Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך אני מבטל סיסמה בTP LINK WR941ND ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי אתמול נתב כנ"ל, קינפגתי וחיברתי אותו אלחוטית כרפיטר בWDS לאחיו התאום, אותה חברה ודגם רק ישן יותר, שהוא הAP.

זה עובד מצוין עם הפינקוד הדיפולטי.

אני לא רוצה אבטחה.

אם אני מבטל את האבטחה זה מתחבר לכמה עשרות שניות ואז אין יותר אינטרנט. אני כן מצליח להתחבר לרפיטר עצמו. יש לי ניחוש שהAP לא אוהב את הרעיון שאין אבטחה והוא מפסיק את החיבור לרפיטר. זה נראה לי משונה כי הגלישה בAP היא פתוחה, ללא סיסמה, אז מה הצביעות הזו שלו?

רק בקשה ממי שמנסה להסביר לי: אני בור ועם הארץ מוחלט בנושא הזה, אז בעדינות עם המושגים וההסברים. לאט לאט אני אבין מהר.

פורסם

גם אני לא בדיוק מתמצא, אבל שאלה לי אליך: לפני שהפעלת את ההצפנה - המערכת פעלה? אם כן - נסה לאפס את המכשיר (לחיצה ממושכת על הכפתור הייעודי באחורי המכשיר) וקנפג אותו מחדש, הפעם ללא הצפנה. כמוכן שים לב שלא יהיו התנגשויות בכתובות ה-IP - את צריך לתת ל-AP כתובת מחוץ לטווח של ה-DHCP.

בכל מקרה - ממליץ לך ללמוד מהמדריכים של netcheif. מסבירים הכל בפשטות וביעילות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ומה רע ברשת מוצפנת?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
הדיפולט של המכשיר זה להתחיל כשהוא מוצפן. זה גם מה שקורה כשלוחצים על הריסט- הוא מוצפן.

נתתי לרפיטר את הכתובת 192.168.1.99.

הAP נותן כתובות 192.168.1.100-192.168.1.199

הDHCP בדיסאייבל.

אם הAP מחלק כתובות, אז הDHCP לא בדיסאייבל. מי שאחראי לחלק כתובות, זה הDHCP. אז אם מתבצעת חלוקת כתובות, כנראה שהDHCP מאופשר.

ובלי קשר, לא נראה לי שהDHCP זה הבעיה.

אני עדיין מנסה לחשוב מה זה יכול להיות. אם יבוא לי רעיון, אגיב...

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

תנסה לעשות עדכון קושחה (מילה ממש מכוערת, סלח לי)

firmware upgrade דרך ההגדרות של המכשיור עצמו.

Peugeot  5008 2023 

פורסם

האם שתי הרשתות האלחוטיות הם עם אותו השם ?

האם אתה יודע להתסכל מה הכתובת IP שאתה מקבל כאשר אתה מתחבר לנתב החדש ?

למה בעצם לא לקחת מוצר שהוא רק AP ?

89' Citroen Ax Sport 1.6 8v Twin Weber - נמכר.

פורסם
האם שתי הרשתות האלחוטיות הם עם אותו השם ?

שלילי.

האם אתה יודע להתסכל מה הכתובת IP שאתה מקבל כאשר אתה מתחבר לנתב החדש ?

מצורף צילום מסך לאחר שעשיתי IPCONFIG בCMD. אני מניח שהכתובת היא 192.168.1.105 ?

למה בעצם לא לקחת מוצר שהוא רק AP ?

הנתב נמצא אצלי כבר אי אילו שנים ואילו לגבי הרפיטר הבנתי משיטוט ברשת שהכי טוב שיהיה מאותו דגם של הנתב.

תשובותי באדום

cf.jpg

• תוכן חדש...