Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגה קשה רנו קנגו 2002

israelshalom
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

ברשותי רנו קנגו טורבו דיזל 2002

בימים האחרונים כשאני מניע את הרכב למשך כדקה עד שתיים ההגה קשה מאוד ולאחר מכן משתחרר .

מה יכולה להיות הבעיה.

תודה

ישראל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה הגה הידראוולי עם משאבה חשמלית שממוקמת לפני הגלגל הקידמי שמאלי.

תקלות אפשריות - בעיה בהספקת מתח למשאבה - יש ממסר סגול בבית הממסרים ליד המצבר, בעיה במשאבה עצמה, אבל יש עוד דבר:

אם לא מגיע אות סל"ד תקין מהמנוע - המחשב לא מפעיל את המשאבה.

למשל התנעת המנוע בעייתית ולאחר התנעה המנוע לא פועל עגול - יתכן והמשאבה לא תפעל.

לאחר כיבוי והדלקה לרוב זה מסתדר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום

ברשותי רנו קנגו טורבו דיזל 2002

לפני כמה ימים כתבתי שיש לי בעיה שלעיתים ההגה כוח לאחר הנעה הוא קשה ומשתחרר תוך כדי נסיעה.

שמתי לב שלעיתים לאחר הנעה הוא מתחיל קשה ומשתחרר בהמשך, או לעיתים לאחר ההנעה ההגה בסדר ואין שום בעיה.

כמו כן לעיתים תוך כדי נסיעה או סיבובים ההגה נהיה קשה , אני מחנה את הרכב לדוגמא לצורך קנייה מהסופר וחוזר מניע את הרכב ההגה בסדר .

מה ההסבר לתופעה הזו?

האם יש קשר להנעה של הרכב?

האם יש קשר בין המחשב להפעלת המשאבה?(בוקי לא הבנתי את תשובתך הקודמת)

ישהראל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• שבועיים מאוחר יותר ...

שלום רב

מצאתי שהבעיה שיש לי בהגה כוח היא מהממסר של משאבת הגה הכוח, יש שם ממסר לא מקורי.

איזה ממסר ( כמה זרם) צריך להיות למשאבת הגה כוח של רנו קנגו 2002 טורבו דיזל דגם RTE

ישראל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...