Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שטיפת משאיות ואוטובוסים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. ברצוני לפתוח שטיפה למשאיות ואוטובוסים. האם יש פה נהגים רלוונטים שיכולים להמליץ על מקום מסוים?

או איפה שאתם הייתם רוצים ליראות שתיפה כזאת?

פורסם

לפי דעתי איזורים יעודיים יהיו איזורי התעשייה.

בנוגע לאוטובוסים אני יכול להגיד לך שבחיפה יש לאגד שטיפה משלה. החברה לא משתמשת בשירותי חוץ.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

חפש היכן יש פריסה ארצית של רשתות מוסכים למשאיות ואוטובוסים ואז בהתאם בקרבת מקום תפתח.

נסה באיזור באר שבע או באיזור הצפוניים

Confidence In Motion

פורסם

בתחנת דלק של חברת דלק כמדומני בין אזור לאיזור התעשייה בחולון יש תחנה עם שטיפה לאוטובוסים.

שטיפה למשאיות יש בהמון מפעלי מלט (וכד') גדולים כמו סולל בונה.

Miata ND2

פורסם

את האמת שבאיזור באר שבע לא ראיתי משהו, אבל איכשהו שוטפים את המשאיות והאוטובוסים. אולי כדאי לפתוח משהו רציני יותר.

כדאי לקחת בחשבון שעל כל אוטובוס, בעיקר בחלק הפנימי, יש לא מעט עבודה בכלל, וכדי לסיים לנקות אותו מהר, צריך כמה עובדים חרוצים ש"ירביצו עבודה".

גם צריך משהו מעבר לכלים סטנדרטיים, הרי צריך לנקות את הגג איכשהו, אפילו עם מטאטא (:?), אבל זה גם כן צריך לחשוב עליו.

כמובן כל הדברים האלו יהיו מחושבים במחיר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
את האמת שבאיזור באר שבע לא ראיתי משהו, אבל איכשהו שוטפים את המשאיות והאוטובוסים. אולי כדאי לפתוח משהו רציני יותר.

כדאי לקחת בחשבון שעל כל אוטובוס, בעיקר בחלק הפנימי, יש לא מעט עבודה בכלל, וכדי לסיים לנקות אותו מהר, צריך כמה עובדים חרוצים ש"ירביצו עבודה".

גם צריך משהו מעבר לכלים סטנדרטיים, הרי צריך לנקות את הגג איכשהו, אפילו עם מטאטא (:?), אבל זה גם כן צריך לחשוב עליו.

כמובן כל הדברים האלו יהיו מחושבים במחיר.

מכונת שטיפה למשאיות נראית בדיוק כמו שטיפה רגילה, אבל יותר גדולה. לכן אין שום בעיה לנקות גם את הגג.

פורסם

היי,

אני לא יודע בנוגע למקום, אבל אני גם כן חשבתי כבר כמה פעמים לפתוח מכון שטיפה לאוטובוסים ומשאיות. אני יכול להמליץ לך על כמה חברות טובות שבונות אחלה מכונות לשטיפת רכבים כגון: ISTOBAL, HANNA, WashTec ועוד (תוכל למצוא אותן אצל יבואינים גדולים בתחום).

לאחרונה ראיתי מכונה מגניבה לשטיפת אוטובוסים ומשאיות שמייבאת חברת עוז בת גלים, מכונה בעלת מברשת אחת (דגם - Iteco D500). המברשת הזאת מייעלת את תהליך השטיפה הן בזמן שלוקחת השטיפה והן בצריכת המים, ממליץ לך לבדוק עליה (יש מידע באתר של חברת עוז בת גלים).

מאחל לך בהצלחה!

iteco-d500.jpg

• תוכן חדש...