Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אף אחד מאיתנו לא יודע מהו גודל הפיצוי שגרם לקערה להתהפך על פיה ולגרום לפותח השירשור

להגן בתוקף על המוסך ולתקוף חברי פורום שדורשים צדק אחרי שעקבו וייעצו בנושא ואפשר לומר

שגם קידמו אותו עבור פותח השירשור.

מה שאני יודע, שמשהו פה מאוד תמוה בכל הסיפור ולא ניראה טוב.

כך או כך, כפי שכבר ציינו קודם, חיפוש קטן בידידנו גוגל העלה את התשובה.

1.גודל הפיצוי וסוג הפיצוי שהוצע לי הועלה על גבי דפי הפורום.

2.תראה לי איפה אני תוקף מישהו? תראה לי איפה אני מגן על בעל המוסך? נראה לי שאני מההתחלה לא רציתי לפרסם את שמו והלכתי בדרך הישר ושקלתי לעומק כל דבר שכתבתי כאן בשרשור.

3.כל אחד בסופו של דבר ייצא מכאן עם מסקנות משלו, אם זו ההרגשה שלך אני לא הולך לנסות לשנות לך אותה.

4.יופי, עכשיו אתה יודע, אתה מוכן להיות זה שמפרסם את השם? לא נראה לי, אז למה להמשיך לעלות את זה על גבי דפי הפורום, מצאת סבבה תמשיך הלאה, אין צורך להזכיר את זה שוב ושוב ושוב.

רק אל תבוא שוב לבכות אם לאחר החלפת הקלאץ' באותו מוסך, אחד מהעובדים ירצה להוציא את זעמו על הרכב שלך בדפיקת מחזירי שמן בפירוק הגיר על מנת שתתקן אצלו עוד פעם, שריטות על הרכב או שלל דברים אחרים שעולים לי בראש.

אתה כמו טרף קל עבורם.

אמנם צדקת, אבל אתה יורה לכל עבר מבלי לעשות כלום, מאיים על בעל המוסך ובסוף רוצה עוד לתקן אצלו.

אני בתור בעל המוסך, לפי השיחות שלו איתך בהתחלה בסגנון "לך תחפש", אם הייתי רוצה להיות "מניאק", הייתי מחליף לך חצי אוטו מחלקים משומשים, דופק לך מחזירי שמן בטיפול או שלל דברים אחרים שלא עולים לי בראש.

אני בטוח שהוא לא הציע לך החזר אלא זיכוי.

הייתי מתפלל ללקוח כמוך שחושב שהוא ירויח ממני 1400 שקל. מה נראה לך שהוא אידיוט?

אחרי שתעשה אצלו טיפול או החלפת קלאץ' הוא ידפוק לך דברים מסביב לגיר שאת ה 1400 האלה אתה תשכח מהר מאוד.

קח את זה ברוח טובה כמובן כן, אני איתך לגמרי אבל אתה כל כך תמים שזה משהו.

אם אכן הוצא לך החזר כספי, קח אותו וברח. אפילו החלפת שמן לא הייתי עושה שם.

בפעם המי יודע איזו, אני לא הלכתי אליו להחליף שום קלאץ' זה רק הפיצוי שדובר עליו, אז די כבר לשפוט אותי כאילו שכבר רצתי וחזרתי אליו לטפל ברכב!

ואתה טועה ובגדול, הבחור הציע לי החזר כספי מלא לחשבון הבנק שלי, ואני יותר מאשמח לעלות לכאן את האישור ההעברה ברגע שהוא יבצע זאת.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
  • תגובות 171
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא קראתי את כל השרשור, הגעתי עד עמוד 3 (בכל זאת מדובר בשרשור מאוד ארוך בתוך יומיים ואני דיי חולה היום אז סבלנות אין).

גם אני חוויתי משהו דומה עם מוסך שהרבה מאוד מהחברים כאן מעריכים, גם אני נתקלתי בנוסח של "אל תדאג קיבלת שירות טוב ואין לך על מה להצטער" לא המשכנו את השיחה הרבה כי ראיתי שאין סיכוי שאקבל תשובה של - יכול להיות שגיאתי. מה גם שהטיפול הראשוני נערך אחרי כמה חודשים ואין מצב שהמוסך זוכר את כל הפרטים וזה פאק שלי ובגלל זה אני לא ממשיך להתנהל בכתב עם המוסך כי הפשלה שלי שלא חזרתי אליו ישר שהתקלה חזרה.

מה שאני מנסה להגיד פה ש:

1. אל תסמוך על אף אחד גם עם לחבריי הפורום יש סימפתיה למוסך. אף אחד לא מכיר את הרכב כמוך.

