Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

I30CW יונדאי -קניה מליסינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי , נמצא רכב אחר מליסינג , גם I30CW

שמור נראה בסדר תאריך עלייה על הכביש יוני 2011 ק"מ 56,000 נהג יחיד ליסינג

נותרו ארבעה חודשים אחריות יצרן והחברה מספקת שנה אחריות על מכלולים עיקריים. (כולל קודן, חיישני רוורס ודיבורית בלוטוס)

דוח בדיקה נקי מבחינה מכאנית , במרכב הוחלפו שתי דלתות באותו צד לדלתות חדשות והיה תיקון קל וצביעה בקורה ביניהן.

בדו"ח בדיקה שלהם כתוב משמעות נמוכה ואין פגיעות שאסי.

כמובן שאני אקח את הרכב לבדיקה במכון שלי לפני הקנייה.

מחירון הרכב 84,000 המחיר שמוצע אחרי התמקחות 71,000 ש"ח.

למה לשים לב בדוח בדיקה שאני מוציא אצל מכון שלי בהקשר לפגיעה הזו ?

מה המשמעות הכספית של פגיעה כזו בד"כ בעת מכירת האוטו ?

האם מוצדקת הנחה גדולה יותר מזו שקיבלתי ? (חשוב לציין שהרכב נראה ונוסע מצויין לקחתי לסיבוב)

פורסם

נותרו ארבעה חודשים אחריות יצרן והחברה מספקת שנה אחריות על מכלולים עיקריים. (כולל קודן, חיישני רוורס ודיבורית בלוטוס)

דוח בדיקה נקי מבחינה מכאנית , במרכב הוחלפו שתי דלתות באותו צד לדלתות חדשות והיה תיקון קל וצביעה בקורה ביניהן.

האם מוצדקת הנחה גדולה יותר מזו שקיבלתי ? (חשוב לציין שהרכב נראה ונוסע מצויין לקחתי לסיבוב)

עברת על היסטוריית טיפולים?

מה סיבת החלפת הדלתות? וואלה, בכ"ז לא כל יום מחליפים דלת . .

הייתי מצפה שיבואו לקראתך במחיר עם כזו פגיעה.

דוח בדיקה שלהם?! - לא הייתי סומך יותר מדי.

זה בין הרכבים היותר נפוצים בשוק אם לא הכי.

במחיר שאתה משלם הייתי מצפה לקבל רכב נקי (לגמרי !) ואם לא ממשיך לחפש.

(תברר אצל חברים קרובים לגבי סיום ליסינג)

בסה"כ זה אחלה רכב אבל אישית - הייתי הולך על הקיה.

(ואני נוסע ביונדאי . .)

בהצלחה!

" ! The fender bender bent more than just your fender "

פורסם

תשמע, בנאדם - המחיר שנתנו לך משקף הנחה מהמחירון של 400 ש"ח. זו לא התמקחות זו בדיחה.

ליסינג זה ליסינג ויונדאי זה יונדאי, הם קונים את הרכבים האלה ב-30% הנחה ואתה אמור לצפות שחלק נכבד ממנה יתגלגל אליך.

במקרה שלך מדובר ברכב אחרי תאונה עם ק"מ ממוצע לשנתון - לא רואה סיבה לשלם עליו יותר ממחירון מינוס 25%, לא 15%.

בשביל מחיר כזה - אני הייתי מצפה לקבל רכב נקי לגמרי, בלי שום פאקים של תאונה למעט איזה קימוט קטן בכנף או משהו בסגנון.

רכב עם שתי דלתות שהוחלפו חטף פיצוץ ועוד נגעו בקורה - כשאתה תבוא למכור את הרכב, אתה לא תקבל בכלל טלפונים והיחידים שיתעניינו הם סוחרים ומחפשי מציאות שמחפשים סטיישן בזול ולא רואים בעיניים שום דבר חוץ ממחיר נמוך.

פורסם
תשמע, בנאדם - המחיר שנתנו לך משקף הנחה מהמחירון של 400 ש"ח. זו לא התמקחות זו בדיחה.

ליסינג זה ליסינג ויונדאי זה יונדאי, הם קונים את הרכבים האלה ב-30% הנחה ואתה אמור לצפות שחלק נכבד ממנה יתגלגל אליך.

במקרה שלך מדובר ברכב אחרי תאונה עם ק"מ ממוצע לשנתון - לא רואה סיבה לשלם עליו יותר ממחירון מינוס 25%, לא 15%.

בשביל מחיר כזה - אני הייתי מצפה לקבל רכב נקי לגמרי, בלי שום פאקים של תאונה למעט איזה קימוט קטן בכנף או משהו בסגנון.

רכב עם שתי דלתות שהוחלפו חטף פיצוץ ועוד נגעו בקורה - כשאתה תבוא למכור את הרכב, אתה לא תקבל בכלל טלפונים והיחידים שיתעניינו הם סוחרים ומחפשי מציאות שמחפשים סטיישן בזול ולא רואים בעיניים שום דבר חוץ ממחיר נמוך.

+1

כל מילה בסלע

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון , בסופו של יום קיבלתי הנחה של 25 אחוז אחרי לחץ נוסף, בנוסף תוקנו כל הרג'קטים שביקשתי.

התאונה התבררה ככניסה קלה בדלתות , ראיתי את התמונות ודוח שמאי ומבחינה מכאנית האוטו נוסע כמו חמאה.

מקווה שימשיך ככה :) תודה על התגובות

פורסם
עדכון , בסופו של יום קיבלתי הנחה של 25 אחוז אחרי לחץ נוסף, בנוסף תוקנו כל הרג'קטים שביקשתי.

התאונה התבררה ככניסה קלה בדלתות , ראיתי את התמונות ודוח שמאי ומבחינה מכאנית האוטו נוסע כמו חמאה.

מקווה שימשיך ככה :) תודה על התגובות

האם אפשרי מחיר סופי? :? לא כולנו מעודכנים במחירונים והשתנו מאז פרסום ההודעה - בסביבות 62K ? בכל מקרה - תתחדש והמון הצלחה !! תודה על העידכון!

• תוכן חדש...