Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מברגה לשימוש בסיסי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התחלתי בקריאה בארכיון הפורום , מרוב מידע התבלבלתי.:brickwall: :

השימוש ? , בסיסי מאוד ,כמה פעמים בשנה , להוציא ברגים מהקיר , הברגה קלה/בינונית בעץ ואם זה לא מוגזם לבקש , קידוח קל בקיר בלוקים (מוגזם?)

בארכיון כאמור יש הרבה נושאים , אבל גם הרבה בלבול:

-כולם ממליצים על מקיטה , מנגד יש כאלה שאומרים שהמוצר יקר עבור שימוש מועט וזאת כי הסוללה תהרס גם ככה אחרי שנתיים/שלוש .

-חלק אומרים שאימפקט לא מומלץ לעבודות כמו שרשמתי וחלק אומרים שכן .

בעבר היה לי BOSH מהסדרה הירוקה (קניתי אותה לפני 7 שנים ) , שממש לא הרשימה אותי , השתמשתי בא לאחר הקניה , ובפעם השניה שהייתי צריך אותה ( חצי שנה אחרי), כבר הסוללה התחילה לעשות בעיות , מה גם שהיא היית גדולה ומגושמת ,אז לא התלהבתי להוציא אותה הרבה.

הדרישות שלי מהברגה :

-קומפקטית וקלה

-אמינות , כאמור אני זקוק למברגה פעמים בודדות בשנה , אבל חשוב לי שתעשה את עבודה.

- סוללה עמידה , שלא תהרס מישיבה בארון.

תקציב עד 900 ש"ח .

ראיתי את המקיטה הזאת וממש אהבתי אותה , היא ניראת קומפקטית ,ואהבתי גם שאין לה בטריה שמפריעה ליד מלמטה

, אבל אז, קראתי שאימפקט כמו זאת זה "אובר קיל" לצרכים שלי ..

http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1SW744D25C

תודה לכם :)

• תוכן חדש...