Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

I30CW יונדאי -קניה מליסינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש רכב משפחתי לקנייה בתקציב של 70-60 אלף , מעוניין להחזיק את הרכב לפחות חמש שש שנים.

קיבלתי הצעות ראשוניות של 70,000 מליסינג פרטי עם קילומטראג' די גבוה של 70K ק"מ שנת 2011.

מישהו מכיר את האוטו ויכול לייעץ אילו "מחלות" אופייניות צריך לחפש כשקונים את סוג הרכב הנ"ל ?

ולאיזה מחיר מינימום חברות הליסינג יסכימו לרדת ?

תודה

פורסם

בסך הכל, הרכב די אמין ואין הרבה בעיות מיוחדות. אולי איזה בעיה ביוניט בלם, אבל זה בקטנה.

מבחינת מחיר - ההצעות שקיבלת קצת גבוהות ועם סקר מחירים טוב יותר תוכל לקבל לדעתי הצעות מחיר טובות יותר. אם לא בא לך לעשות את סקר המחירים בעצמך, תירשם פה וביום ראשון יעשו בשביל את הסקר בלי שתצטרך אפילו לקום מהכיסא במשרד.

בכל מקרה חשוב להבין שרכב זה לא במבה. כשאתה קונה במבה אז ברור שכל השקיות של הבמבה הן אותו הדבר, אז למה לשלם יותר על במבה במכולת כשאפשר לקנות בזול בסופר? אבל רכב זה לא במבה וכשקונים רכב יש הבדל בין רכב אחד לרכב שני. אפשר למצוא לך רכב מליסינג פרטי עם 30 אלף קילומטרים ב-40 אלף ש"ח. שווה? אולי, רק תזכור שהוא עבר תאונה קלה וצביעה כללית. עדיין שווה?

מה שאני מנסה להגיד זה שתיזהר מלהסתכל רק על שורת המחיר. עדיף לשלם קצת יותר במעמד הרכישה ולא להצטער על זה שנים אחר כך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

איך יודעים שזה ליסינג "פרטי"? ברישיון עדיין יהיה רשום "השכרה\החכר", לא ידוע לי על רישום ברישיון של "החכר פרטי", אנא תקנו אותי אם אני טועה.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

אני חושב שאתה צודק, אבל אפשר לקבל מחברת הליסינג מסמכים המעידים על מקוריות הרכב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
איך יודעים שזה ליסינג "פרטי"? ברישיון עדיין יהיה רשום "השכרה\החכר", לא ידוע לי על רישום ברישיון של "החכר פרטי", אנא תקנו אותי אם אני טועה.

ברישיון שני סוגי הליסינג כתובים אותו הדבר. בחברת ליסינג מסודרת הנציג יוכל להציג לך אישור חתום שמדובר בליסינג פרטי ולא בליסינג תפעולי "רגיל". אצל סוחר רכב חאפר הכל יהיה ליסינג פרטי כי זה נשמע יותר טוב ללקוח ההדיוט.

פורסם

יש לי שאלה לגבי הצעת מחיר ספציפית מחברת ליסינג גדולה

I30CW 2011 ינואר

50K ק"מ , רכב מליסינג נהג יחיד , הוחלפו דלת וכנף . אין פגיעות שלדה.

המחיר הטוב ביותר שהסכימו להגיע עד כה 69,000 אלף .

כולל טיפול וטסט , אחריות שנה.

עד כמה המחיר קרוב למה שאפשר להשיג והאם יש סיכוי שרכב דומה בינואר יעלה יותר (כלומר ההנחה תפחת , מחירון 83,000)

פורסם

אין הרבה סיכוי שרכב דומה בינואר יעלה יותר. המחירים של הרכב המשומש רק יורדים עם הזמן ואם תחכה לפברואר המחיר ירד עוד יותר.

פורסם

למרות שדצמבר חברות הליסינג להוטות יותר להיפטר מהמלאי ?

אין מצב שאחוז ההנחה ידעך בינואר ?

קיבלתי 16% הנחה ממחירון לוי יצחק (10% הפחתת ליסינג פלוס 6 אחוז נוספים)

פורסם

הנחה טובה לרכב כזה היא 20% מהמחירון. ככה גם חברות הביטוח מתייחסות לרכב כזה.

שים לב: אם תקנה את הרכב, והאוטו יעבור תאונה קטלנית, טוטל לוס (חס ושלום), חברת הביטוח תחזיר לך מחירון פחות 22% (עקב יד ליסינג).

תבדוק אותי אם אני טועה.

