Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם קיימת אגרה ב6 צפון ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני מעוניין לנסוע מב"ש לכביש 431 (או איילון) דרך כביש 6. יש וויכוח האם הקטע הזה כרוך באגרה או לא.

אשמח לתשובה חד משמעית, תודה !

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

התשובה במרשתת .

ולצורך העניין - כן, מקרית גת צפונה יש אגרה.

אם אתה בעל הרכב מומלץ להרשם כמנוי (ובאותה הזדמנות למנהרות הכרמל - הגביה נעשית על ידי אותו מפעיל), תקבל הנחה של כ-25% ולא תסתבך עם חשבוניות שלא הגיעו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא מקרית גת צפונה יש אגרה אלא מהמחלף שנמצא צפונית לקרית גת (שכחתי את שמו), במקביל לצומת מסמיה ויציאה לאשדוד.

משהו כמו 30 קילומוריים דרומים הם ללא תשלום כיוון שנסללו על חשבון מדינת ישראל ולא חברת "דרך ארץ".

אחרי שעברת את היציאה לאשדוד אתה מחויב באגרה.

פורסם

נכון.

יש לציין שמחלף שורק הוא מחלף כפול, שכולל יציאה לצומת מסמיה ובהמשך יציאה לכביש מס' 7 לכיוון צומת כנות.

גשר חיוב ראשון נמצא אחרי היציאה ל 7.

פורסם

אז איך אתם ממליצים לנסוע ? אני מתכנן לצאת ב13:00~

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

רק בקטע הדרומי שנפתח לא מזמן אין אגרה, וגם זה זמני כמובן... הקטע הצפוני קיים כבר

לא מעט זמן, והוא בתשלום כמו כולם.

זכר אלפא שמחכה לנקבת האלפא שלו, רצוי אלפא ספיידר...

פורסם

פתח וויז/גוגל מפות או אתר דומה. בשעה כזאת אני לא מאמין שיהיה הפרש משמעותי בזמנים שיצדיק תשלום לכביש 6 (תשלום גבוה יחסית לקטעים הראשונים).

אגב, גם הקטע המשותף עם כביש 1 הוא ללא תשלום (מחלף דניאל). ולקטע הצפוני חיוב נפרד (וכל המידע הזה מופיע כמובן באתר).

פורסם
רק בקטע הדרומי שנפתח לא מזמן אין אגרה, וגם זה זמני כמובן... הקטע הצפוני קיים כבר

לא מעט זמן, והוא בתשלום כמו כולם.

הקטע הדרומי ממחלף שורק עד חוות פיליפ ליד צומת קמה נפתח לפני כ 7 שנים.

כבר רצו בעבר להטיל אגרה של כמה שקלים בודדים על נסיעה בקטע כביש זה אך הדבר לא אושר בוועדת הכלכלה, מאחר שכמו שכתבתי הקטע הנ"ל נבנה מכספי הציבור.

פורסם
אז איך אתם ממליצים לנסוע ? אני מתכנן לצאת ב13:00~

כביש 6 בקטע החינמי בלבד,

צא בכביש 7 (שים לב, אם אני זוכר נכון מדובר בלולאה מייד אחרי המעבר מתחת לגשר, אל תצא ביציאה הראשונה לכביש 3)

סע בכביש 7 ואז 41 ואז כביש 4 צפונה

במחלף חולות עלה על איילון צפון.

שים לב למצלמות מהירות בכביש 40 מב"ש ועד הכניסה לכביש 6.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

בוקי,

קטע האגרה של כביש 6, כבר במכרז המקורי, היה אמור להיות אך ורק במקטע גדרה-חדרה, בעוד שהכביש אמור להיות ממחלף הנגב ועד קרית שמונה/ ראש הנקרה (בחלק הצפוני הוא מתפצל ל 2 נתיבים שונים).

בעקבות פסיקת בג"צ שחייבה את דרך ארץ למנהר את הקטע עירון-תות בשתי מנהרות (וטוב מאוד שכך), ההוצאות של הקטע הזה כ"כ גדלו שהמדינה אישרה להם לגבות אגרה גם למקטע הזה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
התשובה במרשתת .

ולצורך העניין - כן, מקרית גת צפונה יש אגרה.

אם אתה בעל הרכב מומלץ להרשם כמנוי (ובאותה הזדמנות למנהרות הכרמל - הגביה נעשית על ידי אותו מפעיל), תקבל הנחה של כ-25% ולא תסתבך עם חשבוניות שלא הגיעו.

מנוי במנהרות הכרמל לא מקנה שום הנחה.

זה רק נוח יותר כי אז אין צורך להתעכב בעמדת התשלום.

יחד עם זאת, אחרי שימוש במנהרות הכרמל מספר פעמים בדרך מהרצליה לקרית אתא (הדרך ה"רגילה" שלי עוברת דרך כביש 70, יקנעם וצומת יגור) הגעתי למסקנה שאין כאן חסכון של זמן (ויש לי מנוי), ולו בגלל העיכוב במפרץ חיפה בין היציאה מהמנהרה לעליה לכביש 22 בצומת וולקן.

נראה שיהיה חסכון של זמן אם יהיה (ונראה שיהיה) חיבור מהיר מהמנהרות לכביש 22.

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם

הוא התכוון שיש הנחה של 25% בחשבוניות שיגיעו מכביש 6 (25% לבעלי מנוי פסקל,פחות למנוי וידאו) מאשר לשלם מחיר מלא בתור לקוח מזדמן.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
מנוי במנהרות הכרמל לא מקנה שום הנחה.

זה רק נוח יותר כי אז אין צורך להתעכב בעמדת התשלום.

יחד עם זאת, אחרי שימוש במנהרות הכרמל מספר פעמים בדרך מהרצליה לקרית אתא (הדרך ה"רגילה" שלי עוברת דרך כביש 70, יקנעם וצומת יגור) הגעתי למסקנה שאין כאן חסכון של זמן (ויש לי מנוי), ולו בגלל העיכוב במפרץ חיפה בין היציאה מהמנהרה לעליה לכביש 22 בצומת וולקן.

נראה שיהיה חסכון של זמן אם יהיה (ונראה שיהיה) חיבור מהיר מהמנהרות לכביש 22.

מסכים לחלוטין. החיבור מהמנהרה לכביש 22 צפוי להפתח באביב הקרוב - אם תרד בדורי ותסתכל ימינה תראה כביש רחב עובר מתחת למסילת הברזל (שהועלתה על גשר) ליד המזבלה הישנה. הכניסה ל-22 תהיה במחלף ידין.

לדבי הנסיעה לקרית אתא - אם אתה נכנס אליה ממזרח הדרך הטובה ביותר היא אכן דרך צומת יגור וצומת זבולון. אם אתה צריך להגיע לצידה המערבי של קרית אתא נסה נסיעה עד צומת לב המפרץ, פניה ימינה (כן, יש כמה רמזורים עד וולקן) ועליה ל-22 בוולקן.

ד"א - אני כמעט הפסקתי להשתמש במנהרות - הנסיעה דרך כביש נחל הגיבורים חוסכת לי הרבה זמן וכסף, גם אשתי צמצמה את הנסיעה בהן, נוסעת רק בבוקר כאשר היא יוצאת מהגרנד קניון בשעה 07:00 וצריכה להגיע ליקנעם ואז המנהרה מביאה אותה בנוחות לצומת הנפח. בדרך חזרה היא יוצאת מכביש 75 ביציאה לכיוון טבעת פז ומשם 2 דקות למשטרה ולכביש נחל הגיבורים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...