Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחסום חניה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

חניה בבית משותף מתפנה באופן קבוע (לא יהיה רכב יותר), ואני מחפש דרך להגן על פיסת הקרקע החשובה הזאת מפני דיירי הבניין שכבר לוטשים עיניים כמו עורבים.

יש כל מיני מחסומים למיניהם שראיתי ברשת.

מחפש המלצה למתקן ולמתקין. ואם מישהו יודע עלויות , כבר יותר טוב.

BMW 120i*Ford Focus III 2000cc

MINI 998cc*MINI 998 cc*Ford Focus I 1600cc

פורסם

החניה רשומה בטאבו? אם כן - עשה הסכם ג'נטלמני עם השכן החביב עליך, זה שאתה סומך עליו שיפנה את החניה כאשר תזקק לה. כמובן אם מדובר בחניה שאינה רשומה בטאבו אסור לך לחסום אותה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תוכל להשכיר אותה,להרויח כסף ולתלות שלט: שמור לרכב מס' : XXXXXXX , החונה בחניה זו-יגרר על חשבונו.

פורסם

אם רשומה החלקה על שמכם בטאבו, אתה יכול לבצע חסימה,

הפתרון הזול - לא צריך מחסום חניה ושאר פריטים יקרים, שרשרת פשוטה מהטמבוריה מקצה לקצה, לעמודי הבניין או לעמודי מתכת שתתקע בקצוות.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

כמובן שהחניה בטאבו, אחרת לא הייתי מעלה על הדעת.

לא ניתן לקשור שרשרת, למרות שזה רעיון טוב, בגלל שהחניה במקום פתוח לגמרי.

אני צריך מחסום. כזה שלא יאפשר לאנשים להשתמש בחניה כשלהם, וברור לי שזה יקרה תוך כמה ימים.

גם השכרה לא על הפרק כרגע.

פורסם

הזהר מהמלצותיו של רז, הוא משרתו של האלפיון העליון. המחיר יכול להיות בכיף חמשה-שה אלפים יותר ממחיר השוק.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
הזהר מהמלצותיו של רז, הוא משרתו של האלפיון העליון. המחיר יכול להיות בכיף חמשה-שה אלפים יותר ממחיר השוק.

יש לו תואר אדריכל והוא נוסע בפיז'ו 205. אין מה לפחד.

פורסם

מציע לך לתת את הרשות על החניה לשכן אחד שאתה סומך עליו עד שיתבקש להפסיק להחנות שם.

חוסך לך כסף, מאפשר לשכן שמגיע לו להנות בינתיים מעוד חניה, נותן לך דריסת רגל בחניה.

כל עוד החניה שלך בטאבו אתה יכול להניח בה אבטיח ולקבוע שזה המקום שלו ואף אחד לא יכול להזיז אותו.

תסביר לשכנים הנחמדים שכמו שאתה לא נכנס לבית שלהם בלי רשות הם לא יחנו בחניה שלך בלי רשות.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

לא הבנתי, מה אכפת לך שמישהו מדיירי הבניין יחנה שם?

אני אישית הייתי משכיר את החנייה, אך כתבת שמבחינתך זה לא עומד על פרק, חבל.

פורסם
אחיתפול דווקא נתן עצות מצוינות, עובדה.

אכן. נתן עצה טובה, לא שמעו בקולו, ועשו לו type cast של לוזר שלא עוזב אותו עדיין.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...