2. מוסך חדש? מתחילים בטיפול קטן ולא גדול כדי לקבל רושם ראשוני, בטח שלא להחליף חלק מסויים שאתה יכול להיות רגיש אליו (מסנן למשל לא נחשב מבחינתי לחלק רגיש)

3. התקלה חוזרת? ישר חוזרים למוסך ולא מחכים עד הפעם הבאה גם כאשר המרחק מהמוסך גדול.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

סלבה, כתבת את התנהלות העניינים מצידך וכתבת את גרסת בעל המוסך. למה שלא תשלים פרטים, אם חסרים, תכתוב את שם המוסך ותסיים במשפט כמו: "ושכל אחד ילמד מהסיפור"? כך אתה מביא את הסיפור המלא משני הצדדים כמו עיתונאי טוב וכל אחד יסיק את המסקנות שלו. אי-פרסום הסיפור במלואו מוציא אותך רע לדעתי מכיוון שהוא מראה שאפשר לקנות את השתיקה שלך בכסף.

פורסם
אני מניח שאתה מבין שגם מאות חוות דעת חיוביות לא מגבות על הרמאות שקרתה פה לכאורה. בנוסף, יש לי תחושה

שיש לך קשר כלשהו למוסך או לבעליו (לא שזה דבר רע, רק כדאי שתציין זאת).

כמעט כל מי שמכניס רכב למוסך עושה זאת באמונה ובתקווה שהמוסך אמין, בין אם מרצון ובין אם לאו.

כפי שפותח השירשור ציין, הוא עבד בעבר במוסך ולכן ידע לבצע את הבדיקות שביצע וגם אחרי כל זה התרמית

התגלתה רק במקרה אחרי תקופה.

לקוח שנכנס למוסך, שמלכתחילה יש עליו הרבה חוות דעת חיוביות, עם תקלה ברכב ונטען בפניו שבוצע תיקון מקיף

של מכלול מסויים ובסוף גם החשבון יהיה סביר יחסית - במקרה זה יהיה מרוצה מהשירות ויגיע לפה להמליץ.

בפועל, ייתכן שרק הוחלף פלאג/פיוז או מילאו כמה טיפות דלק.

איננו מכירים את כל העובדות, ובינתיים אתה פוגע בשמם הטוב של כל המוסכים המפרסמים פה בפורום וחבל.

טוב יעשה בעל המוסך המדובר אם יגיב ויציג את הצד שלו ויסביר את העיניין. ייתכן מאוד שמכיוון ששמענו רק צד אחד

ישנם פרטים שלא סופרו.

1. זכותו המלאה של הפותח לעשות עם הענין מה שהוא רוצה, הטפת מוסר צדקנית כאן מיותרת.

2. אני סבור שמבקשי המקלט מסודן ואריתראה זוכים כאן ליחס מחפיר, לא פחות, אין בזה בהכרח לרמוז על האפשרות שיש לי בנדוד משם.

3. אי פירסום השם מטיל צל על מוסכים אחרים, זה נכון, אבל מדובר בחלק בלתי נמנע מחרות הביטוי השמורה לחברים כאן ובצדק רב.

פורסם

כל אלו שדורשים שיפרסם את שם המוסך- מה אתם לא מבינים?

הוא לא יפרסם, כי הגיע להסדר עם בעל המוסך, שתמורת הזיכוי\פיצוי\החזר הוא לא יגלה. זה הכל, ולכן אין טעם בלנסות ולמשוך אותו בלשון.

*לא שאני מסכים עם כל ההתנהלות של פות"ש, אבל זה מה יש.

פורסם

אני חושב שמיצינו את הסאגה.

סלאבה לא חייב כלום לאיש, ולנו לא נותר אלא להודות לו על גילוי הדברים והלקח שיכול להלמד ע"י כולם - אל תסמכו על חיוכים. שקרנים מיומנים הם... שקרנים.

והם מיומנים.

והם יודעים למרוח אותך עם חיוך ולהכניס לך את האלמנט מהצד השני.

זה שמישהו נחמד לא אומר שהוא לא עובד עליך.

וסלאבה, שברור שהוא בחור שמבין דבר או שניים במכונאות רכב, יכול לבחור לעשות כרצונו מכאן והלאה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
מה שלי מאוד מוזר זה התנהלות המנהלים של הפורום ,למה המלצה חיובית כן אפשר ושלילית לא ?

מה קשורים מנהלי הפורום לסיפור הזה? מישהו מהם מנע מסלאבה לפרסם המלצה שלילית על אותו מוסך? האם לא ניתן למצוא בפורום המלצות שליליות?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
מה קשורים מנהלי הפורום לסיפור הזה? מישהו מהם מנע מסלאבה לפרסם המלצה שלילית על אותו מוסך? האם לא ניתן למצוא בפורום המלצות שליליות?

