Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש קשר, ברוב הטלפונים הניידים השקע של הטעינה יושב של ה - לוח הראשי של הטלפון או על לוח משני שמתחבר עם כבל פלקס (בארץ קוראים לו משום מה פלאט).

יש לזה כמה שמות וסוגים - flex, flat, ribbon:

http://en.wikipedia.org/wiki/Flexible_flat_cable

flexible-flat-cable-01-B.jpg

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
נפלו על המילה בגלל ההקשר.

יש איזשהו קשר בין "מעגל חשמלי מיניאטורי", לשקע טעינה, לתקלה בפועל?

לא, אבל התייחסו למושג "מיקרו-סכמה" כאילו אינו קיים.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם
עד כמה שזכור לי, דווקא לנוט 2 יש סוג של גוף קירור. ולא זכור לי שהוא התחמם בצורה קיצונית גם כשהפעלתי אפליקציות כבדות ב35 מעלות חום, וגם לא כשהוא תקוע מתחת לשמשה באוטו עם וייז מופעל.

לדעתי פה סמסונג עשו עבודה מצויינת (כנראה גם בגלל שמדובר במכשיר גדול, שהכל בו פחות דחוס).

אין לו גוף קירור. יושב אצלי אחד כזה מפורק על השולחן ברגע זה ממש.

לאף מכשיר סלולרי אין גוף קירור- זה לחלוטין לא דרוש. אף מכשיר גם לא מתחמם בצורה שמפריעה למישהו בכלל, אלא אם משהו משאיר את המעבד על עומס גבוה כל הזמן (אהמ אהמ רום של המפעילות על מכשירי סאמסונג)

הנוט 2 לא מתחמם פחות מהגלקסי S3, והנוט 3 או S4 לא מתחממים יותר מקודמיהם. אבל זה גם לא ממש רלוונטי- מכשירים לא מגיעים למעבדה כתוצאה מהתחממות בשום מצב.

פורסם
לא מבין למה נפלו על המילה "מיקרו סכמה"?

בגלל שזה נשמע "חשחמי"... בערך כמו שמוסכניק בא ואומר "הלך היוניט" (שיעשע אותי עוד בתור ילד).

פורסם
אף מכשיר גם לא מתחמם בצורה שמפריעה למישהו בכלל, אלא אם משהו משאיר את המעבד על עומס גבוה כל הזמן (אהמ אהמ רום של המפעילות על מכשירי סאמסונג)

בעלי נקסוס 4 ו HTC ONE X (לא רק) יישמחו לחלוק על דעתך, כשהמכשיר שלהם מגיע לקצת יותר מ 50 מעלות תחת מעמסה בינונית (וזה עוד אחרי Downclock מכוון של היצרנית).

זה כבר די מורגש, על אחת כמה וכמה אם אתה גם רוצה לנהל שיחת טלפון ללא דיבורית בדקות שלאחר מכן.

*אפשר לאחד עם התגובה הקודמת*

פורסם

המכשיר לא מתחמם יותר מהמקבילים שלו ברוב המקרים- זה פשוט שתכנון Unibody או פלטת זכוכית מעבירים את החום לידיים בצורה הרבה, הרבה יותר טובה.

לגבי ה One X אני תוהה על מה מדובר, לאחותי יש אחד כזה, שיחקתי איתו לא מעט גם בעומס כבד.

מצד שני, מדובר בגרסת הסנאפדראגון, לא הטגרה 3

פורסם
בגלל שזה נשמע "חשחמי"... בערך כמו שמוסכניק בא ואומר "הלך היוניט" (שיעשע אותי עוד בתור ילד).

בתור מי שאינו מבין שום דבר בנושא, יעזור לך פירוט מעמיק יותר? :?

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

לא, אבל אדם שמציג את עצמו כאחד שמתיימר להתעסק בטכנולוגיה עדינה, אבל נראה כמו מישהו שלא ממש כדאי לפגוש אותו בסמטה חשוכה, יושב בדוכן שהוא חור בקיר, אמור להדליק אצלך לא נורה אדומה, אלא אורגן אורות שלם כמו במפגשים מהסוג השלישי או דשבורד של סיטרואן.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

:roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao:

שמנזר, הרגת אותי לגמרי.

אם רק היה לי מקום בחתימה זה היה נחטף לשם. :lol: :lol: :lol:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...