצלמה פחות בולטת ומושכת גנבים (או סתם ילדים שמשעמם להם :x) ?

ומאיזו מצלמה מקבלים את התמונה הברורה ביותר ביום ובלילה ?

רוב המצלמות הסיניות יתנו את אותה התוצאה שהיא בסדר גמור. אני כבר בשני רכבים התקנתי מצלמה ב 50 שקל והכל עובד מצויין וגם בלילה אפשר לראות משהו :lol:

ולגבי הפרחחים, אין ממה לחשוש כי היום לכל רכב שני יש מצלמת רוורס אז אתה תשתלב יפה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
:shock: כל מה שראיתי היה בסביבות ה300, בא לי להזמין גם :-D

רוב המצלמות הסיניות יתנו את אותה התוצאה שהיא בסדר גמור. אני כבר בשני רכבים התקנתי מצלמה ב 50 שקל והכל עובד מצויין וגם בלילה אפשר לראות משהו :lol:

ולגבי הפרחחים, אין ממה לחשוש כי היום לכל רכב שני יש מצלמת רוורס אז אתה תשתלב יפה.

צודק :-D

אחרי שיטוט קצר ברשת ,הבנתי שהמצלמות עם חיישן CMOS הם יותר זולות אבל נותנות תמונה פחות חדה וברורה ממצלמות

עם חיישן CCD .

אולי בכל זאת כדאי לקדוח חור ? :?

פורסם

נראה מעולה ,למרות שהמסגרת מאוד עבה ובולטת (כמעט 2.5 ס"מ) :shock:

פורסם

אין לך מה להיבהל, המצלמות לא באמות מעניינות מישהו. היום הנושא כבר הרבה יותר נפוץ.

שנית לעניין התאורה, אל תשכח שזה מצלמת רוורס, משמע פנסי הרוורס יאירו לכן התמונה תהיה יחסית ברורה.

פורסם
אין לך מה להיבהל, המצלמות לא באמות מעניינות מישהו. היום הנושא כבר הרבה יותר נפוץ.

שנית לעניין התאורה, אל תשכח שזה מצלמת רוורס, משמע פנסי הרוורס יאירו לכן התמונה תהיה יחסית ברורה.

סבבה, תודה לכם על העזרה.

היום בערב אני אזמין לי אחת.

פורסם

[QUO. TE=-Negative-;4221672]תתחדש ונשמח אם תחזור עם רשמים, חוות דעת ותמונות :D.

תודה ,בכיף :-D

פורסם

איך מעבירים את הכבלים של המצלמה מהמסגרת מספר לתוך הרכב ?

צריכים לקדוח חור כלשהו ,או שיש דרך פשוטה יותר ?

• תוכן חדש...