Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת פיג׳ו 308 טורבו עקב נסיעות מרובות

technet
שימו לב! השרשור הזה בן 3993 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

יש ברשותי בשנתיים האחרונות את הרכב הנח

הוא מאובזר נוח חזק איכותי ומתאים לכל צרכי מלבד צריכת דלק גבוהה יחסית לממוצע הקמ' שלי בשנה שעומד על כ30 אלף

מחיר השוק של הרכב עקב עבר ליסינג הוא כ40 אלף שח אך הוא שווה הרבה יותר מכך בגלל מצבו האבזור ו הוא בעל 90 אלף קמ בלבד ונקנה עם כ42 אלף קמ'

חשבתי על מגאן דיזל שזה רכב במידה דומה עם תא מטען דומה וכוח נגיש בצורה דומה אבל ההפרשים הם כ100000שח שאין לי.

רכב ישן יותר או קטן יותר לא באים בחשבון.

איך אפשר למצוא משהו שכן יאפשר לי לחסוך בדלק בלי לקרוע את הכיס לא יאבד המון ערך וגם ישאר ברמת הנוחות והאבזור שיש לי כרגע. הרכב חייב להיות אוטומטי.

תודה לכל העוזרים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

308 עם עבר בליסינג לא תקבל מחירון, אולי 30% פחות ממחירון וזה במקרה הטוב.

מעבר לזאת צריכת דלק היא פועל יוצא של צורת נהיגה , כוון את הנהיגה שלך לחיסכון בדלק ותראה תוצאות מיידיות .

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אי אפשר למכור אותו במחיר סביר, כי לאנשים אין מושג באיזו פנינה מדובר. יש לי C4 טורבו, עם אותו המנוע, ואפילו במוסך המורשה לא מכירים עוד מישהו עם כזה רכב, כי המנוע מופיע בדגמים הבכירים בעיקר. אז כולם משווים אותו לדגם הרגיל שעולה הרבה פחות.

אם תקנה חדש דיזל תפסיד המון - במחירון של ה- 308 וגם בירידת ערך של הדיזל החדש. הדיזל אמנם מבוקשים כיד שניה אבל עולים המון ומאבדים הרבה ערך בשקלים כל שנה. אז כדי לחסוך 5-10 אלפים בדלק בשנה תצטרך להוציא 10-15 אלף בשנה.

בקיצור - סע רגוע. בנסיעה מהירה (130 ומעלה) אני ב- 1:10, אבל אני מוציא מהאוטו 1:14 בשיוט רגוע. שים מגביל מהירות ל- 90 עם איזה שיר טוב ברקע...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדיזלית חדישה בשיוט על 90 ושיר טוב ברדיו, אני מוציא 1:25. אם לא היו רמזורים ופקקים בכניסה וביציאה מהעיר הייתי גם מוציא יותר. ההבדל בין דיזל לבנזין במקרה שלי היה 10,000 ומחיר הסולר זול יותר מהבנזין (7.02 נכון ליום זה ). כיסיתי את ההשקעה כבר אחרי שנה וקצת.

אני חושב שכדאי לחשוב על חדש או כמעט חדש אם יודעים שהולכים לנסוע הרבה בשנים הקרובות.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש 308 1.2, סביבות 100,000 ק"מ, רק עם מנוע גמור, לא סטיישן ולא בצבע אדום

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמו שציינו קודמיי החלפה לרכב דיזל יקר בהרבה לא תניב לך חיסכון רב (אולי אפילו תעלה יותר), ע"מ לחסוך לדעתי, יש 2 אפשרויות:

1. לקרוא מדריכים לנהיגה חסכונית (גם לתחזוקת הרכב יש משקל בצריכת הדלק), ליישמם ולראות כמה אתה חוסך ואם אתה יכול לעמוד בתנאי הנהיגה הללו (לא לכולם יש סבלנות לסוע את כביש 6 ב100-110 קמ"ש), בתקופות שיש לי סבלנות לנהוג לאט (בין עירוני 90-100, במקום 110-120) ורגוע (האצות מתונות, סבלנות מאחורי נהגים איטיים וכו) ההבדל בצריכת הדלק היה כ15-20 אחוז.

2. להחליף לרכב דיזל לא יקר באופן משמעותי מהרכב שלך.

אני חושב שכדאי לך קודם כל לנסות את את האופציה הראשונה, היא הכי קלה והפיכה תמיד.

אם תראה שהחיסכון לא משמעותי ו/או לא מספק אותך אז תחזור לפה.

בהצלחה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• 5 שבועות מאוחר יותר ...

תודה רבה.

עזרתם לי מאוד. מצאתי כלה בלבן העונה לשם הארוך והלא סקסי:

סיטרואן סי4 דיזל רובוטי קומפורט פי קי.

יד ראשונה פרטית 2011 52 אלף קמ אחריות יצרן לעוד כשנה במחיר מצויין דרך לובינסקי טרייד.

את הרכב שלי מכרתי לבד.

מצפה לצריכת דלק של 18 קמ ממוצע.

עכשיו צריך למצוא מועדון הנחות לסולר מוזל ונפוץ בגוש דן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תבדוק באתר "דלק זול" שיחסית דיי עדכני (אם כי יצא לי פעמיים למצוא טעויות) ותחפש את תחנות הדלק לסולר הזולות בקרבתך או באיזורים אליהם אתה נוסע.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש אפליקציה "פול טאנק" שם אתה יכול לראות מחירים מעודכנים ברדיוס שתבחר. בגלל שאתה מחפש סולר, אומרים שכדאי לשאול נהגי מוניות באיזור שלך הם יודעים איפה הסולר איכותי וזול.

Mini Cooper S R56 - לכיף

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לגבי פול טנק אני מכיר. וזה בהחלט נחמד, פעם היו הנחות קולקטיב על סור עם דלקנים למיניהם,

דבר שני נהגי מוניות הרבה מהם משכירים מונית ואיכות הסולר לא ממש מעניינת אותם

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תתחדש, תקפיד על החלפות שמן אחת לשנה (לפחות, בהתאם לנסועה שלך זה בטח יהיה פעמיים בשנה) ותוודא שהשמן איכותי ותואם את התקן שדורש היצרן.

אתה אמור לקבל צריכת דלק של בין 1:17 ל 1:22 בהתאם לאופי הנסיעות (עירוני או בין עירוני) ואופי הנהיגה (רגוע\ממהר).

אני מאמין שתגיע ל 1:18 בלי בעיות מיוחדות.

רק לצורך השוואה, כמה היתה עושה לך ה 308-טורבו מחוץ לעיר ?

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תהנה מהרכב. רכב חסכוני ונוח.

אפשר לדעת את מחיר המכירה של הרכב? אם תרצה אפשר גם בפרטי.

תודה,

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש 308 1.2, סביבות 100,000 ק"מ, רק עם מנוע גמור, לא סטיישן ולא בצבע אדום

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מחיר המכירה של הסיטרואן היה 90 אלף וזה אחרי מסע לחצים על לובינסקי עם כל קשר אפשרי שהיה לי שם והיה לי המון. מחיר ריאלי של הרכב כ95 אלף.

ה308 היתה עושה לי 1 ל 14 מחוץ לעיר במהירות חוקית.

מקווה שיהיה לי קל לבלוע את הגיר הרובוטי בקלות, מישהו יודע על עדכוני גרסא לגיר שקצת משפר את התנהגותו?

ואגב איציק אני מתוכנן על כ35000 קמ בשנה אז כן 2 טיפולים ורק במורשה ותמיד הכי איכותי ומקורי.

הזול בדרך כלל יוצא יקר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3993 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...