Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ראפיד ידנית 1.2 TSI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המוניות של סקודה זה מנוע TDI שהוא ותיק ואמין.

בגלל שלא מעניית אותי האמינות, ועושה רושם שצריכת הדלק היא טובה אז כנראה שאלך על הראפיד.

אם זשה היה רכב פרטי, אני חייב לומר שהייתי חושש לקנות אותו. גם לדעתי הטכנולוגיה עדיין לא בשלה ב 100%.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
המוניות של סקודה זה מנוע TDI שהוא ותיק ואמין.

בגלל שלא מעניית אותי האמינות, ועושה רושם שצריכת הדלק היא טובה אז כנראה שאלך על הראפיד.

אם זשה היה רכב פרטי, אני חייב לומר שהייתי חושש לקנות אותו. גם לדעתי הטכנולוגיה עדיין לא בשלה ב 100%.

קונצרן פולקסווגן זו חברה רצינית.

לבוא ולומר שהטכנולוגיה עדיין לא בשלה זו התייחסות לא רצינית שמתאימה אולי לדור של אנשים זקנים שלא מוכנים לקבל דבר חדש.

זה מזכיר לי שכאשר נכנסו מנועי 1.4 טי.אס.איי בגולף שיווקו במקביל את מנועי 1.6 האטמוספיריים. הרבה זקנים שרכשו גולף כמובן הלכו על ה 1.6, הם גם עשו זאת בעצת אנשי המכירות שמן הסתם אמרו להם שכדאי ללכת על המנוע הותיק ולא ללכת על הדבר החדשני.

לדעתי, מדובר בשטות מוחלטת. מי שקונה רכב חדש נהנה גם משנתיים אחרונות ומי שמטפל ברשת המוסכים של פולקסווגן מקבל גם אחריות מורחבת של רצון טוב מעבר לשנתיים.

אני לא רואה בעייתיות במנועי טי.אס.איי. נכון היו קצת חבלי לידה, היו גם מס' דגמים שבהם היו כשלים, אבל תסתכלו כמה מכוניות סקודה ישנן בציי הרכב של חב' הליסינג.

הדבר מדבר בעד עצמו.

אם היה כשל טכנולוגי במנועים הללו- ציי הרכב לא היו מעזים לקנות את הרכבים האלה.

ותחשבו על זה.

פורסם

לבוא ולומר שהטכנולוגיה עדיין לא בשלה זו התייחסות לא רצינית שמתאימה אולי לדור של אנשים זקנים שלא מוכנים לקבל דבר חדש.

זה מזכיר לי שכאשר נכנסו מנועי 1.4 טי.אס.איי בגולף שיווקו במקביל את מנועי 1.6 האטמוספיריים. הרבה זקנים שרכשו גולף כמובן הלכו על ה 1.6, הם גם עשו זאת בעצת אנשי המכירות שמן הסתם אמרו להם שכדאי ללכת על המנוע הותיק ולא ללכת על הדבר החדשני.

לדעתי, מדובר בשטות מוחלטת. מי שקונה רכב חדש נהנה גם משנתיים אחרונות ומי שמטפל ברשת המוסכים של פולקסווגן מקבל גם אחריות מורחבת של רצון טוב מעבר לשנתיים.

אני לא רואה בעייתיות במנועי טי.אס.איי. נכון היו קצת חבלי לידה, היו גם מס' דגמים שבהם היו כשלים, אבל תסתכלו כמה מכוניות סקודה ישנן בציי הרכב של חב' הליסינג.

הדבר מדבר בעד עצמו.

ותחשבו על זה.

אני חושש שאתה לא מבין את הקונספט של ציי רכב:

ציי רכב פועלים ע"פ שיקולי מס ותמחור (הנחה מהיבואן). אמינות ממש לא מעניינת אותם . הם דורשים אחריות יצרן (ושקודה בצי רכב תתן שלוש שנים אחריות ולא יום פחות, ולא על בסיס של "רצון טוב"). בתום שלוש השנים ציי הרכב ממהרים להפטר מהרכבים בדיוק מהסיבה הזו.

שאלת את עצמך פעם למה אין חוזה ליסינג ל 4 שנים ?

(דרך אגב , פעם נתקלתי בחוזה ארבע שנתי אבל החברה מהר מאד הבינה שהשנה הרביעית יכולה לעלות הרבה כסף ללא אחריות יבואן - עברו חיש מהר לשלוש).

אז למה ללקוח פרטי VAG נותנים רק שנתיים אחריות שכל קוראנית מתחילה נותנת שלוש ?! מה קרה? קצת קיץ אז נשברים ?!

ובלי שום קשר ל VAG: מנועים אטמוספריים בהכללה הם באמת אמינים יותר ממנועים מוגדשים או מוזרקים.המוכרן לא טעה. קח למשל דוגמא ממלכת האמינות סובארו: יש להם דגם ,לא נזכיר את שמו, עם מנוע טורבו (מוגדש) 2.5 ליטר - הרבה בעיות. הדגם ה"נחות" של אותו הרכב , עם מנוע אטמוספרי 2 ליטר פשוט נהדר (ויש יטענו שסובארו לא יודעת לייצר מכונית - אני בספק).

VAG ואחרות , כחלק מתהיליכי ייעול, עברו למנועים קלים/קטנים/זולים/חסכוניים יותר לייצור . להגיד שהם יותר טובים ?! לא בטוח...

שוב דפדף אחורה בשרשור זה ללינק שצירפתי: אפילו הגרמנים עצמם לא מחשיבים את שקודה כסמל האמינות.

אל תתבלבל, במכוניות : חדש אינו בהכרח טוב יותר . זה רק אומר שאתה תהיה שפן הניסיונות.

יש כאלה שמסתכלים על ציי הרכב של המוניות כעל מדד: גם זה מטעה:רוב המוניות (גם של שקודה) משתמשות במנועי דיזל ישנים מוכחים וטובים.

פורסם

הדבר מדבר בעד עצמו.

ותחשבו על זה.

התגובה הזו די הצחיקה אותי האמת, VW הוציאה את גיר ה DSG כאשר הוא לא היה טכנולוגית בשל, ההוכחה היא המצב בשטח והריקולים הרבים אשר נעשו לגיר.

לגבי מנוע 1.4 עם הטורבו ומגדש על, גם המנוע הזה לא הוכיח אמינות מרשימה ובשקט הוא הושמט מההיצע.

ההגנה העיוורת שלך למותג מונעת ממך לראות את המצב לאשורו.

דרך אגב זה אינו יחודי רק ל VW (הוצאת רכב עם מרכיב טכנולוגי חדשני שאינו בשל לחלוטין).

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אם נסועה גבוהה בבין עירוני וחיסכון בדלק חשובים - אולי שווה באמת לחשוב על C3 פיקאסו דיזל.

בכל מקרה, אם אתה סגור על הראפיד, כדאי שתנסה לבדוק את הטולדו - רכב זהה לחלוטין, אך מגיע כסטנדרט יותר מאובזר מהסקודה.

.We apologise for the inconvenience

• תוכן חדש...