Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אתמול במהלך נסיעה בדרך ראשית ולקראת עצירה ברמזור באיזורי מהירות של 60 קמ"ש הורדתי את הגיר לניוטראל, התחלתי לבלום ואז הרכב כבה, מזל שהתעשתי מהר והנעתי את הרכב מיד בכדי להחזיר את יכולת הבלימה, זה לא קרה לי אף פעם לפני, זה גם לא קרה בנסיעה נוספת אחרי, כאשר זה קרה הרכב הניע מיד ללא כל בעיה.

-הרכב עשה נסועה של כ5,000 ק"מ בחייו.

-הרכב ידני.

-האם גיר גבוהה במהירות נמוכה מכבה מנוע ?(רק בשביל לשלול טעות אנוש שאני דיי בטוח שלא קרתה)

תודה רבה וערב טוב,

------------------

פורסם

קרה לי את אותו מיקרה בסוזוקי אלטו חדשה - לפני כניסה לכיכר לחיצה על הקלאצ' ומעבר לניוטרל הרכב כבה. קרה גם כן רק פעם אחת במשך 50 אלף קילומטר. לא ראיתי צורך לגשת למורשה למרות האחריות שיש כי כל עוד דברים לא ניתפסים שוב על חם לא רציתי שיחליפו סתם דברים וייגעו ברכב. אלה כבר שיקולים שלך.

פורסם

לא גולשים לעצירה בהילוך סרק כי אם הייתם מאבדים את הבלמים הייתם דורסים מישהו כי הרכב נכבה, גולשים לעצירה כשהרכב בהילוך הנמוך ביותר שאפשר לשלב הווה אומר שני, וחצי שניה לפני עצירה מוחלטת יש להכניס את דוושת המצמד ולשלב להילוך סרק.

התענוג שמוביל אותך

• תוכן חדש...