רק מנהלי הפרום יכלו להעלים שרשורים והמלצות שהיו כבר כמה שבועות !! זה ניראה לך תקין ?

פורסם

אני חושב שברגע שאתה תהיה בעל אתר/מנהל בפורום גם אתה תדאג למחוק שירשורים בגלל סיבות כאלו ואחרות שכרגע לא מובנות לך בתור משתמש רגיל כמוני.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

גם לי יש ביקורת על נותן שרות ומפרסם די גדול בפורום אבל הוא לא רימה אותי רק הסיע אותי סתם.

במקרה הזה בהחלט אין שום סיבה שאפרסם את שמו ואפגע בפרנסה שלו.

אני אישית לא ממש יבוא אליו שוב.

לעומת זאת מוסך רימה אותך שחור על גבי לבן וברגע שהוא שילם לך אתה מסרב למסור את שמו.

אתה ממש אגואיסט השתמשת בפורום לצורך קידום עניינך האישי ברגע שבעל העסק נכנע אתה מאפשר לו לדפוק אחרים.

ממש נחמד:evil:

פורסם

במידה והאמת תצא לאור כלומר יתגלה שהמוסך באמת רימה ושיקר ללקוח האם יותר לאותו מוסך להמשיך לפרסם בפורום ?

האם חבר הפורום עזרה ימשיך להמליץ עליו בפורום ?

איזה כייף לי :)

פורסם

סלבה חבל שככה סיימת את הסיפור הזה.

מן הראוי שתפרסם את שמו של המסוך שפגע בשמו הטוב בעצמו והודה בכך.

אתה לא פוגע לא בפרנסה, להיפך מוסך שיחשף בפורום כמוסך בעייתי יעשה מעל ומעבר לספק את הלקוחות שלו בעתיד.

בשביל לכפר על עוונותיו.

בנוגע למחיקת שירשורים:

בצעירותי תפקדתי כמנהל פורום באתר בו רשומים 800,000 איש.

מעולם לא מחקנו שירשור אלא אם כן היה בו משהו שעלול לפגוע במשתמשים אחרים:

לינקים לאתרים הזויים, פורנו, fishing links ועוד המון דברים אחרים.

וגם אם היו התבטאויות קיצוניות היינו סוגרים את השירשור... בטח לא מוחקים.

מחיקת שירשור זו סתימת פיות וחבל שמקובל לעשות זאת בפורום הזה. זו רק דוגמא לתרבות בה אנחנו חיים.

פורום כלכך איכותי, עם המון משתמשים איכותיים ומנהלים איכותים... כלכך חבל שהתקנות בפורום דומות יותר לתקנות של ההנהגה האיראנית מאשר לתקנות פורום.

פורסם

+10 למרק10

אין מקום בפורום למוסך כזה.

כל מי שרוצה, יודע מי אותו מוסך.

אם המוסך חושב שפעל בהגינות, שיחשוף את עצמו כאן ויסביר את הכל, עד אז הוא אשם.

אם הצדק עם המוסך, כל משתמש בר דעת יוכל לקרוא גם את תגובתו של בעל המוסך ולהבין שסה"כ הייתה אי הבנה או וואט אבר.

Balakai, אני חושש שהמחיקה בוצעה לבקשת סלבה.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

באלאקי, אתה מגיע למסקנות חדות המבוססות על השערות וידע חלקי, לא היית במוסך ולא בישיבת מנהלי הפורום. למעשה לו אתה נוהג כך במסקנותיך ודבריך כלפי בעל עסק, יתכן שהיית מסבך עצמך חוקית. במקרה זה אולי מנהלי הפורום היו מצילים אותך מעצמך ואולי גם את בעל העסק שנכווה ממך, ע"י מחיקת השרשור לטובת כל הצדדים[או לפחות הרע במיעוטו]

נירו 700,תלוי מה עומד כנגד מה. מי שרוצה באמת, יוכל לדעת. אני לא רואה שסלאבה, בעל השרשור מוחה.

אחד ממנהלי הפורום אף אמר דברים ברורים והציע להתנהל תמיד בזהירות, עם ובלי המלצות.

השאלה של מרק במקומה.

מעבר לזה הדברים חוזרים על עצמם: סלאבה הוא לקוח המגן על עצמו, אחרים לעומת זאת מגנים על הכלל, על חופש הביטוי והצדק.

איך אמר טרומפלדור? טוב למות בעד ארץ עם כ"כ הרבה גבורי על.

זמן לנעול.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...