Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיעה בגיר רובטי באופן ידני ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם עשיתי רישון רק על אוטומוט לצערי . ואני יודע שהדעה הכללית היא שגיר רובטי זה לא משהוא .

אני יכול לקנות רכב כגון סקודה סיטיגו רובטית ואז לשים מצב ידני ולסוע ככה על הרכב תמיד ?

אין איזהשהוא בעיה בגלל שהרכב רובטי ואני אסע עליו באופן ידני שיגרם בלאי ?

פורסם

אם אין דוושת קלאץ', אתה מורשה לנהוג על הרכב. אם אתה רוצה לנהוג על רכב רובוטי במצב ידני, זו החלטה בלעדית שלך ואין עם זה שום בעיה. לא ייגרם בלאי יוצא דופן כתוצאה משימוש במצב ידני, אלא אם כן אתה תמשוך את המנוע לטורים גבוהים מדי בין הילוך להילוך ולפרקי זמן ממושכים.

פורסם

ובתור בונוס, בחלק מהתיבות הרובוטיות החד מצמדיות, הנסיעה במצב ידני הרבה יותר חלקה ונעימה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כל עוד התיבה היא לא ידנית פיזית- קלאץ' ובורר הילוכים H או כל צורה אחרת, מותר לך לנהוג ברכב.

כל עוד אתה עושה שימוש סביר ברכב אין סיבה שיהיה בלאי גדול יותר בשימוש במצב הידני.

כמו שבגירה אמר יש מכוניות שהרבה יותר נוח בהן לנסוע על המצב הידני.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תוכן חדש...