Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אחזקת גולף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מועניין להביא גולף שנת 2000-2002 גיר רגיל, ולפני שאני קונה אני רוצה לבדוק שהאחזקה שלה לא יקרה מידי

מישהו פה יש או היה לו גולף ויודע אם האחזקה שלה יקרה ???

אני מתכוןן מכל הבחינות,גם הביטוח, גם הטיפולים,הכל

פורסם

השאלה שלך היא כללי ביותר והתשובה מתבססת על מספר רב של פרטים.

קודם כל בן כמה אתה וכמה זמן יש לך רישיון? האם אתה נחשב לנהג חדש? אלו פרמטרים מאוד חשובים בכדי לדעת כמה יעלה לך ביטוח.....

ולגבי אחזקה, אתה מדבר על רכב גרמני בן 10 בערך.....אז ללא קשר לארץ הייצור תקח בחשבון שלרכב הזה יהיה בלאי טבעי ולדעתי רכב גרמני ישן יותר יקר לאחזקה מאשר יפני (זה דעתי בלבד).

אם בכל זאת אתה הולך על רכב זה, בכדי להוזיל עלויות אולי תשתמש בחלקים חליפים.

בהצלחה.

פורסם

אני בן 17 אחי, עדיין לומד נהיגה

עובד ובינתיים משכורת חודשית שלי היא בסביבות אלף שקל למה אין לי הרבה זמן לעבוד..:cry:

יש לך אולי רעיון לאוטו אחר ספורטיבי יפה במחיר כמו של הגולף (10-20 אלף) ?

פורסם

מניסיון, רכב שמור עם בלאי סביר יעלה מעל 1200 ש"ח בחודש (חישוב כולל טסט, ביטוח, טיפולים). קח בחשבון שתמיד קיימות "הפתעות" צפויות יותר כמו צמיגים או צפויות פחות כמו מנוע שהלך.

הכל תלוי גם ברמה שאתה רוצה להגיע אלייה - להביא אותו למצב נסיעה או למצב מושלם. קח בחשבון שאם יש לך רקע וידיים טובות תוכל לחסוך מאות שקלים בשנה על טיפולים עצמיים וקניית החלפים מחו"ל.

מצ"ב מחשבון עלות אחזקת רכב שמחשב הוצאות כלליות שוטפות, מומלץ מאוד -

http://www.goleango.com/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91%D7%95%D7%9F%20%D7%A2%D7%9C%D7%95%D7%AA%20%D7%90%D7%97%D7%96%D7%A7%D7%AA%20%D7%A8%D7%9B%D7%91%20%D7%A4%D7%A8%D7%98%D7%99

בהצלחה וסע בדרכים טובות.

פורסם

חברים-

כל אחד וצרות ההתנסחות שלו... לא זה העיקר כאן. (אבל כן, אהבתי את ה- "להביא" גולף..).

בכל מקרה, אם זו החלטתך, ממליץ בחום לקנות אחת ידנית ולא אוטומטית.

ומבחינת נושא האחזקה- כמובן ש 1.6 תהיה חסכונית יותר מ 2.0.

הכי חשוב לזכור שלרכב הזה יש הרבה מחלות, ועל כן, שים לב להיסטוריית טיפולים ומה תוקן!

(חלונות נופלים, מדחס מזגן, פלאנג' מים וכו'.. לא חסרות לו צרות).

אחד העניינים עם הרכב הזה הוא שהוא סבבה לגמרי עד איזור ה- 180-200K ק"מ. אחר כך באות הצרות.

וכמובן, אל תתפשר בקניית הרכב. חפש הרבה ואל תתרגש אם תמצא אחת שממש בא לך עליה.

מנסיון, בעלי הגולפים מתים להיפטר מהם ולכן את חלקם גם תוכל להוריד במחיר.

עוד שיקול- אם אני הייתי קונה רכב ששווה כ- 10K, לא הייתי עושה ביטוח מקיף.

פורסם

עוד שיקול- אם אני הייתי קונה רכב ששווה כ- 10K, לא הייתי עושה ביטוח מקיף.

אבל כן תשמור עליה, משום שיש שמנסים "להביא" גולפים אל מעבר לגדר.

למשל מפסק נסתר חשמלי, או חיישן תנועה אלחוטי כמו שיש לשכן שלי. שניהם בעלות של כמה מאות שקלים, השתדלות נכונה.

פורסם

לא אמרו לך שהגולף לא אפשרות, רק אמרו לך כמה דברים "להביא" בחשבון..

ואני חושב שצריך לומר לך שוב, הרבה אנשים לא שמים לב כמה כסף אוטו עולה, ואתה לא באמת רוצה לקנות אוטו רק בשביל לשרת אותו ולעבוד בשבילו, לכסות את ההוצאה שלו. תעשה את החשבון באופן אחראי, ותשקול שוב אם אתה הולך על זה. וההוצאות בדרך כלל הם יותר ממה שתיכננו מראה, ונוסעים יותר ממה שחשבו, ובסוף זה לוקח את התקציב שהיה הולך על דברים שאולי היית מעדיף שלא לוותר עליהם.

עדיין, אם זה רכב מול קטנוע, ואין בעיות פקקים אצלך יותר מידי, אז כבר עדיף רכב ולא קטנוע, אל תשתכנע ממה שאמרו לגבי ארון המתים הדו-גלגלי.

פורסם
מה נתפסתם ל-להביא הזה חחחח ?

יש למישהו הצעה לאוטו יפה וטוב בתווך מחירים הזה ?

אני במקומך הייתי מאבי מיצובישי קולט 2002-2003, פיג'ו 206 ידנית 2004-5 או לחלופין מתארגן על פורד פוקוס 2001-2005 מנוע 2 ליטר, דגם 5 דלתות

כמובן שיופי זה עניין של טעם, אך כל הנ"ל נותנות חבילה יחסית נאה ולא כואבת הרבה כרכב ראשון לצעיר עם משכורת צנועה בתווך. כשהייתי חייל ב 97 הייתה לי סובארו DL 83 , ומשכורת יותר נמוכה כך שאין לך מה לדאוג יותר מידי, מקסימום הרכב יעמוד בחניה בלי טסט וביטוח עד שתשתחרר (מה שבסוף קרה לי :lol: )

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

באלפייה בחודש כמשכורת לא הייתי טורח בכלל לחשוב על כלי תחבורה מכל סוג שהוא,בזבז את כסף על בחורות,יציאות וטיסה לחו"ל.

Porsche 944 turbo

• תוכן חדש...