לגבי ינואר... זה לא ממש משנה , חברות הליסינג פועלות לפי לחצים שונים מחודש כזה או אחר. בדר"כ אלה שיקולי מלאי . אם

אתה יודע על חודש עם מצב החזרות גבוהה אז אולי תוכל לצפות את גודל ההנחה... אבל זה מידע דיי קשה למציאה.

עצתי לך , תפעיל קצת לחץ על המוכרן , תציג לו הצעה מחברה אחרת וכו'.... שיעשה לך את הצגת "לא יכול, אבקש אישור חריג..."

פורסם

לגבי ינואר... זה לא ממש משנה , חברות הליסינג פועלות לפי לחצים שונים מחודש כזה או אחר. בדר"כ אלה שיקולי מלאי . אם

אתה יודע על חודש עם מצב החזרות גבוהה אז אולי תוכל לצפות את גודל ההנחה... אבל זה מידע דיי קשה למציאה.

נכון, ינואר לא ממש משנה לחברת הליסינג. אז הרכב יישאר במגרש עוד שבוע, מה יקרה? סוף העולם?

גם חודש עם הרבה החזרות פחות קריטי. אל תשכח שיש buffer נוסף בין לקוח הליסינג התפעולי לרוכש ושמו ההכנה למכירה. אם יש חודש עם הרבה החזרות רכבים פשוט לא מכינים את כל מה שמסיים עסקאות ומכינים רק את הרכבים ש"שוריינו" על ידי לקוחות.

פורסם
נכון, ינואר לא ממש משנה לחברת הליסינג. אז הרכב יישאר במגרש עוד שבוע, מה יקרה? סוף העולם?

גם חודש עם הרבה החזרות פחות קריטי. אל תשכח שיש buffer נוסף בין לקוח הליסינג התפעולי לרוכש ושמו ההכנה למכירה. אם יש חודש עם הרבה החזרות רכבים פשוט לא מכינים את כל מה שמסיים עסקאות ומכינים רק את הרכבים ש"שוריינו" על ידי לקוחות.

אני לא בטוח שזה הכי מדוייק. למיטב הבנתי, מבחינה חשבונאית חברת ליסינג / השכרה (ולא קבוצה, רק הרכב) מבססת את השווי שלה בעיקר על בסיס מלאי הרכבים שלה ששווים כסף ועל סמך חוזים קיימים + יתרת מזומנים. בגסות נגיד שבנכסים מול התחייבויות הצד של הנכסים המשתנים הוא הרכבים + מזומן.

אם חברה רוצה להציג דו"ח יותר אטרקטיבי אז לדעתי היא תמיד תשאף למכור כמה שיותר רכבים "שעומדים על המגרש" ומייצרים רק הוצאות ללא הכנסות ואז להפוך "הוצאות" (שטיפה, מקום בחניה, שינוע, מצבר, טסט וכו') לייתרת מזומן.

ואז פוש אחרון של מכירות בסוף שנה יכול להשפיע באופן משמעותי על הדו"ח השנתי

אם לא זאת המציאות - please inlight me :lol:

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

זה בדיוק ההגיון שעמד מאחורי המחשבה שאני אמור לקבל הנחות משמעותיות יותר החודש אבל עד כה לא מרשים במיוחד...

פורסם

זה לא מרשים כי זה רכב מבוקש יחסית. פתאום כולם רוצים סטיישן.

אני מניח שאם היית מחפש את הI30 הרגילה היית מקבל הנחה גדולה יותר.

פורסם

תריץ חיפוש בין החברות השונות.

אם אתה נעול על דגם ומחיר נשאר לך לעשות 5-6 טלפונים ולחכות בסבלנות.

אגב,

הקיה סיד סטיישן - רכב מעולה וזהה כמעט לגמרי.

אם אתה לא נעול על יונדאי, ישנם מספר דגמי סטיישן נוספים.

לי הציעו מאופרייט ליס את הדגם המשורשר במחיר אטרקטיבי- יש מלאי לא קטן של דגם זה.

:wink:

" ! The fender bender bent more than just your fender "

פורסם
זה לא מרשים כי זה רכב מבוקש יחסית. פתאום כולם רוצים סטיישן. - מה רע? חזרה לDL :wink:

אני מניח שאם היית מחפש את הI30 הרגילה היית מקבל הנחה גדולה יותר. - ממש לא בטוח-מניסיון של מספר חודשים..

זה משתנה מיום ליום . .

" ! The fender bender bent more than just your fender "

• תוכן חדש...