Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאזדה 323 שנת 2000 מנוע 1800

ירד לי קצת מפלס המים מהמקסימום לאמצע בערך

אמרו לי שזה לא נורא אבל בכל מקרה קניתי בתחנת דלק דור אלון את הנוזל רדיאטור שלהם G30

2 שאלות:

זה בסדר שהמפלס עומד בערך באמצע זאת אומרת בין המינימום למקסימום?

האם כדאי לערבב את הנוזל הקיים במיכל עם הנוזל הזה? אני לא יודע איזה נוזל היו שמים לפני תאמת..

עריכה: עוד משהו

עשיתי טיפול איך שקניתי את האוטו ושמתי לב שהשמן עכשיו קצת יותר מהמקסימום

עכשיו זה מנוע 1800 זולל אמרו לי שזה גם לא נורא..

מה כדאי לעשות?

תודה

פורסם

נוזל קירור מומלץ שלא לערבב ולגבי מיפלס השמן הוא לא אמור להגיע יותר ממה שמילאת בטיפול במידה והבדיקה של המיפלס נעשית נכון על מיפלס ישר ומנוע קר. כדאי להמשיך ולעקוב ואם אפשר לבדוק להיכן נעלם נוזל הקירור שגם כן לא אמור להיעלם כי זו מערכת סגורה.

פורסם

א.רצוי לא לערבב בין נוזלי קירור(עוד כזה של תחנת דלק ),בגלל שאין לך מושג מה התרכובת הכימית של שניהם.

עדיף לך להחליף את כל הנוזל לאחד אחיד(מקורי של מאזדה או אחד מהחברת היותר נורמליות בשוק).

מפלס המים אינו צריך להיות עד סוף מיכל העיבוי אלא בסביבות החצי או בסימון המקסימום שלו.

ב. אכן מאזדה לא ידוע בדיוק ברכבים החסכוניים שלה אלא יותר באמינות וביצועים(עד כמה שאפשר לקרוא לזה כך).

הגרסה של ה1800 עדיפה לדעתי בגלל שהיא צורכת כמעט אותו דבר כמו ה1600 אבל קצת יותר חזקה.

ג.יש מצב ששמו לך יותר מדי שמן בטיפול זה לא בריא למנוע כי השמן הזה מגיע למקומות שהוא לא אמור להגיע כמו:פילטר אוויר, בית המצתים ובסופו של יום לפגוע בביצועיי המנוע ובמצבו לטווח הארוך.

האם בדקת שמן נכון? על משטח ישר ומנוע קר.

פורסם
א.רצוי לא לערבב בין נוזלי קירור(עוד כזה של תחנת דלק ),בגלל שאין לך מושג מה התרכובת הכימית של שניהם.

עדיף לך להחליף את כל הנוזל לאחד אחיד(מקורי של מאזדה או אחד מהחברת היותר נורמליות בשוק).

מפלס המים אינו צריך להיות עד סוף מיכל העיבוי אלא בסביבות החצי או בסימון המקסימום שלו.

ב. אכן מאזדה לא ידוע בדיוק ברכבים החסכוניים שלה אלא יותר באמינות וביצועים(עד כמה שאפשר לקרוא לזה כך).

הגרסה של ה1800 עדיפה לדעתי בגלל שהיא צורכת כמעט אותו דבר כמו ה1600 אבל קצת יותר חזקה.

ג.יש מצב ששמו לך יותר מדי שמן בטיפול זה לא בריא למנוע כי השמן הזה מגיע למקומות שהוא לא אמור להגיע כמו:פילטר אוויר, בית המצתים ובסופו של יום לפגוע בביצועיי המנוע ובמצבו לטווח הארוך.

האם בדקת שמן נכון? על משטח ישר ומנוע קר.

כן בדקתי כמו שצריך

וכשאמרתי לא עד הסוף התכוונתי לא עד המקסימום ששם המים אמורים להיות.. מן הסתם המים לא אמורים להגיע לסוף המיכל חח

תאמת שהלכתי למוסך שיבדוק לי את זה והוא אמר שזה תקין אין משהו בעייתי.. מוסך מורשה של מאזדה

מה מומלץ לעשות?

פורסם

אני אישית מעדיף לנסוע בלי עודף שמן השאלה אם בא לך לחזור ולדרוש ממי שעשה לך טיפול להוציא את העודף כחלק מהטיפול שהיה אמור להיות מבוצע .לגבי המים כמו שמאור אמר תעקוב במשך תקופה ע"י:

שים קרטון או עיתון מתחת לאזורים שהמים מגיע עליהם(כל אזור המנוע והרדיאטור)במידה זה חוזר ואין נזילה חיצונית תבדוק את אזור השטיחים מתחת למושבים הקדמיים,ימים קרים יש מצב שהפעלת חימום ?

פורסם
אני אישית מעדיף לנסוע בלי עודף שמן השאלה אם בא לך לחזור ולדרוש ממי שעשה לך טיפול להוציא את העודף כחלק מהטיפול שהיה אמור להיות מבוצע .לגבי המים כמו שמאור אמר תעקוב במשך תקופה ע"י:

שים קרטון או עיתון מתחת לאזורים שהמים מגיע עליהם(כל אזור המנוע והרדיאטור)במידה זה חוזר ואין נזילה חיצונית תבדוק את אזור השטיחים מתחת למושבים הקדמיים,ימים קרים יש מצב שהפעלת חימום ?

כן הפעלתי חימום בעיקר לאדים בשמשה

שבדקתי את האוטו לא היה שום נזילה וגם בטיפול אמרתי לו שיבדוק הכל אמר חוץ ממשאבה שהוא החליף לי אותה ישר לא היה כלום

אתמול אבא שלי היה אצלו עם האוטו בדק אמר אין בעיה..

אתה חושב לחזור אליו ולשבת עליו?

המשתמש ABSULUTT אני לא יכול להחזיר לך הודעה פרטית חח אין לי 25 הודעות עדיין

פורסם

זה נתון לבחירתך,אם הוא השתמש בקבוק שמן של עד 4 ליטר,אז יש לך עודף של חצי ליטר מקסימום מעל כך זה כבר באמת לא מקצועי ומוגזם ומסוכן למנוע.

• תוכן חדש...